💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 771
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 135

Синхроните след днешния епизод.
Скрит текст:
Мисля си, че Изабела е сгафила нещо пред продукцията като близначките и Ситнилска миналата година.

# 136
  • София
С три епизода съм назад и в момента гледам този от четвъртък. Излиза на ринга шампионът Микяй и избира за противник шампиона Ангел. Излиза шампионът Ангел и избира за противник... певеца Павел. И певецът побеждава.

Няма нужда някой да те подценява или  унижава, Ангеле, когато успешно и с такава лекота се справяш сам... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
  • Някъде там...
Не знам за вас, но аз упорито не мога да запомня имената на племената и да ги свържа с цвят. Вече си ги наричам Бързи, Смели и Сръчни...
Силвия отново получи похвала от Ралица. Да се смея или да плача, на всяка игра Силвия е най-добрата.

Официално имам по един дразнител във всяко племе - Рени, Силвия, Галина и Кралев. Като че ли най-неприятни са ми жълтите, а най-симпатични сините. В повечето сезони все така се получава. Simple Smile

Отново имахме плаващи правила, от онези, които миналата година бяха обявени за шмекеруване.

# 138
  • Другата България
Скрит текст:
Не знам за вас, но аз упорито не мога да запомня имената на племената и да ги свържа с цвят. Вече си ги наричам Бързи, Смели и Сръчни...
Силвия отново получи похвала от Ралица. Да се смея или да плача, на всяка игра Силвия е най-добрата.

Официално имам по един дразнител във всяко племе - Рени, Силвия, Галина и Кралев. Като че ли най-неприятни са ми жълтите, а най-симпатични сините. В повечето сезони все така се получава. Simple Smile
Отново имахме плаващи правила, от онези, които миналата година бяха обявени за шмекеруване.
Blush
Проблемът не беше в правилата.
Проблемът беше в участникът, който трябваше да се очерни.
Правилата бяха просто повод, те никога не са били константна величина, още от сезон 1.

# 139
Гешев проговори 😀
Светлин е повече жена и от Рени.

# 140
Микяй и Магдалена са най-големите сладури. Но интригите в племето само набират скорост. Тази Рени, след като и научихме името, може ли вече да се маха? Кралев и безобразно разглезен тип с командирски наклонности. Двама на върха, двама не мога да трая. Другите ми са по средата. А и да не забравя Светлин. Само слушах колко е подготвен. Характер засега обаче там не виждам.

# 141
Пускам си предаването за фон, докато си чатя с приятели. То там се доведохме. Най-накрая утре игра с плуване- да видим...Малко насила направиха от Павел "жертва". А за Раду ми е интересно какво е измислил. Опитът ми показва, че с хора като него е добре, когато говорят. Млъкнат ли- може всичко да се случи. Ако момичето от САЩ се казва Маги- хареса ми, че си отстоя позицията, въпреки заплахите и изнудването- големите стратези... Наистина много рано започнаха с делбите и стратегиите. За мен най-правилното на  този етап е да си държат екипния дух, да преодоляват противопоставянията. Иначе дори да останат и те хвърлят в ново племе- пак ще те изяде вълка. Интересно ми е кой от червените ще влезе в резиденцията?  Ох да не забравя простачето Кралев, дето той по поинцип в "живия живот" не яде такива неща... Абе хора- ако наистина сте гладували и се напукате по този начин можете да умрете.

# 142
  • София
Да се включа и аз по днешните неволи. Рени вече ама съвсем не я понасям. Отвратителна ситуация с Маги, много ми стана мъчно за момичето, добре, че показа характер. За разлика от Светлин. Там умения и "комплексност" има, ама характер нулев.
Плачещата вече също ми лази по нервите много. Гешев ме изкефи днес. Не бих го нарекла даже избухване, ама хубаво й каза нещата.
При жълтите двамата "велики" стратези Кралев и Димитър са от смешен по-смешен.

# 143
Пускам си предаването за фон, докато си чатя с приятели. То там се доведохме. Най-накрая утре игра с плуване- да видим...Малко насила направиха от Павел "жертва". А за Раду ми е интересно какво е измислил. Опитът ми показва, че с хора като него е добре, когато говорят. Млъкнат ли- може всичко да се случи. Ако момичето от САЩ се казва Маги- хареса ми, че си отстоя позицията, въпреки заплахите и изнудването- големите стратези... Наистина много рано започнаха с делбите и стратегиите. За мен най-правилното на  този етап е да си държат екипния дух, да преодоляват противопоставянията. Иначе дори да останат и те хвърлят в ново племе- пак ще те изяде вълка. Интересно ми е кой от червените ще влезе в резиденцията?  Ох да не забравя простачето Кралев, дето той по поинцип в "живия живот" не яде такива неща... Абе хора- ако наистина сте гладували и се напукате по този начин можете да умрете.
Да добавя и друг въпрос: Кой ще излезе /изхвърчи/ от резиденцията? Нали миналата година разменяха играчи.

# 144
Димитър, колкото и да е смешен, като че ли има някакви качества и смисъл в играта му. На пъзела добре се представи, но заслугата му не беше призната.

Рена, другата ревла и Светлин съсипаха отбора си и вече ме дразнят доста.

Микяй все по - добри впечатление ми прави. Много по - умен се оказа, отколкото допусках. Много добре се ориентира в обстановката и поведението на другите. Също и речникът му е учудващо богат за спортист. Спокоен, разумен, винаги с адекватно поведение.
Очертава ми се като любимец.
Другият е Гешев. Харесвам такива безцеремонни хора. Търпелив е, но не позволява да му се качват на главата. Добре ги нареди ония кокошки. Наталия се прави на жертва и многострадална Геновева, обаче някой по - горе коментира, че точно тя обработваше Маги да бъде в коалицията им. Най - слабите и безполезни пак са най - големите интриганти.

Павел леко започва да не ми харесва. И той е тип Рени, ама по - хитър. Само сметки и коалиции са му в главата.

# 145
Наталия наистина ли се изкара най-значимият играч в тази битка? То бива да нямаш реална преценка за себе си, ама това... Гешев сигурно си беше полегнал и чакаше тя да издърпа варелите. Още не мога да повярвам колко е егоцентрична и до каква степен живее в измислен свят, в който тя е център на вселената.

# 146
Ангел и Наталия, както и други участници в предишния сезон, доказаха, че само с мускули не става - трябва си и сиво вещество на горния етаж😂

# 147
  • София
Моля оценете епизод 9

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 148
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Виждам,че този сезон отделят повече време за междуличностните отношения на участниците и така, ние зрителите по-ясно усещаме кой къде се пласира,кой с кой не се харесва или обратното, какви коалиции и интриги се плетат.
Много съм доволна.

Рени е дразнеща,но в същото време я разбирам. Лисана,която е влязла вътре с предварителна схема с кой ще играе,как ще се развият нещата и кой докъде ще я избута напред.Стратег,но мисля,че сметките й ще излязат криви.
Същото и със Силвия,която обаче ми е ужасно дразнеща заради това,че на нейните години  толкова очевидно и смешно се слага на момчетата.
И двете са влезли подготвени,едната си води съюзник,другата си взела прашките за басейна..която както може.

Павел - другия солиден стратег,харесва ми и искам да се задържи.

Наталия - много ми е досадна и неприятна.Реве,че не обичала коалиции и интриги,пък тя в центъра им. Ни лук яла,ни лук мирисала,милата.. На трасетата също нищо не показва и искам да си ходи.

# 149
  • София
Тц, тц, откога, откога ми е готово мнението и не мога да го пусна... Мдааааам, направо не мога да позная темата... Преди и в 05:00 ч. да исках да напиша нещо се чакаше минутка, две макс. 😀

Ами хареса ми епизода. Имаше доста интересна динамика в племената, битката беше интересна също, въпреки че отново нямаше плуване... Да си ги жегна да не забравя.

Малии голяма греда с прогнозите ми днес, ужас. Само едно нещо познах, че Добрин ще е капитан и то на косъм да сбъркам и там. 😀 Ами здраве да е. Утре Калоян мисля, че ще бие, защото видях, че едва за втори път през този сезон ще дадат плуване, а той плува най-добре от тримата.
За битката при червените никаква идея. Стрелям с това което ми се иска - Борисенко. На Стан, Венци или Габи също ще се зарадвам. С -2 гласа ще е Анита най-вероятно, виждам я пречупена психически.

Димитър ме изкефи с тези военни тактики, сигурен съм, че Неделчо ще се забавлява на макс и ще го коментира нашироко в следващия надкаст. Димитър така се е вклинил в тила на врага Кралев, че му намазва филията в резиденцията, да видим дали ще му намаже и ските към пансиона в Швейцария... 😀 Ама си бяха добър тандем на пъзела с главно действащо лице Митко все пак от това което видях. Ама Караолис наистина е много добре подготвен на пъзелите. Досега няма засечка. И ако имаше още малко време можеше и зелена да е победата.
Напълно заслужена победа за гордите, само те не сбъркаха на варелите. Миряна падна веднъж, а синхрона на Калоян и Раду при дърпането никакъв го нямаше. Павел не знам какво му стана и защо скочи така преди финала, все едно някой му каза да скочи?! Безумие... Иначе дръзките щяха имат стабилна преднина преди моста.
За моста съм без думи за минаването на Крамарска. Та тя буквално се разхождаше по моста?! Едно залитане нямаше това момиче. Смятайте щом нинджата Добрин си преотстъпи второто минаване на моста на нея за какво говорим. Силвия Радулова също ме впечатли как мина. Тя измисли и тази тактика с подмишницата, бравос.
Абе всички до един заслужават похвала, дори и тези които се забавиха, защото изпитанието е ново и едва ли някой е тренирал нещо такова. А всеки един го мина. Думите ми от премиерния епизод се потвърдиха. Цялостно погледнато ако се тегли чертата това си е най-подготвения каст до този момент от всички сезони. Разбира се има още много време де, мога и да си променя мнението, но засега си ми е такова и то уверено.

Не ми харесват тези скандали по племената, има два дена до номинационните, те се изпокараха още преди битката за територия. Не се прави така, пф.

Много ми харесаха коментарите и реакциите на Микяй. Страхотно момче!  Браво и на Гешев, че не си замълча, каза си нещата, но без излишни драми и викове, най-малкото да се заяви, че от Наталия и Рени човек и едно 'Ох' не може да каже.
Вярвам, че Добрин ще се осъзнае и ще се отдръпне от Кралев. Пелипенко ще е ключова, а лошо я натиснаха Кралев и Благо. Важно е и кой ще дойде при жълтите. Според мен най-голям шанс да играе с Димитър има Венци, заради общото с армията.

Общи условия

Активация на акаунт