💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 704
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм забелязала, че този сезон много от жените започват да реват ей така, от нищото.

Отчасти ми стават по-милички, разбирам донякъде мотивите на Пилипенко и Крамарска например, но наистина е твърде много и не на място.

И да обявиш Малвина за най-слабата жена при жълтите, като тя е очевадно с най-силната мускулатура от жените и най-уравновесената, си е направо смешно.

# 361
С това пращане на блатото форматът е точно едно към едно с миналия сезон, така че какво беше това тупане в гърдите за четвърто племе и нещо ново и нечувано? Все същата стара манджа, дори не е и претоплена.

Много съм разочарована точно от липсата на промяна на формата. От обясненията в първия епизод очаквах съвсем различна схема. Уж трябваше членовете на племето на блатото да "попълват редиците" на племената загубили играч, т.е. очаквах, че племето на блатото ще губи играч, който ще възстановява броя на друго племе. Съответно индивидуалната битка я очаквах директно след елиминационната.
Допълнително мислех, че на териториалната битка ще участват и четирите племена, тоест племето на блатото да може да се мени.
Не съм сигурна доколко е реализуем този формат, но поне фантазиите ми бяха по-креативни от тези на продукцията (тяхната креативност явно е фокусирана върху мултифункционалността на варелите).

Накрая - много шум за нищо. Разликата се явява в това да ме затормозяват с ученето на повече имена, а играта си върви по старата схема.

Също не ми стана ясно, когато предлагаха на Светлин да прати някого на блатото, размяната на играчи независима от победата на Мартин ли щеше да бъде? Thinking

# 362
  • София
Адмирации за стратегията на Добрин! Признавам си, че не очаквах и ме изненада приятно. Освен това нещата започват да изглеждат оптимистично за това Кралев да е командирован на блатото. Реално без Благо, успя да настрои цялото племе срещу себе си, дори тези от собствената си коалиция. А дори и новодошлият Мартин не им хвана вяра на превъзбудените брътвежи, че Малвина е най-слабата. Дори да не я е наблюдавал в игра, от самолет се вижда, че няма как да е най-слабата в това племе.
Така де, много съм обнадеждена, защото работата ми се струва опечена. И за Мартин да се съобрази с желанието на болшинството би било най-лесното и удобно решение. В крайна сметка Vox Populi, Vox Dei. Grinning

# 363

Кралев и Благо са готови за 10 от 10 на Тими... Който разбрал-разбрал...

Уф бе, да. 100%. Тази реплика за жените и чиниите направо ми стана лошо от нея.
“Нека и жените да направят нещо”…
Щото те цял ден са били на лов за да осигурят храна… така ми прозвуча😆

# 364
Май само аз симпатизирам на Светлин тук. Вероятно настроенията срещу него са защото не само, че играе с “куция кон” Рени, а и защото е в коалиция срещу потенциалните фаворити Микяй и Гешев. В интерес на истината харесвам почти всички от синьото племе, може би с изключение на Нати. И не видях никакъв натиск спрямо Маги. За мен момичето плачеше , защото му стана неудобно, че се отметна от думите си само в рамките на 15 Мин. Също съм ОК, че си изясниха позициите в племето без личностни нападки и махленски скандали. Тук голям плюс за Павката, цитирам по памет “ Не че не се харесваме като хора, само философиите ни за играта са различни”. Иии …разбира се, на продукцията такива не и минават и рязко се намесва, като поставя Светлин в позиция без полезен ход и то когато трябва да получи награда за спечелена игра. Какво да кажа - поредната гавра и абсолютно дъно. Наистина съм озадачена колко е подминавано това в коментарите.
За жълтите - изненадващ за мен ход на Добрин. Браво! Димитър не ми е любимец, но също беше изигран от продукцията, като го сложиха в едно племе с Малвина. Това някак си ме кара да му стискам палци. Момичетата са си супер - не чух злобни коментари и са машинки на терен. А за Кралев всичко сте написали. Само да добавя, че в сравнение с него, Мартин от миналия сезон ми става почти симпатичен!:joy:
Зелените не предизвикват кой знае какви емоции в мен за момента. От жените определено харесвам Силвия. Адмирирам Миряна колко стоически, без драми прие номинацията. Анджела е неочаквано добра на терен. От мъжете май само Караолис ми е на плюс към момента. Раду и на мен твърде много ми прилича на Алекса за да ми допада.

# 365
Добрин се оказа доста хитър играч.
Мислите ли, че наистина Кралев му е казал, че е стратегия и "използва" Крамарска и Поли или Добрин ги манипулира?

А, не бе, измисля си Добрин. Че той  в промото за утре директно си им го каза. И Кралев и Благой гледаха като насрани, загубиха говор и картина.

# 366
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е да не са луди. Кой нормален би се жертвал така. Като има 90 шанс на съвет да го изгонят .В тая игра място за джентълменство няма.

Абсолютно.Защо да си рискуват играта,за да ходят на място,на което никой не ги очаква,ще са аутсайдери,я се върнат обратно,я не.. и това заради някой непознат,който са срещнали преди 4 дни.
Логика - никаква Satisfied

Добрин май послъгва както му е удобно.И защо има физиономия на нелегален Еквадорец в Щатите?!

# 367
Адмирации за стратегията на Добрин! Признавам си, че не очаквах и ме изненада приятно. Освен това нещата започват да изглеждат оптимистично за това Кралев да е командирован на блатото. Реално без Благо, успя да настрои цялото племе срещу себе си, дори тези от собствената си коалиция. А дори и новодошлият Мартин не им хвана вяра на превъзбудените брътвежи, че Малвина е най-слабата. Дори да не я е наблюдавал в игра, от самолет се вижда, че няма как да е най-слабата в това племе.
Така де, много съм обнадеждена, защото работата ми се струва опечена. И за Мартин да се съобрази с желанието на болшинството би било най-лесното и удобно решение. В крайна сметка Vox Populi, Vox Dei. Grinning
Ами не искаш да те водят за носа. Защото в момента точно Добрин го води за носа. Преди това беше психоложката.

# 368
Спасителите не трябва ли да имат моторна лодка????
Не дай боже, нещо по сериозно ако се случи в морето, няма начин да се притекат адекватно на помощ с този каяк.
Комично беше вчера...

# 369
  • София
Някой гледа твърде много Baywatch Grinning

У нас не се случват така нещата Grinning

# 370
Не дай боже, нещо по сериозно ако се случи в морето, няма начин да се притекат адекватно на помощ с този каяк.
Комично беше вчера...

Я има други водни битки, я не. Защо да правят разходи предварително?

# 371
Комично беше вчера...

И една да е, просто е супер безотговорно!

# 372
Комично беше вчера...

И една да е, просто е супер безотговорно!

Така е, но това са разсъжденията...

# 373
Вчерашния епизод беше посредствен. Но беше епизода на Добрин. Успя да се измъкне от масовката и да привлече вниманието. Наистина това с давенето беше потресаващо и дано момчето преодолее този стрес и да не окаже влияние върху по нататъшното му представяне.
Впечатлих се как на масата без колебание потвърди на Кралев какво е говорил зад гърба на жените. Това му печели точки пред Раду, че знае кога и колко да говори.
Светлин не ми се коментира. Човека си е влязъл обречен да не спечели, но това си е негов избор.
Браво на Мартин, заслужаваше момчето.
Тоя кастинг за влизане в блатото беше много смешен.
Защо не дадоха завръщането на капитаните в племената след битката. На Светлин му направиха голяма услуга с двата избора на награда. Един вид е взел пари от немай къде, защото иначе е трябвало някой да иде на блатото и хоп Светлин е герой.
Довечера ще има голямо пребиване. Дано всичко е наред. Но думите на Иванина звучат много зле.

# 374
Е, продукцията направи така, че каквото и да избере Светлин, все ще е объркал.

Общи условия

Активация на акаунт