💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 586
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 585
Раду не може да понася Силвия, защото по никакъв начин не може да я манипулира. Това е цялата работа. Нищо повече няма от това. Простичко е. Много е негативен. Уж ги надъхва и успокоява ама на синхрони само клепа Калоян и останалите. И непрекъснато сее раздори в племето и плете интриги. Едвам го издържам вече. Един е пред камери и друг без тях. Поредния измислен ''артист'' който може да вирее само в това шоу.
Раду още в самото начало, още преди конфликтите, беше казал, че Силвия ще стигне толкова напред в играта, колкото той й позволи. В момента ни демонстрира как го прави.

# 586
Игри на варелите сезон 6.
Дано останат живи хора. То бива, бива, ама това минава всякакви граници.
Едно е мъж да минава по тези варели, друго е жена, ама онези идиоти там никога няма да го проумеят, никога.

На въпросите за Рени и Миряна по назад в темата:
Не минаваха по варелите, защото гордите бяха 7 човека и явно плаващите правила този път са били по 1 човек от другите две племена да не минава, за да минат общо 7 човека от племе. Логично.

Раду е с лепенка още от този епизод. Дадоха го поне 5 пъти с нея.

Утре мисля, че гордите отново ще победат, т.е. дръзките отиват на съвет, където ще са номинирани Павел и Рени/Наталия, по-скоро Рени.
За съвета на силните си мисля, че номинирани ще са Раду и Вики. Може и Силвия, ама да рискуват най-силната си жена ще е безумие.
Раду не може да понася Силвия, защото по никакъв начин не може да я манипулира. Това е цялата работа. Нищо повече няма от това. Простичко е. Много е негативен. Уж ги надъхва и успокоява ама на синхрони само клепа Калоян и останалите. И непрекъснато сее раздори в племето и плете интриги. Едвам го издържам вече. Един е пред камери и друг без тях. Поредния измислен ''артист'' който може да вирее само в това шоу.

Ралица, Караолис не е редил триъгълника и квадрата, откъде знаеш, че нямаше да ги нареди? Изреди всички как наредили пъзелите си ама Караолис не беше на тези постове. Онези бяха елементарни пъзели. Не че пирамидата е толкова трудна, но все пак нека сме принципни. Много е жалка. По-точно тези дето и шептят в ушите.
А под напрежение всеки може да забие. Дотук Караолис нямаше грешка и дай при първата по-сериозна такава да го сринем. Толкова е наивно патетично всичко, като за малки деца направено. Никога няма нюанси тук в това шоу. Или е черно или е бяло.

Браво на Гешев или на Мария, хаха. Не знам на кой по-точно.

Мартин беше железен на последния пост. Реално само Пелипенко бавеше жълтите по трасето иначе отдавна да бяха победили с много голяма преднина.

Мисля, че Кралев ще се върне много бързо, още на следващата игра, защото е комплексен атлет, а и е сит, а онези там нямат сили вече. Всички на блатото май са сърдити на Мартин. Разбра се, че е трябвало да изпрати слаб играч, за да им е по-лесно на тях да влязат. Има логика.

Дано всичко с Крамарска да е наред. Но не съм оптимист. Явно този глезен и е слабо място след като преди това е късала връзки. А сега с много голяма сила го наби в земята. Жалко, много много жалко. Ето значи за какво е било онова стори, а аз си мислех, че тежкия момент е драмата и ревовете покрай атаките на Благо и Кралев към нея.

Габи толкова много плака, че цяло ново блато сигурно е създала...
Разбирам я, изгавриха я от продукцията, тя е над нивото на 90% от женския каст този сезон, а е закотвена там. Амии това е положението, не знам какво да кажа. Ако не бяха ужасните и реакции към Венци щях да я съжалявам сега.
Добро разискване, споделям повечето неща, но не съм съгласна ,че продукцията се е изгаврила с Габриела.
В крайна сметка всеки можеше да е на нейното място.
Защо да са се изгаврили, загубиха битката и са там ,това е.
Предаването се пак се казва Игри на волята не случайно.
За мен на съвета не я гонят нея.
За това и плаче в примото.
Според мен тя ги е помолила да я изгонят, но те не го правят.
Гласуват за някой по -силен за тях ,за да имат повече шанс и за мен Галя е в центъра на това.
С мен гонят Стан или Венци.

# 587
Раду се удари сам в главата, с торбата с пъзели, докато чакаше на поредния варел, наречен буре, да минава.
Още там започна да си пипа челото и видя, че има кръв. Явно са доста тежки и с остри ръбове, за да се сцепи така.
Жените-ревли са много досадни и по-добре да ги няма. След Йоана от 2 сезон, тези са толкова напоителни.

# 588
Тази вечер битката ще е топ. Съветът ще е интересен.

# 589
Ох, колко се радвам, че жабчето отиде най-накрая там където му е мястото - в блатото. За съжаление усещам все повече, че от там ще си тръгне силен играч /Венци/, за да имат шанс останалите с по-слабата конкуренция. Предполагам, че и Кралев ще гласува да отпадне силният играч, защото си е леке.
Мартин от раз ми стана симпатичен и сега жълтото племе от най-безлично, ми стана най-интересно - това и с помощта на изненадващата стратегия на Добрин. Благой ще кротне, няма де да иде. Ще вдигне глава и глас само ако приятелчето му от блатото се върне в играта.

# 590
Можеха да направят нещата по-интересни, като оставят занимавка на хората в блатото. Например всички пъзели, да си тренират по цял ден. Или някакъв друг "жокер", така когато се изправят след това срещу други племена, макар и гладни, ще имат предимство и мотивация. Ще има интрижка. А така с едно голямо нищо. Чисто психологическо мъчение, на всичко отгоре без стойност за зрителя.

# 591
Нападението на Ралица към Караолис беше много несправедливо. Чиста психическа атака и сеене на раздор. За мен Полипенко е истинската причина за загубата на жълтите, но към нея нямаше упреци. Още не мога да проумея защо не можа да нареди пъзел от 4 части, от които две бяха еднакви. Иначе е умно момиче.

Раду и аз не мога да го издържам. Ужасен интригант и манипулатор, даже вече си мисля, че е и страшен нарцисист.
Ако знам, че той е победителят, веднага бих спряла да гледам предаването. Може да е много силен и умен (не му отричам качествата), но ми е непоносим за гледане извън битките.

# 592
Тези варели д-р Боев щеше да ги прескача на един крак.
Жалко, че няма да можем да се насладим на тази красива гледка.

Габриела и мацката с ниското чело ме дразнят много с мрънкане и негативизъм.
Подиграваха се на Венци, но не станаха да помогнат с нещо, дори и с идея.
Някой голям акъл е разположил варелите на олимпийско разстояние,
така няма да има безработни лекари... Изпотрепаха се!

# 593
Мисля си,че това с изгонването което дадоха в промото е монтаж за да ни подведе.Ще излезе нещо съвсем различно

# 594
Не защитавам Кралев, защото ми е изключително неприятен. Но Добрин ги врътна всички.
Мисля, че бяха много ядосани, защото според мен изобщо не бяха казали това, което Добрин е казал на момичетата. Той дори си го призна, но никой не обърна внимание. Когато те му казаха, че не са говорили такива неща, той им отговори, че е бил сигурен, че няма да сдържат обещанието си на по-късен етап, не че ги е чул да го казват.
Аз лично не харесвам Добрин. За мен не е стратег, а интригант. Дори Димитър ми е по-симпатичен.

Благо и Кралев бяха скандални на масата, най-лошо впчечатление направи последния кадър на жълтите, когато всички подкрепяха Крамарска, а Благо беше 15 метра напред. Човечността е качество, което трябва да е много по-ценно от всякаква игра.

# 595
Най-накрая се сетих на кого ми прилича Раду- журналиста Васил Иванов- заядлив и дребнав като него.

# 596
  • София
Ето как се минават варелите.
Микяй с поредно топ попадение, явно той ще е главният герой този сезон в 'Игри на гифовете' 😀

# 597
Кой и защо??!??!!!!? 😡

Рени не е минала варелите...кой ли я заместил?

# 598
  • София
Кой и защо??!??!!!!? 😡

Рени не е минала варелите...кой ли я заместил?
Само по 7 от племе ги минаваха. И Миряна не ги мина.

# 599
  • Буркина Фасо
Нападението на Ралица към Караолис беше много несправедливо. Чиста психическа атака и сеене на раздор. За мен Полипенко е истинската причина за загубата на жълтите, но към нея нямаше упреци. Още не мога да проумея защо не можа да нареди пъзел от 4 части, от които две бяха еднакви. Иначе е умно момиче.
точно де - защото е умна Smiley

Общи условия

Активация на акаунт