💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 757
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Е, отнеха им по един живот,  да не ги мъчат

# 766
  • София
Гадничка игра. Павел е заел просто ужасна поза, адмирации, че успява да издържи толкова време в нея! На Добрин и Мартин им е най-комфортно, защото са с почти еднаква височина и килограми и са направили почти идеална "арка".
Добрин обаче какви гешефти върти в племето, не го очаквах от него, явно ще се окаже интересен играч... Grinning

И браво на продукцията! Още не е минала и седмица от началото и двама играчи са извън строя /единият и извън предаването вече/. А зная, че може да стане още по-страшно.

# 767
Трябваше докато стоят в поза, някои от противоположното племе да стоят в морето и да ги целят с варели Joy
И Силвия да ходи по въже без нощница
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 768
Ох, Мартин истински ме разсмива и кефи!

# 769
  • Варна
Трябваше докато стоят в поза, някои от противоположното племе да стоят в морето и да ги целят с варели Joy
Да разсейва участниците 😆

# 770
И да обижда жените им най -важното JoyJoyJoy

# 771

Не я намирам за достатъчно привлекателна. Не знам с какво ще ги разсейва. Поддържана е, но до там.

# 772
Някой помни ли какво е издала Виктория  на Силвия?

# 773
Силвето много я харесвам като играч, но в спора за дрешките не можа да приеме, че Раду й хвана спатиите, че й е стратегия да съблазнява мъжете. И на Ангел му бил слаб ангелът - това по мои спомени май бяха нейни думи.
И сори, ама няма тя да определя ще влиза или не Раду или който и да е друг в играта. Все пак не й е бащиния.

# 774
Тая Габриела каква е пикла, не е истина.

# 775
[quote

Не я намирам за достатъчно привлекателна. Не знам с какво ще ги разсейва. Поддържана е, но до там.
[/quote]

Младост, младост- на тъмно всички котки са черни.

Не приемам определението за Габриела. Аз вероятно  бих си тръгнала веднага.

# 776
  • Варна

Ти не я намираш, ама ей на Раду се разсейва, Ангел и той

# 777
Марти и Добри се затвърдиха като мои фаворити за победата.Който и от двамата да спечели ще съм доволна

# 778
Забелязахте ли как Добри придържаше въжето с лакът?

# 779
Все вината на разсейващия, никога на разсеяния.

Тази игра е супер, но Микяй и Светлин съм потресена, че с тази безумна поза толкова много време издържаха.

Общи условия

Активация на акаунт