💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 670
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 900
аз съм съгласна с един коментар по-нагоре за блатото. пропуснах епизода вчера, та не видях точно какво е казала Габриела, но за мен това с блатото (както и версията му с плажа миналата година) са пълна гавра с хората.

Игри на волята предполага игри. Активност. Блатото не са игри на волята. То си е реално стоене на стенд бай извън играта, седиш на една мизерия, и им се дава шанс да се измъкнат веднъж в седмицата, през останалото време лежиш, докато при другите племена през това време тече активност, битки (минимум 3), стратегии и тн. Да не говорим, че като се контузват им вкарват нови лица, а не дават шанс на тези който са вече там.

Габи я разбирам (аз ако съм може би бих стояла най-много 1-2 седмици) защото минаваш кастинги, готвиш се за кастингите, после се поготваш за самите игри и накрая влизаш и се оказва, че седиш и лежиш, даваш си здравето, и реално не играеш. Хората от блатото (и специално тези които не излизат първи) така или иначе нямат голям шанс за по-напред с играта защото губят и от към социалната игра.

# 901
  • София
От подкаста на игрите, най-важният детайл беше, когато Иванина каза, че също се е познавала със Рени още преди да влязат, т.е са си влезли тримцата с готова вече коалиция

# 902
  • София
А на мен ми допадна това за "празната обвивка" Калоян. Какъв капитан си, човек, като в хода на вчерашните разправии само седеше, овесил нос. Караолис взе повече отношение и се опитваше да ги спре.

# 903
Раду измисли драма с нощницата на Силвия и умело манипулира онези дечковци. Много го дразни, че не му играе по свирката, щяла да стигне докъдето той позволял! Кой си ти, че искаш да командваш? Точно като насилник, който дудне, че жените били виновни ако ги изнасилят, защото ходили с къси поли. И тук се превърна в пижамена драма.
Никакво право няма Раду да устройва другарски съд над когото и да е било и да му чете морал "пред строя". По-старичките са чували за "мъмренето пред строя" - едни методи от едно друго време.
Да унижаваш човек е достойно за най-голямото презрение за мен. За мен Раду падна на нивото на Алекса, който устрои същия линч над Фейгин преди две години. И към двамата изпитвам максимално презрение и това няма как да се промени.
И няма никакво значение какво са направили жертвите им.
А другите наистина са дечковци. Имаше много моменти, в които снощи можеха да реагират, но никой не гъкна. Освен Вики по едно време и то доста нескопосано. Загубиха ума и дума пред логореята на Раду и перченето на Ангел. А капитанът направо издишаше.

# 904
Минавам само да попитам кога е националния празник "Отпадането на Кралев",че да си пусна два дена отпуск?🤔😜😂

# 905
  • София
Минавам само да попитам кога е националния празник "Отпадането на Кралев",че да си пусна два дена отпуск?🤔😜😂
Няма значение, защото със сигурност денят на отпадането на Кралев ще бъде обявен за национал празник JoyJoyJoy
Ако можеше така и още поне 5-ма да ни освободят от присъствието си, но както знаем пълно щастие няма.

# 906
Аз пък нещо за Рени се замислих. Много е умна и комбинативна, но според мен постоянният стрес, че ще я номинират я пренавива и тя ще бъде склонна да прави доста прибързани ходове. Нея ще я запомня с уплашеното изражение още в първи епизод - "Мен ще номинирате, нали?" Позицията й в момента е много добра, но според мен ще се прецака сама от прекалено желание да се презастрахова. Игра с много фигури и на много дъски е доста сложно нещо. Ама тя си е такава, нервачка.

# 907
Виктория всъщност защо не каза, че тя е разказала на Силвия за репликта на Раду за сълзите, ясно е в кой лагер е и няма какво да губи. Тук точка за Ангел, че замълча и не я издаде, въпреки че от ситуацията стана ясно, но всъщност излезе все едно, че лъже, което в случая не беше така.

# 908
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ангел сам си разказа за разкрачването, моля, моля.
Абсолютно си пригласяше на Раду и обясняваше как се била разкрачила и той не знаел накъде да гледа и т.н.
Първичното и глуповато момче не знае към кой да се прилепи и няма собствено мнение, затова сега подскача като петле, като му изкараха думите на показ.
Раду също не е китка, якото прекаляване с морализъм и нравоучения.

Раду е много гнусен характер, ходи при Ангел, специално отиде до басейна когато бяха да говори на Ангел лошо за Силвия, Ангел тогава каза "Аха, да" и после Раду изкача с "Ангел Каза". Ама защо лъже? Всъщност Раду ги казваше тези неща, сега намесва Ангел?!Това ако не е интрига. Само ходи при хората и ги чака да кажат нещо после да направи интрига и мръсотия. Много голям хитррец и мошеник е Раду.

# 909
Просто е зодия Близнаци Zodiac Gemini Satisfied На нас не може да се вярва Smile (грубо казано, разбира се, има изключения, но да не изпадаме в подробности).

В позитивен аспект, умеем да виждаме двете страни на монетата, да 'влизаме в обувките' да останалите и сме добри актьори, като всичко това в комбинация дава шанс за перфектната манипулация. Разбира се, това не означава, че всички Близнаци сме така, това са заложби, които ни се дават, но не всеки развива или ако развие, ползва с добри намерения.

Добрин обаче какви гешефти върти в племето, не го очаквах от него, явно ще се окаже интересен играч... Grinning

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 12:25 от Saturniana

# 910
Както писах многократно , започнах да гледам игрите вместо гривните заради Раду. Първата ми мисъл беше , леле тази кака със сигурност ще го овърти. Е да ама , не. В момента бясно ме дразни манипулативния Раду. Ще трябва и той по примера на Фифо и Гого да дава уроци по подлост и манипулация. Доста хора се водят по хорските приказки. Аз обаче вярвам само на очите си. По никакъв начин Силвия не ми е направила впечатление за нещо скандално , фриволно или неуместно , искрено мразя пошло поведение. Подчертава си сексапила , в рамките на нормалното, което адмирирам и уважавам в жените. Раду обаче , силно го преувеличава , разбира се понеже видя една не толкова глупава жена , която да го играе марионетка. Направо виждам класическата схема , тази не ми връзва , сега ще я изкарам к.ва пред обществото. Адмирации и за дамите , които подкрепят.

# 911
Понякога имам чувството, че гледаме различни предавания . Честно Joy

# 912
Мен пък Радо ме кефи, как ги вбесява с равен глас. Под негово ръководство печелеха битки, а сега ... Силвия ми е една поддържана фльорца, ама номерата ѝ няма дълго да вървят.

# 913
Наталия е разочарована. Дано се е усетила още тогава, а не сега след толкова време да вижда предателството

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 14:07 от pepi_r

# 914
Мен пък Радо ме кефи, как ги вбесява с равен глас. Под негово ръководство печелеха битки, а сега ... Силвия ми е една поддържана фльорца, ама номерата ѝ няма дълго да вървят.
А защо ги вбесява? Да, бяха прекрасно племе, в което цареше хармония. И щеше да продължи да бъде така, ако Раду не беше решил да напада първо Ангел, а после и Силвия, ама съвсем от нищото. Той ги разби, не някой друг.
Мен пък не ме кефи, тъй като симпатизирах на това племе и ми се искаше да ги гледам още известно време да играят в хармония. Защо отвори Раду кутията на Пандора?

Общи условия

Активация на акаунт