💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 460
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 975
Туй АнгелчИ много смешно човече. Перчи се, ерчи се... насреща нищо. Акъла никакъв го няма.

Като едно малко декоративно петле.

# 976
Много противна тази Рени, ама няма да я бъде инфлуенсърската кариера. И Джаферович мачкаше безскрупулно наред, но после се покри, че даже и в депресия беше изпаднала от хейта. За Светлин само стискам палци да бъде надигран от Гешев в някой момент и да не стига много далеч…

# 977
Какво гледаме сега? Театър е театъра Unamused

# 978
Гешев колко изкуствено пада на земята.

# 979
Включвам си със закъснение епизода. Много съжалявам да видя, че Павката и Гешев са били агнетата на племето. Явно Светлин и куцащата много добре са си изиграли картите😔

# 980
Ангел ще си ходи.

# 981
  • Някъде в Матрицата
Сините, чисто стратегически постъпват по-добре. Зелените, не че не можеха да се договарят, ама там егото им пречи. При всички случай повече хора в племето е по-добе.

Ангелчо, милия, все е най-силен, най-подготвен и по-по-най иии всеки път греда. И да спре да се доверява на предчувствия, щото не са верни.

# 982
Ангел и Гешев. 😂 Дано Гешев да се върне💕

# 983
На жените - варели. На мъжете - въженце.

# 984
Е те варелите са за всички  . И по много Joy

# 985
  • Варна
Ангел ако отпадне ще липсват синхроните му😃

# 986
  • Някъде в Матрицата
Ангел ако отпадне ще липсват синхроните му😃

Не може да се отрече, че за синхроните се е подготвил отлично.

# 987
Ангел няма шанс според мен срещу Гешев. Жалко, защото ми е забавен. Поне по-забавен от оратора РадУ...

# 988
  • София
Ех, таз Виктория никакво уважение към жената на Раду, тц тц!

# 989
Ако още веднъж тази с гащите в задника каже "чисто стратегически" ще се гръмна. А според мен Силвия от показаното току шо просто е "навита" на Раду...

Общи условия

Активация на акаунт