💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 406
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Стара Загора
Какво не му се е получило, гледам сега със закъснение. Не му дадоха грошове ли?
Не му се получи онова, което аз и надявам се други разбраха, че ще го бутат и използват докато им е нужен, че ще побеждава в нагласени битки и никога няма да покаже това, което наистина може.Гешев си има своите вятърни мелници, а аудиторията вече мина на ФЕЦ-ве😜😜
Не съм съгласна. Много е подготвен, и силен и умен.
Абсолютно съм съгласна че е силен, умен и подготвен! Друго казах, а и той май вече го  разбра...
 .....че няма да му позволят да спечели . ( това ли ? ).
 P.S.  ПО- точно казано, че не е от "привилегированите, симпатичните, избраните , интересни" играчи за продукцията. Т.е. не е от "техните" хора.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 09:13 от wanconboy

# 1 126
Много съм впечетлена от постиженията на бащата на Маги - борецът Иван Иванов. Избира да тръгне по "дългия и трънлив път", а не по-мафиотския, както доста от наборите му борци в България: https://sportal.bg/news-2020062017405345740

# 1 127
Димо и за футболен коментатор го бива.

Отдавна съм го забелязала, като изкарал специална школа за футболни коментатори е.

# 1 128
От Подкаста с Ангел ми направи впечатление ,като че не се е находил много с приятели и по заведения ,живее му се все още ,ама явно неговата националност рано се женят и създават поколения .Дава вид ,че вече е улегнал ,ама...В Русе само по детските  паркове висял .

# 1 129
  • София
Ей продължава т.нар "Witch Trial"срещу Силвия Joy Направо на кладата да я горим вече? Nature Fire
Ванчето в нейния сезон ги правеше същите неща, ама не помня да е имало чак толкова възмутени. Е разбирам лицемерието тук, една жена на 20 и няколко всички я зяпаме и точим лиги, но не дай си боже да е на 40 и няколко, анатема.. Дай направо като станат на определена възраст жените да ги затваряме в манастири за да не пречат JoyJoyJoy
Инак от продукцията както са я подкарали все едно гледам миналия сезон с други (може би малко по-добри) участници. И все пак наистина очаквам следващата седмица да ни изненадат и да направят нещо което никога не са правили: от номинираните на първата битка за спасение: последният да отиде на блатото (че и там трябва да се попълва бройката), а вторият срещу третият да отидат на същинската елиминация.
А всъщност защо не направят втора кастинг битка за блатото: все пак и червените загубиха извънреден играч тази седмица.Само си го представям Димо как казва: "Ти спечели участие този сезон, и отиваш на блатото", и участник/а скача от радост и дава синхрон "Цял живот си мечтаех да видя къде живеят жабите" Joy
Или пък предимството на капитанската да бъде да пратиш някой от друг отбор на това блато (но това може би по-следващата седмица), все пак трябва да изненадат зрителите, не може да е толкова предстказуемо, все пак имат цял екип умни глави да ги мислят тези неща Joy

# 1 130
Напълно съгласен с Diavolo относно гласуването на Магдалена. Тя, ми е от фаворитите от жените. Личи си, че е много добро момиче и не иска да прецака никого, но в опитите си да не го прави, тя пак го прави несъзнателно. Искаш да гласуваш Микяй да е капитан, но споделяш това на опозицията и реално точно това е нещото, което в крайна сметка лишава Микяй от капитанството. За тази конкретна случка я разбирам. Даде дума на момичетата и не иска да се отмята, което е достойно и за това не я обвинявам за това решение. Беше донякъде длъжна от морална гледна точка поне да им сподели за промяната на решението си.

Вчера обаче ме разочарова, защото нямаше извинения да не вземе по-твърда позиция, но тя пак предпочете да даде глас, който да и даде максимални шансове да се измъкне от съвета без да обиди никого. Павката изглежда печено момче и нямаше да и вдига скандали, а и не е жена, което го направи очевиден избор.

Не ми харесва тази липса на решителност и не ми харесва причината поради, която отказва да номинира жени. Нито са и кой знае колко близки, нито може да използва някакъв друг довод, че другите две жени са наистина много ценни за битките на племената. Наталия и Рени са най-слабите звена в тяхното племе и единствената причина да не ги номинира е просто, защото са жени. Никога не съм бил фен на подобно гласуване, бих я разбрал ако наистина общуваше с Рени и си бяха близки, но поне на камера нещата не изглеждат така.

# 1 131
Всичко е нормално - на 20 всички 40+ са взели-дали, та това е толкова далече Joy

# 1 132
Съветът при сините все пак си беше удоволствие за наблюдение заради сблъсъка между Рени и Павел. Нивото на общуване между двамата, хапещо и провокиращо, но без минаване на рамките на добрия тон, си беше впечетляващо за точно този формат, където участниците обикновено имат по четири думи в речника.
Винаги е по-приятно когато участват интелигентни хора.
Гешев и Мики също ми правят отлично впечетление. Много адекватни.
Май си имам ново любимо племе.

# 1 133
  • София
Маги не е виновна за снощния съвет, просто ония тримата (щото и Иванина е в коалицията от преди влизането им) са били много дейни и са й промивали мозъка още от първата минута. А тя си е добра душа и не иска после да й се сърдят, дала им е обещание в началото, и те си го експолатират това докрай.
Ако отпадането на Кралев ще бъде национален празник, то това на Рени ще бъде сигурно троен (направо Коледа и Великден във една) Joy

# 1 134
Някой знае ли на колко години е Рени?

мисля, че от визитката си спомням да каза 28

# 1 135
Онова дългото , не беше ли най -близкият му човек в племето. Нищотно човече е Ангел. Само това доказа. Пренавит истерик и без никаква мисъл. Преобърна законът ,че на високо нищо не вирее , явно и на много ниско също. Предвид умствения му капацитет , няма да вземам предвид преразказите му за събитията. Научила съм се , хитреци и глупавки да не слушам. Ще чакам някой по адекватен за коментар
Имаме си поговорка за такива случаи: "Хубава работа, ама ..."

Ренито и Светлин няма как да имат любовна връзка. Никакви вибрации не протичат между тях. Нито той е влюбен в нея, нито тя. Защо играят така е абсолютна мистерия. Единствената идея, която ми хрумва е, че Рени, благодарение на красноречието си, го е убедила преди игрите, че има перфектен план за спечелването им от Светлин и че всичко, което прави ще бъде с тази крайна цел. Като неговата задача е била да я слуша и да я пази възможно най-дълго, за да му помогне за пътя към финала. Нещо като Виолета за Рълев.

# 1 136
Много съм впечетлена от постиженията на бащата на Маги - борецът Иван Иванов. Избира да тръгне по "дългия и трънлив път", а не по-мафиотския, както доста от наборите му борци в България: https://sportal.bg/news-2020062017405345740

Той, както и доста други атлети от Източна Европа (Дунев мисля в това число), са били "вербувани" от американските спортни федерации по време на олимпиадата 96та. Така за без пари са взели готови топ спортисти от бившия соц блок, които са предвидили и за треньори в близкото бъдеще. Като цяло нашите са отивали в Америка и всичко им е е било нагласено още преди да се качат на самолета - добре платена работа, квартира, децата записани в училище... Нека не сравняваме с "дългия и трънлив" път на много емигранти в САЩ дошли с 20$ в джоба и не познаващи никого.
Не казвам, че подобно отношение не е заслужено, напротив, това са топ спортисти все пак. Похвално е, че на друг етап се е хванал и има и собствен бизнес сега.

# 1 137
Някой знае ли на колко години е Рени?

И аз се чудех, защото ми изглежда с 15г. повече от Светлин, но всъщност той е на 24, тя на 26.

# 1 138
Скрит текст:

Той, както и доста други атлети от Източна Европа (Дунев мисля в това число), са били "вербувани" от американските спортни федерации по време на олимпиадата 96та. Така за без пари са взели готови топ спортисти от бившия соц блок, които са предвидили и за треньори в близкото бъдеще. Като цяло нашите са отивали в Америка и всичко им е е било нагласено още преди да се качат на самолета - добре платена работа, квартира, децата записани в училище... Нека не сравняваме с "дългия и трънлив" път на много емигранти в САЩ дошли с 20$ в джоба и не познаващи никого.
Не казвам, че подобно отношение не е заслужено, напротив, това са топ спортисти все пак. Похвално е, че на друг етап се е хванал и има и собствен бизнес сега.
Така е. Но аз го сравнявам не с пътя на другите емигранти в САЩ, а с пътя на неговите набори /роден е 1968/, захванали се със сенчест бизнес у нас. Който им донесе бързи и лесни пари, много власт и на много от тях бърза смърт. Пътят на честния труд е по-дългият и се радвам, че него го е довел до успех в крайна сметка.

# 1 139
Това да не се гологъзиш и да си развяваш циците не значи да отидеш в манастира. И за мен на 45 трябва да имаш малко стил и класа. Жената може да е привлекателна и секексапилна и без всичко да е на показ. Ако на тази възраст разчиташ за успеха си главно на дупе, това е доста жалко. Мен лично пижамата не ме скандализира, но очевидно е имало и други ситуации, които са били по-фрапантни.

Общи условия

Активация на акаунт