💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 449
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 110
Ангел за Силвия разказа как умишлено заемала пози, в които всичките й прелести да лъсват за околните. За Раду каза, че е лицемер, после каза, че е мъжкар. Виктория била слабата брънка. Ан Джи била тотално игнорирана от племето. Когато се опитвала да се изкаже, останалите все едно не я чували и говорели върху нея. Калоян и Микяй са му фаворити. Осъзнал грешките си в шоуто и има малка надежда да го поканят за All stars. Някой би могъл да допълни какво друго каза, ако съм изпуснала нещо съществено.

# 1 111
Някой, ако гледа Ачката при Ваня да поразкаже тук моля. Опитах, обаче имам чувството, че ми умират бавно и славно мозъчни клетки и не мога да се прежаля 😆 Разбрах само, че на 20 г. е ок да показваш голо тело, но на 40 не било ок. Трябвало други “качества” да демонстрираш… какви недочух. Мисля да ходя да се скрия някъде, защото явно 40 годишните не сме за гледане😉
Е, поне първосигнално е казал това, което всички други искат да кажат. Smile

Доста монотонна серия. Добре, че може да се превърта, та да се изгледа бързо. Светлин и Рени имат много странни взаимоотношения. Съвсем не мисля, че някой в някого е влюбен. Но заверата е сериозно парафирана... Едва ли някога ще разберем защо и как.

# 1 112
Аз вече започвам да си мисля, че Рена го изнудва и заплашва нещо живота му извън игрите Grinning

# 1 113
Какво не му се е получило, гледам сега със закъснение. Не му дадоха грошове ли?
Не му се получи онова, което аз и надявам се други разбраха, че ще го бутат и използват докато им е нужен, че ще побеждава в нагласени битки и никога няма да покаже това, което наистина може.Гешев си има своите вятърни мелници, а аудиторията вече мина на ФЕЦ-ве😜😜
Не съм съгласна. Много е подготвен, и силен и умен.
Абсолютно съм съгласна че е силен, умен и подготвен! Друго казах, а и той май вече го  разбра...

# 1 114
Можеше да направят кастинг само между жените от червеното племе, или дори още по-интересно - да бяха направили битка между жените от лилавото племе и тези от червеното и която спечели, влиза на мястото на отпадналата по медицински причини.

Доста се изненадах като видях нови лица, но това не се ли случи и миналия сезон като вкараха Виктория (май така й беше името)?

Не знам, явно си имат някаква причина да вкарат външен човек в племето, но така все повече се обезмисля участието на цялото лилаво племе... Те направо си бяха прецакани според мен.

Явно не вярват, че някоя от жените може да изпълзи от блатото, а на Дръзките им трябва жена за баланс и за това са заложили на кастинг битка. Интересно, ако жълтите залагат, ще е супер непредвидимо с 2 непознати

# 1 115
Интервюто на Ваня с Ангел беше мъчно и скучно за гледане. Допускам два варианта за това:

1. Ваня твърде много се асоциира със Силвия според мен и твърде лично прие критиките му към нейното облекло. Наложи се той да обяснява, че не било само облеклото, ами и провокативното ѝ поведение в това облекло. Това обяснение не знам доколко успокои Ваня, която също обичаше да стои видно разкрачена по шортички в нейния сезон.

2. Може би Ваня беше предпазлива, за да не вземе да избухне Ангел, че се видя от колко малко пали.

Иначе с превъртания разбрах, че
- Ангел симпатизира на Микяй и Калоян и дори е спал при Калоян
- от жените симпатизира на Анжи и Крамарска, Анжи е най-силната жена там според него
- насъбрал е на Гешев незнайно защо
- Раду е лицемер
- много се надява да го поканят в All Stars сезона, за да покаже повече, дори тренирал плуване и пъзели

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 00:36 от Telesilla

# 1 116
Не виждам нищо похвално от стореното от Ангел.За какво му беше да се напъва и да продължава да играе контузен?Нима спортист от неговия ранг има какво да доказва в подобно предаване,рискувайки здравето си и спортната кариера за пет минути слава по телевизията?
Голямо браво за Гешев.За пореден път беше страхотен на арената и преминаваше без проблем през трасето.

# 1 117
Със скоростта, с която се контузват този сезон нищо чудно да видим повече от явилите се на кастинг… Жените даже не мога да запомня - толкова слаб женски подбор.
Омръзнаха ми любовните двойки в това предаване, които прецакват всички останали. Тази вечер никой от 4мата не заслужаваше да си тръгне толкова рано от играта, макар и изобщо да не харесвам Ангел. Ако номинират Светлин с любимата дали ще я пусне?

# 1 118
Скрит текст:
Със скоростта, с която се контузват този сезон нищо чудно да видим повече от явилите се на кастинг… Жените даже не мога да запомня - толкова слаб женски подбор.
Омръзнаха ми любовните двойки в това предаване, които прецакват всички останали. Тази вечер никой от 4мата не заслужаваше да си тръгне толкова рано от играта, макар и изобщо да не харесвам Ангел.
Ако номинират Светлин с любимата дали ще я пусне?
Не бих се изненадала.

# 1 119
  • София
Е, добре де, не мога да я разбера тази Магдалена. Уж е с Микяй и гласува за него за капитан, а после на съвета гласува за Павел. Страх ли я е от Рени, срам я е да гласува срещу жена ли, що ли, много съм разочарован. Това показва липса на характер. Не може и така и вака. Не може по средата.

Глупавия Светлин за малко да обеглави племето си, защото без Гешев са пътници. А на Гешев така му се бяха забили ринговете, че не знам дали щеше да извади и един. А на него му оставаха цели три. От 7:1 стана 7:5, като Ангел минаваше трасето за минута, макс две.
Много жалко, че Ачо се контузи така брутално. Поредния отпаднал след травма. Дано да не е скъсал връзки, че така рискува и кариерата си на щангист.

Играта ми е най-омразната такава. Дори не ми се коментира повече.

И какво сега, изгавриха се с две племена и вместо някой от тях да влезе ще дойде съвсем нов човек? Тц тц тц. Нямат срам тези хора!

За неразбралите, утре няма да има кастинг битка за Ол Старс или сезон 7, няма да има и залог и присъствие на жълтото племе. Тази битка ще е без публика и за директно участие в този сезон, в племето на дръзките на мястото на Иванина. Дано това ново момиче не заиграе с Рени и Светлин или ако заиграе, дано Микяй си поговори с Магдалена и си я дръпнат при тях, защото това нейното е детинщина.

Разбира се ако се наложи Гешев с два допълнителни гласа и с общо 5 гласа ще номинират Рени, но няма смисъл да си хаби грошовете ако могат да привлекат Маги. На първо време дано първо вземат капитанството.
И защо не дадоха първо завръщането на Павел от битката и обяснението му за дърпането с въжето и тактиката на Гешев и после самото завръщане на гризлито. Дано утре да ги дадат.

# 1 120
Някой знае ли на колко години е Рени?

# 1 121
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ангел за Силвия разказа как умишлено заемала пози, в които всичките й прелести да лъсват за околните. За Раду каза, че е лицемер, после каза, че е мъжкар. Виктория била слабата брънка. Ан Джи била тотално игнорирана от племето. Когато се опитвала да се изкаже, останалите все едно не я чували и говорели върху нея. Калоян и Микяй са му фаворити. Осъзнал грешките си в шоуто и има малка надежда да го поканят за All stars. Някой би могъл да допълни какво друго каза, ако съм изпуснала нещо съществено.

За Силвия, в играта се запознал с нея и му казали,че й се носи слава да се сваля на млади момчета. Били на басейна и тя била застанала срещу мъжете и си махнала горнището.Всички им станало неудобно.Разкрачвала се пред тях и всичко й се е виждало.Каза,че не се прави така.
Кой знае още колко номера на Силвия не сме видяли... а можеше просто да влезе с заявка да е добър играч(каквато е),да си играе игрите и да не се излага).

Всички много харесвали Раду,но след като спечелили първата битка,когато той бил капитан,Раду се променил и започнал да страни от жените също така.
Не го плю,дори каза,че от Раду се научил на някои от грешките си. Бил пребързан ,не обмислял нещата,впускал се в битките без много мисъл.

Контузията: Яд го е,че по този начин е излязал от игрите,а не,че са го победили.Имал разтегнати сухожилия.

Калоян - бил му най-близък,дори ходил да спи у тях (по какъв повод,не разбрах) .Фаворит му е да спечели,а от жените спомена Анджи.

Миряна добре се справяла,дори спечелила елиминационна битка,Виктория била най-слабото звено от Зелените.

За жена му -  Предложил й брак и очаква скоро да сключат граждански такъв.
Имат син Алдин на 1г 6м. Запознали се в социалните мрежи,след като спечелил състезание много хора му писали суперлативи,докато тя му казала,че е надут. Той се подразнил,отговорил й,започнали да си пишат,видяли се в Русе и така започнали връзка. По някое време я е зарязал,защото не искал ангажираност,но катастрофирал в Ст Загора,обадил й се,тя отишла да го вземе и тогава решил,че може да разчита на нея за всичко.
Тя също била боркиня,но не на високо ниво,отказала се,за да инвестира в образование. Била голяма фенка на ИВ и заедно гледали от сезона на Фифо.
Отказал се е от всичките си стари приятелчета след като станал баща и семеен,защото не споделял с тях вижданията им за живота.

Спорта : Иска да спечели олимпийски медал 2028 и да приключи със спорта,само това го държи все още в Щангите.Имал караници с управляващите федерацията,защото крадяли пари.
А неговия спонсор малко преди да влезе в Игрите се отказал да го спонсорира.Все още не знае защо.

В общи линии съм с добри впечатления от Ангел. Като не е нервен,избухлив и скачащ на бой,е добро момче.

# 1 122
Не харесвах Ангел, но той доказа, че мястото му беше тук. Имаше много воля това момче и хъс за победа. Не стигна далеч в ИВ, но му пожелавам професионални успехи за които мечтае. Ангел е 1.50 и минаваше греди, варели и гъби направо безупречно. Щом той може, ония женки хич да не се превземат, особено онова дългото.... в ИВ всичко е воля.

# 1 123
Ангел за Силвия разказа как умишлено заемала пози, в които всичките й прелести да лъсват за околните.

За Силвия, в играта се запознал с нея и му казали,че й се носи слава да се сваля на млади момчета. Били на басейна и тя била застанала срещу мъжете и си махнала горнището.Всички им станало неудобно.Разкрачвала се пред тях и всичко й се е виждало.Каза,че не се прави така.
Кой знае още колко номера на Силвия не сме видяли... а можеше просто да влезе с заявка да е добър играч(каквато е),да си играе игрите и да не се излага)
.

Знаех си, че не е целия скандал за някакъв потник и къси гащи! То е било с натрупване- затова избухна Раду.

# 1 124
  • Sofia
"Онова дългото" си е тромавичко, което е нормално за ръста й. Наталия също не е от най-пъргавите, но ми скри шапката на играта с изометрия, не го очаквах. Показа воля и характер, но е прекалено наивна. Колко добре се получи, че Кралев се озова на блатото и ни лиши от надувките, и присъствието си. Там да си остане, изобщо няма да ми липсва, а и дано блатото малко го смири, в което се съмнявам. Прекалено арогантен идва за моя вкус, едно е какъв искаш да си, съвсем друго - какъв си. Интересно ми е, как ще се развие играта на Благой, когато е без Кралев, че и при него арогантността е в изобилие. Светлин е недоумение за мен - добра физическа подготовка и умения, и въздух на горния етаж. Не разбирам защо се е хванал за полата на Ренката и върши глупост, след глупост, в нейна чест!? Да пазиш кокорестия куц кон, с кривата уста, която на всичкото отгоре е нагла, невъзпитана и безполезна, е най-малкото недалновидно. Загубен, или влюбен, това е въпросът! Стана ми кофти за Ангел, не го харесвах, добър или лош, не заслужаваше да напусне по този начин. А колкото до продукцията, денят няма да ми стигне да опиша необезопасените им игри, промяната на правилата в движение, скапаният инвентар сглобяван в час по трудово от първолак, творческата немощ и пълното безхаберие, към живота и здравето на участниците!

Общи условия

Активация на акаунт