💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 406
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 095
  • На Изток от Рая
Явно не вярват, че някоя от жените може да изпълзи от блатото, а на Дръзките им трябва жена за баланс и за това са заложили на кастинг битка. Интересно, ако жълтите залагат, ще е супер непредвидимо с 2 непознати

# 1 096
Можеха да направят битка между жените от червените и победителката да замести контузената.

# 1 097
Можеха да направят битка между жените от червените и победителката да замести контузената.
Може би би било некоректно спрямо мъжката част от племето. Аз по-скоро щях да се радвам да видя някой от племето, което изкара една битка и си замина.

# 1 098
  • София
Само да не се окаже, че новата която победи утре, и тя се познава с куция кон от преди началото на сезона, че тогава вече предвиждам бунтове по улиците JoyJoyJoy

# 1 099
Може би би било некоректно спрямо мъжката част от племето. Аз по-скоро щях да се радвам да видя някой от племето, което изкара една битка и си замина.

Правилно! Аз просто забравих вече за онова племе, за съжаление. От визитките се сещам сега само за доктора и мед.сестрата боркиня.

# 1 100
Скрит текст:

Правилно! Аз просто забравих вече за онова племе, за съжаление. От визитките се сещам сега само за доктора и мед.сестрата боркиня.
И мен най-много ме е яд, че нямахме възможност да гледаме доктора в игрите. Според мен щеше да е сред фаворитите.

# 1 101
Гешев е страхотен - на арената и с добро сърце. Веднага след края тичаше към Ангел да го провери и да му помогне… емпатията е такава рядкост в ИВ, а и изобщо в живия живот.
Нямам думи за тая Рената… много е важно да продължи напред, никой не иска да се лишава от нейните подвизи на арената🙄
Не симпатизирам на Ангел, много е глупав и ми е в повече, но е ужасно жалко за всеки един да излиза с контузия…

# 1 102
Тъкмо приключих и аз с днешния епизод.
Потресена съм от Светлин ама на 24г. какъв да му е акъла 😀 не помня в друг сезон толкова рано да са играли грошове и то за да се спаси дупето на някой друг.
Гешев май ми влиза в топ 3. Единствено не ми харесва, че първоначално реши да загуби толкова видно. Можеше да го направи много по Не злепоставящо Павел.
Елиминационната битка.. толкова много отдавна не бях превъртала. Имах чувството че ще продължи вечно. Щеше да е в пъти по добре ако я бяха съкратили и нямам предвид от елементи а от изгубеното време за празните куки. Абсолютно ненужно според мен. На 4тата обиколка ми писна да гледам. Иначе самата игра от към елементи е супер интересна. Нещо различно от варели 😀
Като цяло бих дала оценка 8/10 на днешния епизод ✌🏻

# 1 103
  • София
Моля оценете епизод 13

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 104
И за мен бяха излишни толкова много обиколки в тази битка. Можеше да добавят още елементи по трасето, вместо 1627282 куки и по 20мин. греди, гъбки и гмуркане в басейн. То това важи за повечето битки в ИВ, де. Разбирам, че е за да тестват издръжливостта на играчите и явно им е по-лесно да ги оставят да минават 30 пъти едно трасе, отколкото да инвестират ресурси и време в повече препятствия.
Когато са отборни битки е интересно, защото гледаш как различните играчи преминават едно и също трасе, но на индивидуалните наистина доскучава в повечето случаи.

# 1 105
Много ми е жал за Ангел! Независимо от неговите фойерверки носи добра душа! Всичките му думи са защита .Колко и какво ли е изтърпял!?
Жал ми е и за Гешев ! Не му се получи...
Това бутане от миналата година,явно му коства много...Човекът някъде по време на разкрача от два метра явно осъзна ,че всъщност победата ще му е загуба....

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:44 от vvi

# 1 106
Какво не му се е получило, гледам сега със закъснение. Не му дадоха грошове ли?

# 1 107
Не му се получи онова, което аз и надявам се други разбраха, че ще го бутат и използват докато им е нужен, че ще побеждава в нагласени битки и никога няма да покаже това, което наистина може.Гешев си има своите вятърни мелници, а аудиторията вече мина на ФЕЦ-ве😜😜

# 1 108
Не му се получи онова, което аз и надявам се други разбраха, че ще го бутат и използват докато им е нужен, че ще побеждава в нагласени битки и никога няма да покаже това, което наистина може.Гешев си има своите вятърни мелници, а аудиторията вече мина на ФЕЦ-ве😜😜
Не съм съгласна. Много е подготвен, и силен и умен.

# 1 109
  • Germany
Някой, ако гледа Ачката при Ваня да поразкаже тук моля. Опитах, обаче имам чувството, че ми умират бавно и славно мозъчни клетки, и не мога да се прежаля 😆 Разбрах само, че на 20 г. е ок да показваш “тело”,  но на 40 не било ок. Трябвало други “качества” да демонстрираш… какви недочух. Мисля да ходя да се скрия някъде, защото явно 40 годишните не сме за гледане😉

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 00:31 от PeaPink

Общи условия

Активация на акаунт