💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 414
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 200
Да ги показва, ама да не се прави на света вода ненапита

# 1 201
  • Sunshine state
Бъдете снизходителни... На 45, сама, т.е. самостоятелна... сега ако не си покаже магариите кога и къде. Като стане на 50 ли.
Ами тя не е далече от 50 и точно за това някак си не й отива да се гъзьорти нагоре надолу.

# 1 202
  • Буркина Фасо
игрите се гледат и от мъже.
те може би пък това искат да гледат

# 1 203

Да ги излъчват игрите след полунощ тогава, за да не гледат малки деца.

# 1 204
Ако Иванина беше останала въпреки контузията си, театрално охка и накуцва в угодните моменти, а през останалото време си денси с чупки в кръста,Противоречите си , щом не вярвате, че е контузена , няма как да е котва за отбора си- основния аргумент
 наговаря тоя и ония в племето за да не отива на елиминации, същото го правят и мъжете, особено татуиранияизползвайки всякакви актьорски умения и средства, държи се така сякаш само тя е важна в цялото племе и всички са длъжни ако не да ѝ ръкопляскат, то поне да отбележат нечовешката жертва и героизъм,това са си ваши фантасмагории, ,никога не е претендирала изисквала или сърдила на някой , че не и пляска, отбранява се единствено за нападките, че дърпа племето назад, което си е лъжа и манипулация, тъй като я виждам как играе със сърце и се раздава и печели които прави като въпреки болката си стои в предаването и се мъчи за благото на отбора, нищо че в същото време грам не ѝ пука за съотборниците ѝ, м даа те другите не искат да спечелят и ще пуснат някой съотборник, понеже им пука за него... Щяхме да си говорим за двоен стандарт емпатия наистина JoyJoyJoy за емпатия спирам да говоря, забелязвам, че емпатичните, много ги дразни ако някой охка и пъшка

Не мисля, че щом масово не се харесва една жена и то с много ясни и повтарящи се аргументи, то трябва да се генерализира, че всички жени се възприемат по този начин и са онеправдани. Всъщност това напомня на мисленето и логиката на Рена "ако за мен няма, за всички няма да има" Grinning
Виж с това за критикуването на външния вид съм съгласна. Но че не са харесвани от публиката, не е така. Аз харесвам Крамарска, Магдалена и Силвия, въпреки че нея вече ще я горим на кладата Grinning
разбирам, че ги харесваш, но смяташ ли че някоя от тях е достойна за финалист и наградата
Разбирам, че изпитваш вътрешна необходимост да осъдиш осъждащите, но наистина вече изглежда отчаян опита да защитиш тази особа Joy Да, разбира се, че смятам, че са достойни за финалистки и да спечелят формата, защо не? Дали пък ти не смяташ, че не са и проектираш несъзнателното си мнение като чужди съмнения и недолюбване идеята жена да е финалист?
Не си противореча изобщо, защото не съм писала, че "не вярвам" да е контузена Рена. Единственото, което твърдя е, че преиграва доста, преекспонира и се възползва от състоянието си Grinning опитваш се да съдиш моето и на всички останали със сходно мнение, като изопачваш думите и смисъла зад тях. Не знам още от колко кладенеца вода ще се опиташ да извадиш, но няма как да се получи, защото всеки вижда, чува и преценява от собствената си камбанария. Имаш право на мнение, но не и да се опитваш да го налагаш на останалите и да търсиш сметка защо то е такова и след като ти се обясни многократно в детайли, да продължаваш да ровиш и да извърташ аргументите така, че съдещия да е лошия, а Рена невинната жертва. Може да тренираш да проявяваш емпатия към изразяващите мнения в тази група, няма да ти навреди. Аз лично никога не съм тръгвала да осъждам нечие мнение, обяснявайки му се колко е погрешно с намеци за лични нападки. Силвия също повечето не одобряват поведението ѝ, че чак и възгледите ѝ за живота, но това е нормално, не може всички да харесваме и мислим еднакво.

# 1 205
  • Sofia
Скрит текст:
По начина, по който Ангел го описа в подкаста, изглежда, че Силвия се е постарала да си покаже някои части от тялото, които принципно не се показват публично. Което продукцията съответно не е показала в прайм тайма, когато гледат и една армия деца.

Последователите на Рени (не помня колко бяха, но бяха много) са потенциални зрители, които носят по-висок рейтинг, по-скъпо рекламно време.
А пък самата Рени като инфлуенсър, трупайки повече последователи, привлича и повече рекламодатели към канала си и съответно и тя изкарва повече пари. А как е влязла в продукцията не знам. Със сигурност е покрила физическите изисквания, но едва ли е само това. Няма как да не е имало по-добри от нея. Не бих се изненадала, ако има уговорки с продуцентите, които голяма част от останалите участиници не биха могли да си позволят да направят.
Е, тя и една друга шарена птица (Мани1) ги беше "покрила", пък й видяхме възможностите. Та и Ренката така, а като гледам накъде върви сюжетната линия, и това недоразумение дълго ще "краси" телевизора. Колко ли добре подготвени играчи ще си отидат заради една елементарна и самозабравила се "звезда"? Ето това е жалко! А иначе за всеки има място под слънцето, и всеки се излага според възможностите си.

# 1 206
  • Sunshine state

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.

# 1 207
Ако Ренката наистина не е покрила нормативите на кастингите, което аз все пак не вярвам, то на Светлин сигурно пари са му обещали, за да я носи на гръб. Ако не е влюбен в нея, то каква друга би била причината.

# 1 208
  • Sunshine state
Светлин е силен и ролята му на бутащ загубената кауза Рени хич не му отива. Дано се усети, че и той ще изгори покрай нея. Рени няма шанс да добута до никъде. Не проумявам влюбен ли е, загубен ли е? От преди ли се познават?

# 1 209
  • Sofia
Ако Ренката наистина не е покрила нормативите на кастингите, което аз все пак не вярвам, то на Светлин сигурно пари са му обещали, за да я носи на гръб. Ако не е влюбен в нея, то каква друга би била причината.
Въпрос за един милион долара! 😂 Не знам и за мен това е загадката на сезона. Глупост, наивност, липса на елементарни умения за преценка на хора и ситуация.. Не знам, чак пък толкова глупав да е! Дай да го пишем влюбен, че по-лесно се приема. Simple Smile

# 1 210
  • Буркина Фасо

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.
всеки по нещо не иска да гледа във формата.
за голотията се оплакват предимно жените. за това мисля, че за мъжете не е мъка да гледат и това.Smiley

# 1 211
Ако Иванина беше останала въпреки контузията си, театрално охка и накуцва в угодните моменти, а през останалото време си денси с чупки в кръста,Противоречите си , щом не вярвате, че е контузена , няма как да е котва за отбора си- основния аргумент
 наговаря тоя и ония в племето за да не отива на елиминации, същото го правят и мъжете, особено татуиранияизползвайки всякакви актьорски умения и средства, държи се така сякаш само тя е важна в цялото племе и всички са длъжни ако не да ѝ ръкопляскат, то поне да отбележат нечовешката жертва и героизъм,това са си ваши фантасмагории, ,никога не е претендирала изисквала или сърдила на някой , че не и пляска, отбранява се единствено за нападките, че дърпа племето назад, което си е лъжа и манипулация, тъй като я виждам как играе със сърце и се раздава и печели които прави като въпреки болката си стои в предаването и се мъчи за благото на отбора, нищо че в същото време грам не ѝ пука за съотборниците ѝ, м даа те другите не искат да спечелят и ще пуснат някой съотборник, понеже им пука за него... Щяхме да си говорим за двоен стандарт емпатия наистина JoyJoyJoy за емпатия спирам да говоря, забелязвам, че емпатичните, много ги дразни ако някой охка и пъшка

Не мисля, че щом масово не се харесва една жена и то с много ясни и повтарящи се аргументи, то трябва да се генерализира, че всички жени се възприемат по този начин и са онеправдани. Всъщност това напомня на мисленето и логиката на Рена "ако за мен няма, за всички няма да има" Grinning
Виж с това за критикуването на външния вид съм съгласна. Но че не са харесвани от публиката, не е така. Аз харесвам Крамарска, Магдалена и Силвия, въпреки че нея вече ще я горим на кладата Grinning
разбирам, че ги харесваш, но смяташ ли че някоя от тях е достойна за финалист и наградата
Разбирам, че изпитваш вътрешна необходимост да осъдиш осъждащите, но наистина вече изглежда отчаян опита да защитиш тази особа Joy Да, разбира се, че смятам, че са достойни за финалистки и да спечелят формата, защо не? Дали пък ти не смяташ, че не са и проектираш несъзнателното си мнение като чужди съмнения и недолюбване идеята жена да е финалист?
Не си противореча изобщо, защото не съм писала, че "не вярвам" да е контузена Рена. Единственото, което твърдя е, че преиграва доста, преекспонира и се възползва от състоянието си Grinning опитваш се да съдиш моето и на всички останали със сходно мнение, като изопачваш думите и смисъла зад тях. Не знам още от колко кладенеца вода ще се опиташ да извадиш, но няма как да се получи, защото всеки вижда, чува и преценява от собствената си камбанария. Имаш право на мнение, но не и да се опитваш да го налагаш на останалите и да търсиш сметка защо то е такова и след като ти се обясни многократно в детайли, да продължаваш да ровиш и да извърташ аргументите така, че съдещия да е лошия, а Рена невинната жертва. Може да тренираш да проявяваш емпатия към изразяващите мнения в тази група, няма да ти навреди. Аз лично никога не съм тръгвала да осъждам нечие мнение, обяснявайки му се колко е погрешно с намеци за лични нападки. Силвия също повечето не одобряват поведението ѝ, че чак и възгледите ѝ за живота, но това е нормално, не може всички да харесваме и мислим еднакво.
Хайде да не се опитваш да анализираш мен , а да се ограничиш с неща в кръга на възможностите си. Не проектирам никаква своя вътрешна убеденост , че жените не са достойни за финал, а изхождам от хейта , който следва и подценяването на всяка дадена игра , в която и жени могат да се проявят . Това , че изказваме публично мнения , ни обвързва и с отговорност към четящите , а те са много повече от списващите. Тук няма деца , че да им налагам мнение , нито имам желание да променям нечие. Показвам ситуацията и от друг ъгъл.

# 1 212

за голотията се оплакват предимно жените. за това мисля, че за мъжете не е мъка да гледат и това.Smiley

А осъзнаваш ли, че оплакванията са от мъжете в племето …

# 1 213
Съветът при сините все пак си беше удоволствие за наблюдение заради сблъсъка между Рени и Павел. Нивото на общуване между двамата, хапещо и провокиращо, но без минаване на рамките на добрия тон, си беше впечетляващо за точно този формат, където участниците обикновено имат по четири думи в речника.
Винаги е по-приятно когато участват интелигентни хора.
Гешев и Мики също ми правят отлично впечетление. Много адекватни.
Май си имам ново любимо племе.

На мен Маги ми направи много добро впечатление с начина си на изказване на съвета, когато се обосноваваше защо номинира Павел. Толкова беше внимателна и тактична, за да не го засегне. 👏🏻

# 1 214
  • софия
Е, мъжете не са се оплаквали Stuck Out Tongue Winking Eye

Просто Раду удря по Силвето. Grinning
Доста грозно при това, предвид дискусиите, които предизвиква. Stuck Out Tongue Winking Eye

Очаквам сблъсъка му със силните характери при мъжете. Евентуално там да си върна симпатиите към него, но не вярвам. Синхроните му са прикрити и прозира гадняр.
Лично мнение.Hands V

Общи условия

Активация на акаунт