💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 339
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 305
Няма ли други участници това предаване, че дни наред обсъждаме само Силвия?! То самия факт, че толкова се обсъжда нощничката и, означава, че тя си е постигнала целта.

# 1 306
Да изкажа мнение за други участници. Не харесвам Добрин, Димитър и Мартин.

# 1 307
На мен не ми харесва как Димитър говори за Малвина. Не е мъжко пред цяла БГ да казва, че той я е зарязал и сега един вид ако щракне с пръсти пак ще е с него.

# 1 308
Да изкажа мнение за други участници. Не харесвам Добрин, Димитър и Мартин.
И аз не харесвам тези. Първо на външен вид всичките. Добрин има леко глуповато излъчване. Разочарова в някои игри. Интригант, ака стратег.

Мартин вече го описах в друго мое мнение.

Димитър е голяма наивник и фантазьор.

# 1 309
На  мен пък точно Добрин, Мартин ми харесват Снощи бяха много сладки докато перяха на покрива

# 1 310
  • Буркина Фасо
Няма ли други участници това предаване, че дни наред обсъждаме само Силвия?! То самия факт, че толкова се обсъжда нощничката и, означава, че тя си е постигнала целта.
хм... откъде знаеш каква и е целта?
аз бих предположил, че остава още малко за да си постигне целта. Smiley

# 1 311
Аз харесвам Микяй и Маги.

# 1 312

Да де, точно това е проблема - всички знаем каква ѝ е целта, тя го заяви с влизането си още, а сега се прави, че недоумява как някой би му хрумнало, че това е нейната стратегия. 😂

# 1 313
Аз харесвам Микяй и Маги.
И аз ги харесвам. Маги не чак толкова много на външен вид, но е сладка.

Симпатизирам също на Гешев и засега той ми е фаворитът.

Харесвам и Караолис. Не е топ красавец, но е интересен като играч и интересно, но засега съвсем не го виждам толкова нагъл и самоуверен, както се представи във визитката си. Но те визитките много и нарочно ги украсяват според мен. Като си спомня Виолета каква голяма шефка я изкараха, я тя май изобщо никаква фирма няма там.

# 1 314
Тя на няколко места разказа, че има. Дори при Ивайло разказа подробно май.

# 1 315
  • София
Ха,ха, Да! Само, че варелите не правят интригите, докато ние хората се справяме мнооого добре. 😂
Има време до края на сезона, скоро нищо чудно да видим някоя коалицийка: сини и зелени варели срещу останалите съоръжения. А следващия сезон вече е сигурно, че едно от племената ще бъде съставено изцяло от варели JoyJoyJoy

# 1 316
Ми като обсъждаме Ренета ни трият. А така още по-омразен образ й създават на и без това използваческото и егоистично поведение, което показва.
Обаче стана ясно, кой от "нас" докладва постовете ни, да ги трият.

# 1 317
Елате в тази тема да гласувате за любимото си предаване 
https://www.bg-mamma.com/?topic=1654593.msg48609889#new

# 1 318
Шести сезон на предаването е и в ролята на Рени са били поне 5 други жени преди това. Дали те са "подли и злобни" или продукцията просто обича този наратив - за мен второто е доста по-логично Wink 
Иначе Сузи потвърди това, което предполагах - Рени е пожелала да не участва след катастрофата, но са ѝ казали, че няма как.

# 1 319
На крив участник,продукцията му виновна е положението Joy

Общи условия

Активация на акаунт