💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 352
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 320
Темата с Рени и Силвия ми омръзна.
Минавам само да кажа, че аз обожавам Мартин. Страхотен сладур ми е. Много е готин, сладък, забавен, комплексен и хитър. 100 % му стискам палци.

# 1 321
Аз се чудя защо зорлем карат хората да участват, като ги боли и няма да дадат 100% и освен това им застрашават здравето. Не може ли да ги оставят за догодина. Може да завъртят нещата и да сложат кастинг битка в пилотния епизод. Голям праз.

# 1 322
  • Буркина Фасо
аз пък се  чудя кой/коя насила е накаран/а да участва във формата ? newsm78

# 1 323
Рени. Сестра ѝ обяснява във видеото.

# 1 324
Аз се чудя защо зорлем карат хората да участват, като ги боли и няма да дадат 100% и освен това им застрашават здравето. Не може ли да ги оставят за догодина. Може да завъртят нещата и да сложат кастинг битка в пилотния епизод. Голям праз.
А аз не разбирам - тази Рени пъшка и охка основно стане ли въпрос за битки. Я иначе колко е кръшна в танците. Продукцията ли пак е виновна, че така хубаво се кърши и чекне?

И виж какви хубави интрижки прави, че гледа и продукцията да не я засича по микрофоните.

Ама, вярвам ѝ Grinning

# 1 325
  • Sofia
Скрит текст:
А аз не разбирам - тази Рени пъшка и охка основно стане ли въпрос за битки. Я иначе колко е кръшна в танците. Продукцията ли пак е виновна, че така хубаво се кърши и чекне?

И виж какви хубави интрижки прави, че гледа и продукцията да не я засича по микрофоните.

Ама, вярвам й  Grinning
[/quote]
И аз, и аз! 😂😂😂

# 1 326
  • София
Добре де, като я боли толкова и не иска да участва, а и явно не е могла да не влезе, то защо не се остави да я номинират и да отпадне на елиминационна битка?
Нали не иска да участва и по задължение е вътре, заради подписания договор.
Аз виждам точно обратното. Драпа със зъби и нокти да стигне по-напред, в което лошо няма по принцип ама много си противоречат думите на Сузи в Чакалкаста и действията на Рени дотук в сезона.

# 1 327
  • Sofia
Добре де, като я боли толкова и не иска да участва, а и явно не е могла да не влезе, то защо не се остави да я номинират и да отпадне на елиминационна битка?
Аз виждам точно обратното. Драпа със зъби и нокти да стигне по-напред, в което лошо няма по принцип ама много си противоречат думите на Сузи в Чакалкаста и действията на Рени дотук в сезона.
Имено де! 😊 Точно по причините написани от теб й вярвам! Ама мноого, мноооого й вярвам! 😂😂 И на нея, и на сестра й, както и на всеки друг, твърдящ същото. 😂😂

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 16:38 от Crystal_Noir

# 1 328
  • София

Именно, не е като да не сме виждали хора, на които грам не им се стои вече, номинират ги, симулират някаква игра и си тръгват. Като те боли и уж не си искал, но са те "принудили" - има вариант да си излезеш и така. Определено иска да си стои в играта Рени, сега каква е причината не мога да кажа, но че държи да остане е видно.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 17:17 от gg__

# 1 329
Габриела, дъщерята на топ гримьора Ива Петкова, е участник в „Игри на волята“

https://www.jenatadnes.com/hora/gabriela-dashteryata-na-top-grim … gri-na-volyata-6/

# 1 330

Може наистина да не е искала да влиза от страх заради контузията, но вече е вътре, вижда че може да идрае, услажда и се и си променя мнението.,

# 1 331
Да, и един шоколад завиваше мармота в станиолче.

Може наистина да не е искала да влиза от страх заради контузията, но вече е вътре, вижда че може да идрае, услажда и се и си променя мнението.,

# 1 332
  • София
Да, най-вероятно така е станало, ама си е странно.
Тя Сузи точно това сега обяснява, аз съм още в началото на чакалкаста.
Че Рени вече вътре е завъртяна от играта и просто не иска да излиза, бори се доколкото може, била боец и т.н.

# 1 333
  • Sunshine state
Не щяла тя да влиза, айде, айде.. Не го вярвам аз това. Драпа със зъби и нокти да се задържи седмица поне. Със Светлин били заедно навън, ето къде е разковничето.Хлътнал е.
Силвия ми беше симпатична в началото, но както нейните чувства към Раду охладняха, така и моите към нея. Лепна се за Ангел, щото той с двете си мозъчни клетки й тичаше по д-то. Нормално, той си е елементарен, а тя с тактиката си само такива може да завърти.

# 1 334
  • Sofia
Да, най-вероятно така е станало, ама си е странно.
Тя Сузи точно това сега обяснява, аз съм още в началото на чакалкаста.
Че Рени вече вътре е завъртяна от играта и просто не иска да излиза, бори се доколкото може, била боец и т.н.
Да, да, да! 😂 Глупости "под шипковия храст". Какво ли не правят хората за едната известност.. 😊

Общи условия

Активация на акаунт