💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 365
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 335
Тепърва ще си го пусна чакалкаста да чуя  каква е версията на Рени за играта й. Обаче (!), както се спомена вече, тя, ако искаше да излезе заради непоносими болки и дискомфорт, щеше да излезе на номинации и да отпадне в битка. Ако е била толкова зле преди влизането в игрите, те нямаше да я пуснат. Доста хора вече са напускали по медицински причини. Включително единият Рълев (ако помня правилно участника) го извадиха от играта по медицински причини докато беше на плажа. Аз заради това и се чудя дали Габриела наистина е имала такива болки в корема, както сега твърди, или просто не издържа психически. Ако е имала медицински проблем, продукцията щеше да обърне внимание и да вземе мерки.

В допълнение за Рени, тя може изобщо да не е имала планове да бъде антагониста на сезона, но редакторите така я завъртяха, което е положително за нея, защото ще направят всичко възможно да я задържат максимално дълго.

Но аз и друго се чудя тези дни. Шести сезон вече, а участниците не разбраха, че част от оцеляването в тази игра минава през продукцията. Участникът трябва да е важен за сторилайна, за да не го прецака продукцията с някоя битка още в първата половина на играта. Във финалната фаза влизат тези, които са интересни на зрителите и поддържат рейтинга. Дали участникът ще е в ролята на злодей или герой, няма значение. Важното е да играе играта. А тия, които се покриват и не дават синхрони или не ги бива в синхроните и съответно не влизат в монтажа, те ще отпаднат. Не случайно и тук след всеки епизод виждаме и статистика на синхроните, предоставена с любезното съдействие на marinaaa3. Необходимо е психолозите, редакторите и сценаристите да решат, че даден участник им е необходим, иначе е бита карта в общия случай.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 17:37 от Rebel Rebel (innasn)

# 1 336
Е нали трябва да каже нещо за да я оправдае сестра ѝ. Много ясно, че ще измислят някаква версия, според мен те изобщо не са предполагали какъв хейт ще събере. Шок е било, че зрителите на игрите не са като в тикток дечурлигата да се кефят на танците Grinning рязко се е спукал розовия балон и сега с кански усилия се мъчат да го кърпят.

Габриела далеч не ми беше любима, но евала, че взе решение да си излезе по собствено желание. Продукцията губи от това, затова и толкова трудно са я пуснали да си ходи. Тя също губи, но по-добре така отколкото жалко участие, подмазано с всякакви глупости за геройство и саможертва.

# 1 337
Габриела щом е взела решение да излезе, това е нейно право. Щом може да си плати неустойката, ок. Въпросът е, че сега твърди, че е имала медицински проблем, който обаче не се спомена в игрите. Тя там говореше, че просто не иска да стои на блатото и е уговорила останалите да гласуват за нея и да си ходи. Въпросът е защо чака съвет, щом има медицински проблем и може да поиска помощ. Ходила е на преглед в болница, но преди битката за излизане от блатото. Там искала да остане последна, но не можела толкова бавно да копае. Сега твърди, че е имала ужасни болки в корема и се оказало спукана киста в яйчника. Дано всичко е наред и да е живо и здраво момичето, но повече изглеждаше като нервна криза, защото тя искаше да ходи в болница и при лекар, а в хотела, където да изчака близките й да я вземат.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 18:42 от Rebel Rebel (innasn)

# 1 338
Каквото и да е, това блато е подигравка. Кому е нужно да го има, без Рени да е там? 😅

# 1 339
То тогава блатото, ще е по интересно😂. Само си представи-Рени, Кралев, Ангел(нищо че си замина), докторката, Силвия и Наталия😂

# 1 340
Каквото и да е, това блато е подигравка. Кому е нужно да го има, без Рени да е там? 😅
Подигравка или не, такива локации са част от играта не от този сезон и всеки един участник трябва да е бил подготвен, че може да се озове на някое крайно гадно място.

# 1 341
Габриела щом е взела решение да излезе, това е нейно право. Щом може да си прати неустойката, ок. Въпросът е, че сега твърди, че е имала медицински проблем, който обаче не се спомена в игрите. Тя там говореше, че просто не иска да стои на блатото и е уговорила останалите да гласуват за нея и да си ходи. Въпросът е защо чака съвет, щом има медицински проблем и може да поиска помощ. Ходила е на преглед в болница, но преди битката за излизане от блатото. Там искала да остане последна, но не можела толкова бавно да копае. Сега твърди, че е имала ужасни болки в корема и се оказало спукана киста в яйчника. Дано всичко е наред и да е живо и здраво момичето, но повече изглеждаше като нервна криза, защото тя искаше да ходи в болница и при лекар, а в хотела, където да изчака близките й да я вземат.
Еми явно точно заради неустойката. Лекарите са преценили, че не е достатъчна медицинската ѝ причина, затова план Б съвета.

# 1 342
Съгласна съм, обаче и ти се съгласи, че е гадничко да стоиш и да не правиш нищо. Няма баня, няма храна, няма и начин да се избавиш, освен 1 път седмично. Кошмар. Те казаха, че мисълта им не е течала. Представете си, каква вреда за здравето е това. А ако жените имат своят месечен момент..? Как без душ поне 1 път дневно, а дамски консумативи? Без да се мият ръце.. просто си представям и настръхвам. 😐 блатото е гадно. Сухата пека, брега... там поне има действие. Времето ще минава все някак.

Подигравка или не, такива локации са част от играта не от този сезон и всеки един участник трябва да е бил подготвен, че може да се озове на някое крайно гадно място.

# 1 343
Скрит текст:
Габриела щом е взела решение да излезе, това е нейно право. Щом може да си прати неустойката, ок. Въпросът е, че сега твърди, че е имала медицински проблем, който обаче не се спомена в игрите. Тя там говореше, че просто не иска да стои на блатото и е уговорила останалите да гласуват за нея и да си ходи. Въпросът е защо чака съвет, щом има медицински проблем и може да поиска помощ. Ходила е на преглед в болница, но преди битката за излизане от блатото. Там искала да остане последна, но не можела толкова бавно да копае. Сега твърди, че е имала ужасни болки в корема и се оказало спукана киста в яйчника. Дано всичко е наред и да е живо и здраво момичето, но повече изглеждаше като нервна криза, защото тя искаше да ходи в болница и при лекар, а в хотела, където да изчака близките й да я вземат.
Еми явно точно заради неустойката. Лекарите са преценили, че не е достатъчна медицинската ѝ причина, затова план Б съвета.
Планът със съвета беше напълно леджит, но сега твърди, че си е тръгнала по медицински причини, а тогава искаше да ходи в хотела, а не в болница или да види лекар.
Съгласна съм, обаче и ти се съгласи, че е гадничко да стоиш и да не правиш нищо, няма баня, няма храна, няма и начин да се избавиш, освен 1 път седмично. Кошмар. Те казаха, че мисълта им не е течала. Представете си, каква вреда за здравето е това. А ако жените имат своят месечен момент..? Как без душ поне 1 път дневно, а дамски консумативи? Без да се мият ръце.. просто си представям и настръхвам. 😐
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз в никакъв случай не твърдя, че са на курорт, но тези неща се преценяват преди да подпишат договора си за участие. Взели са информирано решение и сега "ми то гадно". Еми какво са очаквали? Гадното го гледахме и миналия сезон.

# 1 344
Не съм я слушала на подкаста какво точно твърди, може да преувеличава за да оправдае отказването си. Те във визитките казват едно, на практика в реалния живот е друго, в самите игри е съвсем трето, след излизането им казват четвърто... Иначе има медицински причини, които не налагат лекар или болница. Смисъл такъв болка, която в ежедневието би изтърпял, но в игрите на блатото + битки, ти идва в повече.

# 1 345
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз предлагам следващия сезон,да се дават някакви занимания на хората от блатото,да показват активност и нещо интересно при тях.
Хем участниците ще са доволни,хем ние зрителите,че виждаме някаква дейност.
Примерно да направят това и ако е успешно да си спечелят по 1 парче торта примерно или по 1 парче пица..нещо от този род,подобно на сезон 2,които с работа,зададена от малкото Мите (рибаря) си печелиха храна и мисля,че бяха ходили на дневна екскурзия.

Въобще не вярвам на Рени и сестра. Не искала да влиза, кръст я болял,а се чуди кой съотборник да изиграе,че да остане поне още една седмица.
Ако наистина не искаше,още тази седмица,когато имаше идеалната възможност,щеше да излезе на елиминации и да си тръгне подобаващо.От цялата работа Светлин е най-потърпевш.Никакви симпатии вече нямам към него.

# 1 346
Ne0n, да, съгласна съм. Мен ме дразни това, че преувеличават и екстраполират, за да се оправдават. Да те снима камерата и да те дават по телевизията не е достатъчно. Като си отвориш устата, трябва да внимаваш какво говориш, защото рано или късно, по един или друг начин се връща като бумеранг. А те една маса народ отиват, за да се видят по тв и се оказват неподготвени за реалността. Славата може и да е лоша. За пример, Рени сега това май го изпитва на гърба си.

# 1 347
Аз предлагам следващия сезон,да се дават някакви занимания на хората от блатото,да показват активност и нещо интересно при тях.
Хем участниците ще са доволни,хем ние зрителите,че виждаме някаква дейност.
Примерно да направят това и ако е успешно да си спечелят по 1 парче торта примерно или по 1 парче пица..нещо от този род,подобно на сезон 2,които с работа,зададена от малкото Мите (рибаря) си печелиха храна и мисля,че бяха ходили на дневна екскурзия.
Скрит текст:
Въобще не вярвам на Рени и сестра. Не искала да влиза, кръст я болял,а се чуди кой съотборник да изиграе,че да остане поне още една седмица.
Ако наистина не искаше,още тази седмица,когато имаше идеалната възможност,щеше да излезе на елиминации и да си тръгне подобаващо.От цялата работа Светлин е най-потърпевш.Никакви симпатии вече нямам към него.
Това е добра идея.

Обаче наистина бих предпочела да гледам четири постоянно състезаващи се отбора пред три активни и един, заточен някъде си.

Като локации могат да бъдат - вила, както обикновено, селска къща с малко повече неща, не толкава луксозна, но все пак да спят вътре, рибарска къщичка и плаж. Сигурно има и други варианти.

В оригиналното Desafio съм виждала и шест активни отбора с различни локации и екстри, но там много неща са различни.

# 1 348
  • София
На мен също много ми хареса битката с 4 пълноправни племена и се надявам да има поне още една такава този сезон. За жалост цял сезон да се бият 4 или повече племена едва ли ще гледаме: просто нямат капацитета да правят много такива битки. Ето например с каяците: имат си точно три (да не казвам с какво са лепени Joy) и сега боядисаха (силно казано, защото си личи стария цвят) едниния в зелено (а после ще стане още по-смешно, но не му е дошло още времето за това).
А за локациите на колумбийското Десафио (от тези сезони които съм гледал, а те са 10-ина), винаги са били 3 (златна, сребърна и бронзова), и единия сезон когато бяха със 6 племена, бяха по 2 племена на локация (2 на резиденция и т.н). Обаче при тях, дори тези на най-лошата локация си имат винаги един съндък с провизии (ориз, запалка и други полезни неща)

# 1 349
  • Стара Загора
Шести сезон на предаването е и в ролята на Рени са били поне 5 други жени преди това. Дали те са "подли и злобни" или продукцията просто обича този наратив - за мен второто е доста по-логично Wink 
Иначе Сузи потвърди това, което предполагах - Рени е пожелала да не участва след катастрофата, но са ѝ казали, че няма как.

Кой може да потвърди , че Сузи казва истината ?
   Никой не може да я принуди да влезе в такова спортно реалити, ако има сериозен здравословен проблем.
  Никога няма да си признаят истината, но е факт, че са се постарали да си осигурят подкрепа с предварителни коалиции .

Общи условия

Активация на акаунт