Едно обречено семейство

• 9 850
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
  • София /Абсурдистан
Да си наляга парцалките докато бебето порасне малко и тръгне на ясла, а тя на работа. Трябва да има приличен доход. Кой каквото и да казва, накрая винаги става дума за пари.

# 91
Русата амбиция от Поморие по добре да гледа собственото си семейство, че с тези амбиции за корекции и разголени дрехи, щото половината жени там ходели така, барнати, и мъж, който нито иска, нито има възможност да й ги осигури, и с когото ту се събират, ту се разделят, да не стане така заедно с братовчедката да си търсят квартира.
Това по повод на предните теми на авторката.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 07:12 от Прекрасная Василиса

# 92
Това в психически тормоз. Да се обади в полицията да го изведат на сила от семейството и да се пусне ограничителна заповед срещу него. Апартамента да остане за тях или ако той е собственика до пълнолетие те да са настанени в него. Гадна работа. Да сезират органите и институциите. Да се пази да не й посегне. Тази черна статистика да не нарасне с още една жертва. Дано няма физическо насилие над тях.

# 93
А защо си събира багажа пред него.
Театър ли прави?
Да го направи като го няма.
Намира къде да отиде, като го няма събира багажа и това е.
Тя търпи доброволно.
Ами тя не е искала явно да си тръгва окончателно, а да се разкара докато му мине. За мен всеки такъв агресивен пияница заслужава да остане сам като куче, няма значение какво е направила една жена, насилието е престъпление и заслужава наказание. Само слабите хора решават проблемите си с него, а най-големите нищожества подлагат и жените си на това.
🤬

Какво наказание заслужава? Явно не чак толкова голямо, щом братовчедката не се чувства особено заплашена? Прави му разни циркове, събира багажи пред него, знаейки, че никъде няма да отиде, и чака да я моли да остане, та след това си ляга спокойна? Ако наистина я беше страх, щеше тихомълком да събере багажа, като го няма, докато е на работа, не да го чака да се прибере.

"Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце. "

Аз пък не се сещам за такива случаи, на някой да му изневеряват, да го знае, да е щастлив от този факт и да носи изневеряващия на ръце. Има хора в по-отворени връзки, ама при всички случаи, ако само единият изневерява, другият не е много щастлив от този факт, и става дума за интереси, за запазване на статукво, не за влюбена и щастлива двойка.

# 94
Като се появиха критики за жената (след като авторката се опита да скрие съществена част от информацията), изведнъж мъжът взе да става агресивен. Явно "братовчедката" наистина много е сгафила и сега се опитва да изкара мъжа по-черен от дявола, но не знам какви позитиви би ѝ донесло това. Нападението е най-добрата защита, нали така?
Че и нагла, имало жени дето изневеряват на мъжете си, а те ги носели на ръце, ти да видиш. А кой е нищожеството ... Хич не съм убедена, че е мъжът.

# 95
Като се появиха критики за жената (след като авторката се опита да скрие съществена част от информацията), изведнъж мъжът взе да става агресивен. Явно "братовчедката" наистина много е сгафила и сега се опитва да изкара мъжа по-черен от дявола, но не знам какви позитиви би ѝ донесло това. Нападението е най-добрата защита, нали така?
Че и нагла, имало жени дето изневеряват на мъжете си, а те ги носели на ръце, ти да видиш. А кой е нищожеството ... Хич не съм убедена, че е мъжът.

Разбирам го мъжът. Много на негово място биха ѝ събрали багажа пред вратата, така че сравнително леко се в разминала. Той търси все пак някакъв начин да го преодолее и да продължи напред, обаче тъпоглавка  е обидена защо се ядосва и продължава, с какво толкова е виновна, можело той да си намери любовница, че да му мине, с бившия нищо не било станало, като отишла да спи при него, защото бил прекалено грозен, а пък другите жени на ръце ги носели, въпреки че изневерявали... Това е жена, която хем не търпи критика и от сто кладенеца вода ще донесе, да докаже, че и по-виновни от нея има, хем няма някаква трезва мисъл, та неминуемо са имали някакви битови скандалчета, породени от това. Тя, вечно сравняваща се с другите, с тази малка част от тях, които могат да си позволят повече неща от нея, чувстваща се онеправдана, той се чуди как да ѝ насмогне на нереалните очаквания. Като се е скарала с него и като е отишла при родителите си с детето, и там е имало приказки, защото сама си е виновна заради глупавите си постъпки, а тя критика не търпи. Сега не изгаря желание пак да отиде при тях, че и по-тесничко, и повече приказки ще има. Ще са афектирани, защото им се тръсва с две малки деца, по нейна вина, и поне няколко години ще трябва да я отглеждат, ако не и доживот с този характер, ако няма мъж да я гледа. Почти всички, които се връщат след раздяла/развод с децата при родителите си, трябва да преглътнат някакви критики и укори от тяхна страна всъщност, покривът над главата и помощта често идват заедно с тях, а на нея не ѝ харесва. И мъжът ѝ намила, защото той самият се чувства зле, особено пък, ако пийва, има пиянски скандалчета, та затова са мечтите за излизане под наем и бълнуванията за чест и достойнство. Ама това е, като си виновен, най-добрият вариант е да приемеш вината си, докато на отсрещния му мине, без да се сравняваш с останалите, дето били по-виновни от теб, ама такова лошо отношение не получавали.

# 96
  • София
Въобще, голяма пубертетско–селска драма.
През цялото време каканиже едно и също.

# 97
  • София
"Аз да му докажа, че не съм спала с бившия".

Ами като стана дума за приятелки, една приятелка си хвана любовник, на рождения си ден демонстративно остана при него, а малко след това се изнесе от семейното жилище, но не отиде при любовника. Толкоз.

# 98
  • Поморие

Разбирам го мъжът. Много на негово място биха ѝ събрали багажа пред вратата, така че сравнително леко се в разминала. Той търси все пак някакъв начин да го преодолее и да продължи напред, обаче тъпоглавка  е обидена защо се ядосва и продължава, с какво толкова е виновна, можело той да си намери любовница, че да му мине, с бившия нищо не било станало, като отишла да спи при него, защото бил прекалено грозен, а пък другите жени на ръце ги носели, въпреки че изневерявали... Това е жена, която хем не търпи критика и от сто кладенеца вода ще донесе, да докаже, че и по-виновни от нея има, хем няма някаква трезва мисъл, та неминуемо са имали някакви битови скандалчета, породени от това. Тя, вечно сравняваща се с другите, с тази малка част от тях, които могат да си позволят повече неща от нея, чувстваща се онеправдана, той се чуди как да ѝ насмогне на нереалните очаквания. Като се е скарала с него и като е отишла при родителите си с детето, и там е имало приказки, защото сама си е виновна заради глупавите си постъпки, а тя критика не търпи. Сега не изгаря желание пак да отиде при тях, че и по-тесничко, и повече приказки ще има. Ще са афектирани, защото им се тръсва с две малки деца, по нейна вина, и поне няколко години ще трябва да я отглеждат, ако не и доживот с този характер, ако няма мъж да я гледа. Почти всички, които се връщат след раздяла/развод с децата при родителите си, трябва да преглътнат някакви критики и укори от тяхна страна всъщност, покривът над главата и помощта често идват заедно с тях, а на нея не ѝ харесва. И мъжът ѝ намила, защото той самият се чувства зле, особено пък, ако пийва, има пиянски скандалчета, та затова са мечтите за излизане под наем и бълнуванията за чест и достойнство. Ама това е, като си виновен, най-добрият вариант е да приемеш вината си, докато на отсрещния му мине, без да се сравняваш с останалите, дето били по-виновни от теб, ама такова лошо отношение не получавали.
Абе нека агресивен системно пиян и безработен мъж ви събаря на земята и ви посяга да видим така ли ще мислите. Ама не ви го пожелавам. И пак казвам, става въпрос за роднината ми, за която ме боли. Въпросът ми беше за ДНК тестовете, получих отговор, предадох на жената каквото я интересуваше. Нека темата се заключва.

# 99
За пореден път се подминава въпроса дали ще предаде на авторката всички съвети или само каквото е питала за цената на теста. Много избирателно и много жалко ако е второто. А поне така звучи, иначе не разбирам защо не се отразяват другите коментари. Да оставиш приятелката си с глава заровена в пясъка не е точно истинско приятелство за мен, сори.

# 100
А поне така звучи, иначе не разбирам защо не се отразяват другите коментари. Да оставиш приятелката си с глава заровена в пясъка не е точно истинско приятелство за мен, сори.
Защото никой не иска да си тръгва, не разбирате ли? Не иска да е самостоятелна, въпреки всички приказки. Иска при мъжа си, затова се търсят начини за омилостивяване - ДНК-тестове и т.н. Мъжът бил безработен, защото и сезонът свърши. Сега ще се карат цяла зима, ама април отново ще си станат мили. По морето явно е така.

# 101
Сега и безработен уж бил...

# 102
  • София
Мда...
Колко още невероятни подробности ще измисли авторката?
Сериозно започвам да се дразня.

theblondeambition96, много пуберски и глупаво си сгафила. Това е положението.

# 103
"Абе нека агресивен системно пиян и безработен мъж ви събаря на земята и ви посяга да видим така ли ще мислите. Ама не ви го пожелавам."

Надали някой ще ти повярва за невероятното системно насилие, на което е подложена братовчедката. Вчера писа, че настоявала да остане при мъжа си, докато му докажела, че е невинна, затова искала да направи тестове и после щяла да се изнася под наем..Това желания на човек, подложен на невероятно насилие и в нетърпимо положение ли са?  Още писа, че в края на краищата, ако се наложело, родителите ѝ ще я приберат отново, нямало да в оставят на улицата. Т.е. не се налага все още да я прибират и тя затова не ги е уведомила за посягането и агресията, ама е уведомила теб и после си е легнала да спи, при агресивния пиян и безработен мъж, или ги е уведомила и те не спират, че положението е достатъчно сериозно да я приберат с децата? И защо се мисли за тестове за бащинство, а не за медицинско и жалба в полицията, ако е подложена на насилие?

# 104
Кой купува пиенето на безработния насилник?

Общи условия

Активация на акаунт