Едно обречено семейство

• 9 724
  • 152
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Скоро бях в съвсем друг казус, който не касае семейни проблеми.
Той ме научи окончателно - като загрубее играта, се търси адвокат. Няма хън-мън, няма "Ама аз мога и сама/ с консултация от приятел".
Така че съветът ми е - беж крачета при адвокат.

# 31
  • София
Трябват й само пари за свестен адвокат. Няма какво да доказва.

Впрочем, моя отвратителен бивш имаше и такъв период, в който твърдеше че голямата не е от него.

# 32

Впрочем, моя отвратителен бивш имаше и такъв период, в който твърдеше че голямата не е от него.

А разбра ли с каква цел е твърдял това?
Може би е искал да се измъкне от плащане на издръжка?

# 33
  • София /Абсурдистан
На когото му трябват доказателства, той да плати. После ако не е това, друго ще е, все ще намери за какво друго да се заяде. На такива няма угодия.

# 34
  • София

При болния мозък не трябва да се търси цел. Просто от злоба. Тя тогава вече беше на 18.

# 35
  • Down south
Точно. ТЯ няма нужда от тест. Той, ако иска, да си плаща.
Абсолютно.
За какво и е на НЕЯ да доказва доказаното?
Изглежда, че бената е системно тормозена и явно обезверена.
Защо трябва тя да се мести и да търси жилище с две деца.
Да се изнася този "мъж" и да си жъне посятото!

Как се ядосвам на подобни истории Rolling Eyes и най-вече ме е яд за жените, станали жертва на нечие его, недоверие и пр.

# 36
  • Поморие
Тя не може ли да отиде при родители? Работи ли тази жена, може ли да се самоиздържа изобщо, заедно с децата?
Ако не, трябва да мисли за работа, за да не зависи от този ревнивец.

Ето на една лаборатория цената: взима се кръв на детето и на спорния родител и струва 1200 лв, ако е за едно дете.
Резултат: 10 работни дни.
Представи си, че тя уреди това, така ще докаже бащинството. Как ще докаже, че не е изневерила? Тогава тя ще си остане никаквица и какво ли не още.
Благодаря за информацията, ще й обясня веднага когато я видя. Всеки от родителите й си има жилище, но доколкото знам:
1. Искала да е самостоятелна и да има пространство заради децата й
2. Нямало да я приемат повече, макар, че съм сигурна, че не биха я оставили на улицата
3. Иска да докаже, на мъжа си, че може да се справи без ничия помощ.
Има дете на 4 и бебе под годинка. Последното е причината да не е на работа, предполагам.

# 37
Момичето е младо, не добре образовано, без подкрепа от семейство и този я тормози на макс. Не разбрах брак имат ли, но и да нямат, при припознати деца, за закона това са неговите деца. Ако има претенции ТОЙ да докаже, че е прав. Отделно, това става през съд, не ей така ходим и си правим изследвания. Да пуска жалба в полицията за тормоз и насилие, да си наеме адвокат. Това е.

# 38
Интересно само това мнение ли отрази авторката /цитираното/.

# 39
  • Поморие

При болния мозък не трябва да се търси цел. Просто от злоба. Тя тогава вече беше на 18.
Да не е и това някаква тенденция освен промяната в отношението след подписа и децата... То се знае, че мъжете го казват от злоба, поне тези, които нямат дадени мотиви да го мислят. Не мога да проумея как таят толкова омраза към най-близките си хора.
Интересно само това мнение ли отрази авторката /цитираното/.
Сега имам време да прочета всичко.

# 40
Тя не може ли да отиде при родители? Работи ли тази жена, може ли да се самоиздържа изобщо, заедно с децата?
Ако не, трябва да мисли за работа, за да не зависи от този ревнивец.

Ето на една лаборатория цената: взима се кръв на детето и на спорния родител и струва 1200 лв, ако е за едно дете.
Резултат: 10 работни дни.
Представи си, че тя уреди това, така ще докаже бащинството. Как ще докаже, че не е изневерила? Тогава тя ще си остане никаквица и какво ли не още.
Благодаря за информацията, ще й обясня веднага когато я видя. Всеки от родителите й си има жилище, но доколкото знам:
1. Искала да е самостоятелна и да има пространство заради децата й
2. Нямало да я приемат повече, макар, че съм сигурна, че не биха я оставили на улицата
3. Иска да докаже, на мъжа си, че може да се справи без ничия помощ.
Има дете на 4 и бебе под годинка. Последното е причината да не е на работа, предполагам.

То не става само с искане, да не е на 6 години? Егати инфантилността, на мъжа си искала да доказва. Очевидно не е самостоятелна, след като няма достатъчно пари за самостоятелност, та в момента ще се задоволи само с наличните опции - или при мъжа, или при родителите. Както много други жени, които сигурно също предпочитат да са в някой мезонет в Париж вместо в детската стая в дома на родителите си.

# 41
  • София
2000 лева е наем плюс депозит за малко жилище в София.
Защо да ги дава за тест, като може да ги даде за наем??

# 42
  • Поморие
2000 лева е наем плюс депозит за малко жилище в София.
Защо да ги дава за тест, като може да ги даде за наем??
Ако си даде целия бюджет за тестове, не се знае още колко време и какво ще изтърпи докато получи възможност да се изнесе. Да не забравяме, че не е срамно човек да е беден, а да е безсърдечен, като днешните подобия на "мъже", които освен да тормозят и да се имат за богове само заради това, че са от мъжки пол, за друго не стават. Нито за бащи, нито за партньори. Предполагам, че с доста лишения, с бавни крачки, стига да има желание да промени всичко, един ден ще живее живота, който заслужава.
Не живее в София, смятам, че до 300-400 лв. ще намери някое малко апартаментче или студио.

# 43
  • София
Много патетично, но от нея зависи дали ще си даде парите за тестове.

# 44
  • София
На мен ми беше тежко само първите 2-3 месеца след като се изнесох.  После нещата започнаха да си идват на място.
Ако жената има пари, да ходи директно при адвокат. Това е най-разумната стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт