Едно обречено семейство

• 9 726
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ЪЪЪ, безработен???

# 106
Боже, колко бързо взеха да се развиват нещата, след като авторката спря да получава съжаление и уверение колко е лош мъжът и.
На последните писаници съвсем не вярвам, но аз не вярвам и на това, че само са си гукали с бившето гадже, посред нощ. И никак не вярвам, че е било само веднъж. Ако аз бях на мястото на мъжа, щях да платя ДНК теста и после да се разведа.

# 107
  • София
Ами те всички семейни истории на авторката са такива, бий ма - обичам те. Не знам нейни ли са, на роднини ли са, но явно освен всичко друго си търси и внимание. От споделяните неща не оставам с впечатление героите да имат капацитет да живеят в конфигурация различна от описаната селска идилия. И двете жени (ако са две) се връщат при лошия мъж след поредната раздяла и му раждат още едно дете.

# 108
  • София
В тоя казус всеки ден има нов епизод, по-яко е от Нетфликс.
Първо изскочи спането при бившия, сега и бой. Ако има бой, ДНК тестът е последният проблем...

# 109
Скоро ще четем, че ще има и трето дете сигурно Grinning

Чакам авторката да отговори как си гледа децата при този безработен алкохолик.
Много ми е любопитно. Авторкеее, къде си, продумай нещо?

# 110
Ако е такъв какво значение има дали му е изнвеверила или не , да се маха оттам . Защо седиш при безработен алкохолик и наислник?

# 111
  • София
И сега обрат... Братовчедката прави ДНК тест и се оказва, че детето не е нито на мъжа, нито на бившия Scream

# 112
  • София /Абсурдистан
Да попитам от любопитство - колко струва един ДНК тест?

# 113
  • София
999 лв при родено дете и един предполагаем баща. Примоция!

# 114
О, това беше роднината, която след скандал с мъжа си преспала при бившия и се оказала бременна скоро след това?

На мястото на мъжа и аз щях да искам ДНК тестове и то за двете деца и платени от нея. За мен той има право. Естествено е да се съмнява, че децата са от него и ми се струва много възможно бащата/бащите да са съвсем други хора.

# 115
  • Пловдив
Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце.
Защото са били по-умни от теб и братовчедка ти, очевидно.

# 116
  • Поморие
Скоро ще четем, че ще има и трето дете сигурно Grinning

Чакам авторката да отговори как си гледа децата при този безработен алкохолик.
Много ми е любопитно. Авторкеее, къде си, продумай нещо?
Питайте братовчедка ми. Ако аз трябва да отговоря от нейно име, ами сигурно не й е лесно, за гледане на деца се иска търпение, а търпение без спокойствие не става. Скандали и отглеждане на деца не вървят ръка за ръка (и не бива) в този живот.
Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце.
Защото са били по-умни от теб и братовчедка ти, очевидно.
Аз нямам нищо общо в случая. Не мисля, че жени, които действително изневеряват и са имали "щастието" да не ги хванат са умни. Точно те са пропадналите, а не отчаяни момичета, хванати да говорят с някого и набедени за изневеряващи.
ПП: Не мисля, че е редно, когато някой не ме познава да си вади изводи аз какъв човек съм. Животът ми не се върти единствено около мечти за силикон, хиалурон и грим. Мислите ли, че на жена с породени деца й остава време да мисли за нещо друго освен нуждите на двете бебета? Ставам и лягам с децата, а през деня едва намирам време и за най-елементарните неща, които са даденост за хора без деца или с пораснали такива. Отделно, не мисля, че е такъв осъдителен порок една жена да иска да е хубава. Нима не заслужаваме да помислим за себе си, в този живот, който живеем за да угаждаме на общество и семейство, градим кариера, раждаме и отглеждаме деца, въртим домакинство? Нима е грях да си направим прическа за да се почувстваме жени, да сменим цвета на косата си, да седнем да пием чаша  кафе с хубава книга и да се изключим от света, да излезем с приятелки, да пазаруваме за себе си, да пийнем питие вечер пред телевизора? Жените не сме създадени само да робуваме, слугуваме и угаждаме на всички. Ако искаме кариера - ще я градим. Ако искаме свободно време - ще го постигнем. Ако искаме красота, също имаме правото да се стремим към нея и никой на този свят няма право да ни съди, още повече хора дето нямат представа кои сме, какви сме, през какво сме преминали и преминаваме, за какво мислим, за какво мечтаем, за какво се смеем и за какво проронваме сълза!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 08:48 от theblondeambition96

# 117
Да е мислила, преди да ходи да преспива при бивши, които били прекалено грозни и неподдържани, щом държи да няма скандали.

# 118
  • Поморие
Да е мислила, преди да ходи да преспива при бивши, които били прекалено грозни и неподдържани, щом държи да няма скандали.
Тя е била хваната да говори с онзи.

# 119
  • София
И моят да си хване такъмите да спи при бивши като вид демонстрация, и на него тесен ще му се види светът.

Общи условия

Активация на акаунт