Едно обречено семейство

• 9 728
  • 152
  •   1
Отговори
# 75
Е, тя погледни, че не си дава сметка, че ако наемът е 300-400 лева, трябва да има поне 3 пъти по толкова, за да излезе под наем, и то при положение, че работи и в рамките на месец ще вземе заплата.

# 76
  • София
Да, въобще някакво много странно мислене.

# 77
Между другото, тъй като пуснаха тема за етиката във форума. За мен е леко неетично да се излагат проблемите на други хора като тема във форума.
Който желае да си изложи казуса на широката публика - има опция Анонимен.
Ако не го е изложил, значи не желае и не е желателно някой друг да размахва чужди чаршафи и гащи!

И аз това се чудех одеве. Не и е за пръв път на авторката да излага този случай.

# 78
  • София
Имам приятелки с мега оплетени казуси. Никога няма да ги изпльоскам тука!

# 79
  • Поморие
Между другото, тъй като пуснаха тема за етиката във форума. За мен е леко неетично да се излагат проблемите на други хора като тема във форума.
Който желае да си изложи казуса на широката публика - има опция Анонимен.
Ако не го е изложил, значи не желае и не е желателно някой друг да размахва чужди чаршафи и гащи!

И аз това се чудех одеве. Не и е за пръв път на авторката да излага този случай.
Тя ме помоли да го направя.

# 80
Е, то е ясно, че "приятелката" е авторката.
Ама ние кво да направим .. тя си е оплескала живота, да се оправя. Ако беше само с едно дете и работеща, да й кажа, ай бЕги. ма така.... няма много избор.

# 81
  • Поморие
Ама моля ви се. Хайде да не си разказваме приказки от 1001 нощ. Няма нормално обяснение, на това да оставиш детето си и мъжа посред нощ и да отидеш при бивше гадже.
И понеже ще кажете, че мъжът и е виновен, да питам защо се е върнала при него, че е и родила второ дете. Разбирате ли, че човекът е прав да не и вярва. И аз не бих.
Не отричам, че има вина и е прекалила, без значение, че ми е роднина, не мога да я оправдая, защото и аз да видя мъжа си нощем на улицата с някоя дали бивша, дали нова "кандидатка", след като е побягнал от къщи, ще си помисля, каквото всеки би си помислил.
Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце. В случая (вярвам на братовчедка си), че не е направила нищо, защото й знам както се казва и кътните зъби. Тя търпи нещо ужасно заради една ужасна глупост и наивност. Последно разбрах, че емоционалното насилие вече започва да прераства и във физическо, мъжът всяка вечер бил подпийнал, заяждал се, тя започнала да приготвя децата и нещата им да се махат нанякъде и тя не знаела накъде, той я хванал за врата и искал да я събаря на земята, не искал да й дава децата, после обърнал плочата, че не иска да си тръгва и че я обичал и т.н. Не знам какво да правя и как да се намесят в това "семейство", а повече от всичко искам да й помогна!
Ама ние кво да направим .. тя си е оплескала живота, да се оправя. Ако беше само с едно дете и работеща, да й кажа, ай бЕги. ма така.... няма много избор.
И ще кажа каквото казах и в миналата тема - не става въпрос за мен, ако бях аз щях да си го кажа направо, не е в мой стил да се представям за други хора. Като жена и майка на дъщеря съм съпричастна към болката на всяка друга жена и искам да помогна.

# 82
А защо си събира багажа пред него.
Театър ли прави?
Да го направи като го няма.
Намира къде да отиде, като го няма събира багажа и това е.
Тя търпи доброволно.

# 83
  • Поморие
А защо си събира багажа пред него.
Театър ли прави?
Да го направи като го няма.
Намира къде да отиде, като го няма събира багажа и това е.
Тя търпи доброволно.
Ами тя не е искала явно да си тръгва окончателно, а да се разкара докато му мине. За мен всеки такъв агресивен пияница заслужава да остане сам като куче, няма значение какво е направила една жена, насилието е престъпление и заслужава наказание. Само слабите хора решават проблемите си с него, а най-големите нищожества подлагат и жените си на това.
🤬

# 84
За нея е много по-добре да НЕ прави тестове и да доказва бащинство.
Докато търси как да си лъска егото и честта ще загуби предимството, което има.
Ако този човек ПРИЕМЕ, че е бащата ще търси децата и ще им говори гадости за нея. Това ли иска? За да се покаже колко е чиста и свястна до края на живота си ще настройват децата и против нея, ще бълват гнус и омраза пред тях.
В момента той не иска децата - ако тя се изнесе надявам се никога да не ги търси.

Да си гледа интереса, а не да се прави на светица!

Но тя тязи тема като чета е напълно безмислена - тези хора ги устройват тези "драматични", идиотски отношения, които им носят емоции, грешно приемащи ги за любов.

# 85
  • София
Скрит текст:
Ама моля ви се. Хайде да не си разказваме приказки от 1001 нощ. Няма нормално обяснение, на това да оставиш детето си и мъжа посред нощ и да отидеш при бивше гадже.
И понеже ще кажете, че мъжът и е виновен, да питам защо се е върнала при него, че е и родила второ дете. Разбирате ли, че човекът е прав да не и вярва. И аз не бих.
Не отричам, че има вина и е прекалила, без значение, че ми е роднина, не мога да я оправдая, защото и аз да видя мъжа си нощем на улицата с някоя дали бивша, дали нова "кандидатка", след като е побягнал от къщи, ще си помисля, каквото всеки би си помислил.
Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце. В случая (вярвам на братовчедка си), че не е направила нищо, защото й знам както се казва и кътните зъби. Тя търпи нещо ужасно заради една ужасна глупост и наивност. Последно разбрах, че емоционалното насилие вече започва да прераства и във физическо, мъжът всяка вечер бил подпийнал, заяждал се, тя започнала да приготвя децата и нещата им да се махат нанякъде и тя не знаела накъде, той я хванал за врата и искал да я събаря на земята, не искал да й дава децата, после обърнал плочата, че не иска да си тръгва и че я обичал и т.н. Не знам какво да правя и как да се намесят в това "семейство", а повече от всичко искам да й помогна!
И ще кажа каквото казах и в миналата тема - не става въпрос за мен, ако бях аз щях да си го кажа направо, не е в мой стил да се представям за други хора. Като жена и майка на дъщеря съм съпричастна към болката на всяка друга жена
и искам да помогна.
В какво се изразява тази помощ?

Ще ѝ кажеш ли масовия съвет тук да не прави тест? Има ли смисъл въобще да се пише по темата? С каква целл си пуснала темата?

# 86
Русата амбиция, ми приюти я у вас, нали сте роднини. Тя родители има ли, не разбрах?
Вариант е също той като се напие и стане агресивен, тя да се заключава в някоя стая с децата. Явно и той си иска децата и семействто, щом до сега не я е изгонил. И тя си го иска май... Не искала при родителите, искала пространство, искала да му се докаже, ма не може сама...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 23:37 от Прекрасная Василиса

# 87
  • USA
Ох милата, третират я като отрепка и тя,вместо да си събере багажа и на деня да се е разкарала,заедно с децата,тя ще хвърля хиляди левове за ДНК тестове..
Ама на който му трябва ДНК тест,да си го плаща,амаха. Как пък не дам и една стотинка заради жалкия съпруг със съмнения.
Не ги разбирам тези жени и това е.И като започнат с оправданията с парите,все едно няма приятели,при които да отиде за няколко дни,няма роднини, няма евтини квартири...всичко е по-добро от това,което вмомента преживява.

# 88
Адоралова, те приятелките на 24 годишни  провинционалистки имат големи имения, в които са готови да приютяват самотни майки с две деца, едното още бебе. Че те родителите й май не я искат. Как да не са оправдание парите, че тя с едното майчинство само квартирата да си плати. А тя и децата какво ще ядат? Ще чака приятелите и роднините да й пазаруват храна и да й плащат тока и водата?

# 89

В момента той не иска децата - ако тя се изнесе надявам се никога да не ги търси.

Е, нали сега уж се опитала да си тръгне, събирала багажа, пък той сцени, не давал децата, дето уж не са негови. Бил я обичал.
Абе тая е драма куин.
От бая време се точи тази сапунка.

Общи условия

Активация на акаунт