Тя наистина ли не вижда проблем?

• 5 615
  • 60
  •   1
Отговори
Здравейте! Съжалявам, ако ще стане твърде дълго за четене, но бих искал да чуя различни мнения по темата, без да спестявам нищо! Аз съм на 24, а моята приятелка на 18 години. От различни градове сме и се запознахме преди 3 месеца чрез ''Facebook'. Доста динамична връзка мога да кажа, че имаме.

Аз съм инатлив и прям, тя си мени мнението и настроенията непрекъснато, прави налудничави неща, блокира ме сума ти пъти, отблокира ме и т. н. Както споменах, тя наскоро навърши 18 и нека кажа малко повече за нея: Произлиза от проблемно семейство, не е получавала много грижи като малка, не живее с техните, правила е мизерии, но (по нейни думи) вече не прави, обаче все още се събира с някакви измекяри, не защото ги чувствала безкрайно близки или приятели, а защото за нея носели ''емоции, стига да не я карали да прави нещо, което не иска'', каквото и да означава това...

Въпросната, откакто се познаваме и се поопознахме, всеки път, когато само я оставех на ''прочетено'' полудяваше, започваше да се ядосва, да пише съобщение след съобщение, не беше свикнала да не е център на внимание и безкрайно ме ревнуваше, тя все още го прави. Tатуира си инициалите ми, сложи си инициалите ми на ноктите си, взе си чаша с моя лик, абе щура работа! Видяхме се три пъти, но през останалите пъти на нея все нещо ѝ ''излизаше'' и сега пак ми каза, че нямало да можем, заради някакъв ремонт в тях, по нейни думи.

Както и да е, преминаваме към съществената част-Вчера се видяла с някаква нейна приятелка, която довела пошлата си компания и преди също ми е разправяла, че е излизала с тези и че имало един, по нейни думи ''бивш сводник'', който точел лиги по нея, имал мераци и т. н. Тя по едно време беше спряла да дружи с тях, но вчера, като се видели, ми сподели, че той я опипал, а тя ''била за малко да му удари шамар''. Досега като ми е разправяла подобни неща, никога не съм подхождал с ревност и яд, както и вчера в началото, но я питах защо нищо поне не му е казала, а тя ''еми той познавал някакви хора, ако му ударя един или му се възпротивя, ще вземе нещо да ми направи, пък и той е приятел на приятелката ми, да не създавам проблеми''.

Не съм я нападал, а най-нормално задавах въпросите си, но казах, че той така я е опипал сега, а следващия път и нещо повече ще стане. Тя само каза, че било ''тъпа ситуация, нищо не е станало''. Реших да не отговарям, оставях я на ''прочетено'', но тя продължи да праща съобщения, докато просто не казах, че не е толкова страшно, че излиза с отрепки, но ако смята да продължава да твърди, че много ме харесва, а когато не съм с нея да позволява на разни свине да я обарват и да седи при такива заради ''емоцията'', аз съм пас. Започна отново да пише разни неща, аз не отвръщах, накрая ми каза ''виждам, че не ти се пише, аз лягам'', казах ѝ ''лека нощ''.

След 10 минути ми отговори: ''Мисля, че ако помислиш малко сам, ще разбереш защо е станало така'', което не знам как да го тълкувам и ме изблокира за пореден път навсякъде, а обикновено като ме блокираше, на другата сутрин бях отблокиран и ми се пишеше, сега вече почти втори ден няма никого.

Предполагам, че читателите ще ме упрекнете (и с право), че съм мазохист да се занимавам с такава, но се надявам, че няма как аз да съм кривия тук не само за себе си, но и за Вас! Предположих, че това може да са опити да ревнувам и едва ли не да дойда при нея, за да я ''пазя'' от такива, но нищо не мога да кажа със сигурност.

Благодаря за отделеното време!

# 1
Детска работа, инфантилна.
Ти също, щом се занимаваш с такава.

# 2

С това завърших темата, че и аз също не зная как и защо допуснах да бъда въвлечен.

# 3
  • София
Изглеждаш грамотно момче, затова ще ти го кажа направо - бягай с 200.

# 4
Правилно ли разбрах, че се познавате от 3 месеца, виждали сте се три пъти във вашата динамична връзка и тя си е татуирала инициалите ти? Laughing

# 5
  • Сф
Блокирай я и ти и да се приключва. Не инфантилна, а келешка работа. За какво да си слагаш таралеж в гащите?

# 6
Вероятно си много младо момче.
Избягвай отрепки, за да не се принизиш до тях. Било то жени или мъже.
Отдай се на учене, спорт, развивай себе си и търси качествени хора за компания, приятелство, флирт или любов.

Всичко останало е суета и плъзгане към пропастта.

# 7

С това завърших темата, че и аз също не зная как и защо допуснах да бъда въвлечен.
Ако си умен, ще я блокираш и ти отвсякъде.
Също така ако си научил нещо е да избираш и преценяваш по- добре.
Това вашето и връзка не е.
Даже и темата е безсмислена.
Няма какво да я мислиш толкова.

# 8
Правилно ли разбрах, че се познавате от 3 месеца, виждали сте се три пъти във вашата динамична връзка и тя си е татуирала инициалите ти? Laughing

Абсолютно правилно! И на снимка, че и на живо видях татуировката и въпросния маникюр с моите инициали.

# 9
  • София
Явно имаш много свободно време за губене.

# 10
Пич, мани я тая откачалка, а и като цяло не се занимавай с връзки от разстояние

# 11
Тя ли да не вижда проблем? Grinning Ти не виждаш ли проблем?

# 12
След 10 минути ми отговори: ''Мисля, че ако помислиш малко сам, ще разбереш защо е станало така'', което не знам как да го тълкувам

Е, то няма много начини, по които да се тълкува. Докато някои си драскат във ФБ, други... опрашват, да го кажем по-културно и да избегнем думичката с е.

Не само сте детска градина и двамата, ами и ти нямаш никакво право да я ревнуваш, защото нито сте гаджета, нито нищо. Не само че не ви е динамична връзката, ами нямате никаква на практика. От различни градове, виждали сте се 3 пъти... Тя те разиграва и върти на малкия си пръст... Това не е връзка, съжалявам.
Остави тези детинщини и се огледай за някое момиче около теб, с което да създадеш реална връзка, не онлайн имитация.
Днес младите сте същински тамагочита. Laughing

# 13
  • Варна
Комуникация в социалната мрежа не е реална връзка. Непонятно ми защо не си избягал от тази проблемно момиче? В реала имаш богат избор. Търси, комуникирай, ухажвай и се влюбвай.

# 14
Занимаваш се с детенце, вчера станала на 18г . Кофти семейство, тоест расла без родителски контрол и напътствия. Какво очакваш ?? Не си мазохист, а наивен, да не кажа друга дума, да търсиш логика в поведението на изтървана тинейджърка.

Общи условия

Активация на акаунт