Тя наистина ли не вижда проблем?

• 5 619
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Много обичам лудички жени! Не те съветвам да се лишаваш от шашавата и да търсиш скучна наблизо.
Скучно и без това ще ти е като пораснеш и се ожениш! Освен ако не се ожениш за шашава жена, но то такива бракове трудно просъществуват.

# 46
Е, на тая въпросната кое е интересното?

# 47
На 24, сигурно живее с родителите, че споменава само как 18-годишната не живее с родителите си, и май само 18-годишни се залъгват.

# 48
Този мъж според мен няма никакъв опит и е самотен. Всичко е готов да търпи, за да има приятелка. Това, че е лудичка и непредвидима го кара да се чувства жив. Ето, пише, че "връзката" им била динамична... Иначе ще е жив-умрял пред компа, без приятели и без нищо, което да прави. Мариновал се е в собствен сос. Обаче тази "подправка" не е за него...

На 18 приятелката би трябвало да е още ученичка, тъй че ако не живее с баба си, вероятно обикаля от гадже на гадже. Това не е самостоятелност и зрялост.

# 49
Как точно някакво чатене с непознат човек се определя като връзка? Моля, някой да ми обясни.

# 50
Как точно някакво чатене с непознат човек се определя като връзка? Моля, някой да ми обясни.

Предварителна поръчка

# 51

Такива се сега хората.
Незрели, инфантилни. Хем искат, хем не им стиска.
И чатене определят като сериозна връзка.
Децата сигурно от Али експрес ги поръчват.

# 52
Тъй като имам щерка на 18 трябва да ви кажа, че бая народ от това поколение е с връзки от разстояния. Говорим за връзки с години и истинска близост в нефизически вариант. Светът се сближи с Интернет, но километъра все още си е 1000 м. и съществуват океани, планини и разстояния.

# 53
Ами то това си е някаква въображаема история. Като да си разказваш историите на милото дневниче или да си в много добри отношения с герой от книга. Приказки, раздумки, ама като не можеш да го пипнеш, като не си преживял нищо с него, кел файда.

# 54
  • София
Не виждам нищо чак толкова осъдително. И аз до към 30 бях шапка на тояга, приложения за срещи и несериозни истории. Има си време за всичко.
Но... НО! Пичът се е хванал с откровено лудичка жена, което вече си е плашещо. Има тръпка, защото е непредсказуема, дърпа му се, върти номера, забелязала съм, че някои мъже си умират да ги правят на балами. Малко лошо момиче си пада - сутеньори, а у. Филмът е на макс.
По-добре да се отърве овреме, защото такива мацоранки имат навика действително да забъркват жестоки каши, а и нищо добро не излиза от отношенията с тях.

# 55
  • Бургас
Авторе, просто я остави. Днес ще е тази драма, утре друга и така до безкрай. Няма смисъл да влагаш усиля в нещо, което не си струва.
Има свестни моми, просто тази не е от тях.
***Сводници, обарвания тинтири, минтири.

# 56
Според мен "измекярите" са плод на фантазията ѝ и с тези истории те държи в напрежение, опитва се да те кара да ревнуваш и да започнеш да ѝ обръщаш повече внимание. Поне на мен така ми звучи. Измислила си ги е, за да има "въдичка", с която да те върща към себе си, защото поне на тези неща регираш и не ги оставяш само на "прочетено".

# 57
Живота е достатъчно сложен,за да си го усложнявате допълнително.
Ама ще го разберете по-късно.

# 58
  • Най-сетне у дома
Авторе, закачил си се за драма кралица с очевидни проблеми в психичната конструкция. Дали е нарцистично личностово разстройство, дали е гранично личностово, дали е някакво друго, няма значение. Девойката не я слуша главата и е готова да удря с чук и да гази, образно казано, за да предизвика реакция и да привлече внимание. Важното в случая е, какво теб те кара да се залепиш именно за това момиче и за тази безумно нездрава връзка. Ето над това си струва да помислиш.

# 59
Ooooo бягай с двеста ,моето момче ....това е откачалка набавяща си допамин от драма и мизерия ...ще те съсипе ,ако и позволиш.Тя търси тотална разруха ....

Общи условия

Активация на акаунт