Тя наистина ли не вижда проблем?

• 5 662
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Е, нередовното се събира с нередовно  Wink

Е сега, знаем, че мъжете се развиват по-бавно, ама все пак на 24 е.

# 31
Нямате връзка. Момичето е твърде шантаво и глупаво. На 18 вече имах акъл в главата и внимавах с какви се събирам. Не са ме опипвали сутеньори. Прави сцени и те блокира, защото си се хванал с пубертетка. Докато таргет групата ти са 18-годишни ще търпиш емоционални изблици, разделяне, събиране, рев, блокиране, после обсебване, после изневяра и така докато не пораснете.

# 32
Може би по-големи момичета пък са виждали проблем с автора и затова не са се хващали с него.

# 33
Е, да Ви кажа-отблокира ме във ''Вайбър'', прати ми някаква хелоуинска глупост и написа: ''Ако продъжлаваш така, това ще дойде за теб!''. Не отвърнах, започна отново една бомбардировка от съобщения и ми каза за един нейн план да прецакала бившия си, за когото слушах три месеца как я тормозел, как искала да направи така, че да го вкарала в затвора и не знам си какво още, нищо не ѝ отговорих. Само след последното нейно съобщение написах: ''Добре, правя каквото искаш за плана ти, ако още утре дойдеш в моя град да се видим (тъй като само аз ходих до нейния)''. Отговори ми, че ''нямало как да стане, опознавала се с някого и щяло да бъде тъпо да се вижда с друг, докато твърди, че има сериозни намерения към него''. Написах само нали аз бях нейната непрежалима любов, кога успя и тя ''с теб приключихме темата още, когато започна да ми seen-ваш.'' Директно я отсвирих, казах ѝ да се чупира и направих това, което трябваше-блокирах я! Благодаря Ви все пак, че отделихте от времето си за мен! Дори това да е бил поредният опит да я ревнувам, не ми пука грам!

# 34
Леле дечко, много си зле.

И ти си имаш детински и инфантилни реаккции.
Засрами се, мъж на 24 години.
Боже какви зрели момчета на 18 познавам.

# 35
От 1 пост останах с впечатлението, че всички тези неща не са те притеснявали особено, докато някой не ти е разказал за опипването. Не те е притеснило и самото опипване, а че не му е забила шамар или вдигнала скандал.
Не е ли по-притеснително, ако беше проявила насилие? Защото шамарът си е насилие.

На 18 г. е, млади хора, нормално е да се пробват, ако си харесат някой. Тя явно все пак е показала с езика на тялото, че от нейна страна няма интерес и не е уместно. Доколкото разбирам и младежът е схванал и не е продължил. Т.е. била е в безопасност, няма последващи действия от негова страна.
Успяла е да запази самообладание и да разреши проблема, без да си навлече неприятности. Това е повече от добре.

Извън конкретната случка, вече достатъчно неща си видял, които не съответстват на изискванията ти за връзка. Добра, лоша, няма значение, въпросът е, че на теб изброеното не ти допада. Не се мъчете повече. Слагай край и готово.

# 36
С ученичките е така,драмата е на макс. То не че и аз не се занимавах като бях на 22, ама след тва долната ми граница беше минимум 20-22.
Един мой приятел една такава го правеше див и щастлив няколко години, накрая го заряза без да и мигне окото, като те чета веднага за него се сетих.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:18 от Не се сърди, човече

# 37
Отговори ми, че ''нямало как да стане, опознавала се с някого и щяло да бъде тъпо да се вижда с друг, докато твърди, че има сериозни намерения към него''.

Ами право е момичето, заето е да организира твоето вкарване в затвора, няма време за губене. Trollface

# 38
Отговори ми, че ''нямало как да стане, опознавала се с някого и щяло да бъде тъпо да се вижда с друг, докато твърди, че има сериозни намерения към него''.

Ами право е момичето, заето е да организира твоето вкарване в затвора, няма време за губене. Trollface

Какво пък ще правя аз в затвора? Ако искаш да кажеш, че ще ходя да пребивам убитаците от обкръжението ѝ, няма начин. Каквото било с нея, било.

# 39
Подобното привлича подобно.
Туй то Sunglasses

# 40
  • София
На 24 мъжете обикновено работят, учат, живеят самостоятелно и се подготвят да заживеят с жена на същата възраст. Тук детски драми.

# 41
Ми явно писането във фейсбук над месец се смята за сериозна и задълбочена връзка Grinning

# 42
Какво пък ще правя аз в затвора?

Е, нали си бил готов да ѝ помагаш да вкара бившия си в затвора? Ето, тя сега обработва следващия, за да вкарат теб. Laughing

Ех, дори да не знаеш кога са ученическите ваканции, ще се сетиш по новите теми във форума.

# 43
Не знам, това са някакви много тъпи разговори. Излишни, безсмислени, ужас.
Е, такова е нивото и на двамата участници.

Авторе, когато някоя жена те занимава с бившия си, просто и кажи, че явно няма да ви се получи, щом за него говори. И прекрати комуникация. Казвам го, защото явно стопляш бавно. Да си го знаеш като урок.

Безумно е на среща или разговор, мъж или жена да плямпа за бившите си.
А в случая говорим, че тя три месеца му пишела за бившия си.
Пълно куку е. А той търпи. Трябвало да я блокира отдавна.
И се видели три пъти. Само три пъти.
Подозирам, че и секс не е имало.

# 44
....бих искал да чуя различни мнения по темата, без да спестявам нищо! ...

Предполагам, че читателите ще ме упрекнете (и с право), че съм мазохист да се занимавам с такава, но се надявам, че няма как аз да съм кривия тук не само за себе си, но и за Вас!
...
Искаше да чуеш различни мнения, но някак всички са на едно мнение, което наистина рядко се случва в този форум.
Ти си кривият дотолкова, доколкото си се вкарал в целия филм сам, осъзнавайки, че този опит за връзка е обречен. Но за да го направиш, сигурно имаш причина. Помисли какъв точно ти е проблемът и защо сякаш нарочно се буташ в тоя батак. Защото на тези години наистина вече ти е време за истинска връзка, не за епистоларни упражнения по чатовете.

Желая ти следващият път да избереш нещо по-стойностно.

Общи условия

Активация на акаунт