Тя наистина ли не вижда проблем?

• 5 667
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Странна тема, странно заглавие. Остави я нея, към себе си се обърни - защо се мъчиш с подобие на връзка от разстояние? Три виждания за 3 месеца наистина е нищо. Интимност изобщо имали ли сте? Ако не, за каква връзка говорим на твоите години. Остави я ти и ще ти олекне. Във ФВ сигурно има девойки и от твоя град, а и навън по улиците.

# 16
  • Обран бостан ;)
Проблемно семейство.
Проблемен характер.
Проблемни приятели.

Проблеми, проблеми, проблеми ... изключително сложен казус, да.

# 17
А, и тя ти е разказала тази история по две причини – първо, за да те накара да ревнуваш и евентуално да се раздвижиш, ако още не сте правили секс, и второ, защото иска да се изживее като героиня от сериал. Лошото момиче, в което се влюбва добрият принц и идва на бял кон, за да го спаси от страшния дракон, упс, сутеньор. В приказките принцът мята момата на коня и отпрашват към залеза. Във филмите той се сбива със сутеньора и тук има 2 варианта:
- принцът е пребит от лошия дракон, а.к.а. сутеньор, момата плаче над болничното легло, принцът оздравява и отпрашват към двореца му, където момата да си живее охолно и доволно.
- принцът е убит от лошия сутеньор, момата рони горчиви сълзи над гроба му и наум прехвърля кандидат-спасителите, с които снощи се е запознала във ФБ.
Всъщност има множество други, по-реални сценарии, ама нито един не е с хепиенд за теб, да ти кажа.

# 18
Ти си на 24 години, занимаваш се ученичка която скоро е станала на 18, демек била е непълнолетна и ни караш тука да обсъждаме някакво детенце защо прави не знам какво и аз, нищо не разбрах. За тебе студентки няма ли, връзка с някоя  по -зряла, поне да е завършила училише няма ли. Спри да бройкаш децата в мрежата, няма какво да и се чудиш и да търсиш логика, тя е още малка с детски акъл

Татуировката, предполагам, е временна, като ноктите и блокирането, лапешка работа.

# 19
Ops.. Пропуснала съм, че си на 24 год. Ами никак не си малък.
На 24 можеше да си завършил висше образование - лекар, инженер.. или друго.
Да имаш, ако не висше образование, поне някакъв занаят, дейност, да си направил малко пари, да имаш семейство или семейство с дете. Да познаваш добре жените и живота имам предвид.
Или да караш второ висше.
За жените би трябвало да имаш по-зряла преценка (не е упрек).
Вземи се в ръце, наваксай в реалния живот - виж там приятели, баща, колеги, братовчеди, просто поприказвай с тях, коментирай.. Наваксай пропуснатото, че колкото повече минава времето, толкова повече ще имаш разминаване между годините ти и реални възможности за конкретна, нормална, истинска жена (не дигитална с проблеми в реала).

# 20
Не разбрах аз какво питаш... и да не вижда тя проблем - какво от това? Аз се замислих по- скоро ти защо не виждаш проблем. Ква е тая връзка от няколко месеца, бре? За точно седмица от тия дечковските неща щеше да ми писне на гъза и да ми се отщат и еване, и всичко. Да ходи да си лекува каквото има да си лекува и толкоз. Сводниците да му мислят.

Впрочем, то е ясно, че има някои мацки хванали генетично джакпота, ама на ~25 е хубаво сами да се усещаме, че не е мн окей да заграждаме ученички вече. Ама не съдя, де... вече съм си казал, че няма да съдя хората Grinning

# 21
Тази тема я има и  в друг сайт. Какво очакваш да ти кажат повече от това, което и сам можеш да се сетиш?

# 22
  • София
За пръв път чувам 18-годишна да си чати във фейса Simple Smile там сме лелите и бабите. Другия път като разказваш историята, промени това на инстаграм.
Или ти си старичък, или историята ти е старичка Wink

# 23
Четях и имах чувството, че съм в някакъв детски форум/чат. Само един лексикон липсваше и картинката щеше да е пълна. Това момиче си е хахо отвсякъде, а ти би трябвало достатъчно да си зрял, за да осъзнаеш, че нещо не е наред във всичко това. Бий си камшика и намери нещо по-сносно и...пораснало.

# 24
  • Варна
Здравейте! Съжалявам, ако ще стане твърде дълго за четене, но бих искал да чуя различни мнения по темата, без да спестявам нищо! Аз съм на 24, а моята приятелка на 18 години. От различни градове сме и се запознахме преди 3 месеца чрез ''Facebook'. Доста динамична връзка мога да кажа, че имаме.

Аз съм инатлив и прям, тя си мени мнението и настроенията непрекъснато, прави налудничави неща, блокира ме сума ти пъти, отблокира ме и т. н. Както споменах, тя наскоро навърши 18 и нека кажа малко повече за нея: Произлиза от проблемно семейство, не е получавала много грижи като малка, не живее с техните, правила е мизерии, но (по нейни думи) вече не прави, обаче все още се събира с някакви измекяри, не защото ги чувствала безкрайно близки или приятели, а защото за нея носели ''емоции, стига да не я карали да прави нещо, което не иска'', каквото и да означава това...

Въпросната, откакто се познаваме и се поопознахме, всеки път, когато само я оставех на ''прочетено'' полудяваше, започваше да се ядосва, да пише съобщение след съобщение, не беше свикнала да не е център на внимание и безкрайно ме ревнуваше, тя все още го прави. Tатуира си инициалите ми, сложи си инициалите ми на ноктите си, взе си чаша с моя лик, абе щура работа! Видяхме се три пъти, но през останалите пъти на нея все нещо ѝ ''излизаше'' и сега пак ми каза, че нямало да можем, заради някакъв ремонт в тях, по нейни думи.

Както и да е, преминаваме към съществената част-Вчера се видяла с някаква нейна приятелка, която довела пошлата си компания и преди също ми е разправяла, че е излизала с тези и че имало един, по нейни думи ''бивш сводник'', който точел лиги по нея, имал мераци и т. н. Тя по едно време беше спряла да дружи с тях, но вчера, като се видели, ми сподели, че той я опипал, а тя ''била за малко да му удари шамар''. Досега като ми е разправяла подобни неща, никога не съм подхождал с ревност и яд, както и вчера в началото, но я питах защо нищо поне не му е казала, а тя ''еми той познавал някакви хора, ако му ударя един или му се възпротивя, ще вземе нещо да ми направи, пък и той е приятел на приятелката ми, да не създавам проблеми''.

Не съм я нападал, а най-нормално задавах въпросите си, но казах, че той така я е опипал сега, а следващия път и нещо повече ще стане. Тя само каза, че било ''тъпа ситуация, нищо не е станало''. Реших да не отговарям, оставях я на ''прочетено'', но тя продължи да праща съобщения, докато просто не казах, че не е толкова страшно, че излиза с отрепки, но ако смята да продължава да твърди, че много ме харесва, а когато не съм с нея да позволява на разни свине да я обарват и да седи при такива заради ''емоцията'', аз съм пас. Започна отново да пише разни неща, аз не отвръщах, накрая ми каза ''виждам, че не ти се пише, аз лягам'', казах ѝ ''лека нощ''.

След 10 минути ми отговори: ''Мисля, че ако помислиш малко сам, ще разбереш защо е станало така'', което не знам как да го тълкувам и ме изблокира за пореден път навсякъде, а обикновено като ме блокираше, на другата сутрин бях отблокиран и ми се пишеше, сега вече почти втори ден няма никого.

Предполагам, че читателите ще ме упрекнете (и с право), че съм мазохист да се занимавам с такава, но се надявам, че няма как аз да съм кривия тук не само за себе си, но и за Вас! Предположих, че това може да са опити да ревнувам и едва ли не да дойда при нея, за да я ''пазя'' от такива, но нищо не мога да кажа със сигурност.

Благодаря за отделеното време!

След като прочетох всичко се чудя само едно, тя ли е по-токсична към теб или ти към себе си, заради това, че си допуснал нещо такова. Не, че не съм бил и аз в подобна ситуация, но и аз и тя бяхме на 15 години, а вие и двамата сте в малко по-зрели години, особено ти.

Бягай надалеч докато нещата не са станали по-зле.

# 25

Днес младите сте същински тамагочита. Laughing

Баш тамагочи. Лошото е, че е 24 годишно тамагочи Joy

Аз се замислих по- скоро ти защо не виждаш проблем.

Как ще вижда проблем?
Такива като него вечно са му виновни другите.
Той самия сигурно се смята за светец.
Още ще си пати явно.

# 26
Дано наистина е временна татуировка, че иначе за няколко години ще стане като телефонен указател...Innocent

# 27
  • София
За пръв път чувам 18-годишна да си чати във фейса Simple Smile там сме лелите и бабите. Другия път като разказваш историята, промени това на инстаграм.
Или ти си старичък, или историята ти е старичка Wink

Бърди, свалят отделно Messenger на телефоните и десктоп версия и ползват само чат платформата, без да скролят из FB.
Чудо голямо и да е постоянна татуировката, като й дойде акълът, ще намаца отгоре нещо по-голямо, ще я заличи. Но поведението й е налудничаво.

# 28
Е защо пък да я зарязва - нека си я върти момчето, сигурно е секси мацка, щом е готов да търпи такива филми.
Само да не рече да я взема у тях, да й прави дете, да се жени за нея или нещо такова.
Ако беше на 30 г. друго щях да му кажа, ама той е млад, на 24 години - да не си търси съпруга, я. Търси си нещо за забавление. А с нея сигурно е забавно.

# 29
То момичетата на 18,че още са глупави е ясно,ама тази е проблемна отвсякъде. 24 годишен мъж,да нарича 3 срещи "връзка",явно и той не е редовен.

Общи условия

Активация на акаунт