Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 432
  • 258
  •   1
Отговори
# 90
усеща се да, но не винаги е гадно, според мен.. едно е да си пил бейлис или аперол, друго бира.. на бирата миризмата си е по-силна и натрапчива от всякакви други алкохоли..

# 91
За мен лично, бирата е най- смърдяща, след мастика и узо. Но аз не съм и бираджийка , пия макс два три пъти годишно и то малка бира. Издува, започва се оригване, тичане по малка нужда. Дали е женствено да пиеш бира, не е, освен ако не искаш да покажеш "хулиганката" в себе си, дали бих сложила черта на някой, който пие бира, пак не, има хора си я обичат.

# 92
Е, колко бира трябва да изпиеш, че да почне оригване и тичане чак, до тоалетна. Каква хулиганка, какви 5 лева. Хората пият бира, защото я обичат.

# 93
Пробвай да изпиеш 2-3 литра наведнъж и ще видиш Simple Smile

# 94
Е коя жена ще пие литри... Тук става дума по принцип за гледка на жена с чаша бира в ръка. Не за целувки, оригвания и... други физиологични неща. Wink

# 95
Е, колко бира трябва да изпиеш, че да почне оригване и тичане чак, до тоалетна. Каква хулиганка, какви 5 лева. Хората пият бира, защото я обичат.

Една от 500 мл, изпита сравнително бързо е достатъчна за оригване, две за ходене до тоалетна. Поне при мен, а не съм от "пиклите".

# 96
  • София
2 л са 4 или 5 бири и малко жени ще ги изпият при едно излизане.
Моят рекорд е 4 за 4-5 часа, но отдавна и помня, че ме зацепи главата.
Съгласна съм, че тя доста мирише, дори и малко да пийнеш. Водката сякаш е най-дискретна, доколкото изобщо е възможно

# 97
  • София
Така, на среща има две положения:
1. Скарлет О Хара. Стягаш се в кръста, ядеш колкото птичка, пиеш вода, внимаваш да не ти се размаже грима, да не се оригнеш. Въобще - държиш се като фея. Не знам колко време се издържа така, не съм пробвала.
2. Като отивам на среща се обличам, държа, гримирам, ям и пия както го правя обикновено. Нито повече, нито по-малко, но това което харесвам. Ако мъжът ме хареса така - хареса ме.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 18:48 от Rockstar

# 98
Така и трябва. Няма смисъл да го заблуждаваш на първа среща Grinning

# 99
Значи аз бира не обичам. Изключение е лятото и то някоя от ония плодовите, ама пак ако няма накъде.
Виното е моето питие. Голям проблем за бившия ми /трезвеник/. Алкохоличка ме изкарваше заради чаша вино вечер... Е, видя се кой къде отива като има мн претенции другите кво да правят с живота си и как да си го живеят, кво да мислят и кво да искат...

Таааа,ако ви кефи да си пиете бира и някой мъж ви каже "ОМГ, това е мн грозно", пращайте по ягодите бързо, щото трезвениците са най-големите психопати.

Пп. Наздраве 🍷

# 100
  • София
Това мъж хептен да не пие, над 40, или е болен, или е психо.

# 101
Е аз 1-2 бири вечер дори не го броя за пиене, само колкото да отпусне напрежението. Зимата понякога пропускам, вино много не обичам, така че или бира, или твърдо, но много по рядко. А навремето кви маратони съм правил по половинка твърдо и 2-3 бири или в обратен ред,като легнеш все едно си в лодка и таванът се върти

# 102
  • София
Сетих се за една случка - един приятел беше завел мацката на първа среща да ядат дюнери. Не било това плана, ама пийнали, огладнели и - айде на дюнерите.
После вика - аууу, ама тя много просташки яде! Как се яде непросташки дюнер Joy

# 103
  • София
С вилица и нож, разбира се Laughing

# 104
Въхбожке! Joy Как става тая работа наистина? Grinning
С вилица и нож, разбира се Laughing
Ама и с по една бира да прокарат, нали? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт