Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 406
  • 258
  •   0
Отговори
# 255
  • SF
То малко зависи и от случая. Аз в бирария ще пия бира. В дискотека ще пия твърдо. На плажа ще пия джин с тоник.

На Карибите ще пия ром.

Просто зависи къде е човек. В Испания съм виждала на обяд много готини дами да си взимат по 1 малка бира с обяда и не виждам нищо грозно в това.

И аз не виждам нищо лошо в това, но се учудвам, когато някой предположи, че може би бих пила бира. Ами не..., не бих.

# 256
  • Melmak
Ми те тогава и кафе трябва да спрат да пият Grinning То е не по-малко диуретично от бирата, ако питате мен.

Зависи. Аз кафета пия по няколко на ден и такъв ефект не усещам. Обаче от бира ставам като стафида, изхвърлям яко вода.

# 257
А аз от едно кафе изхвърлям повече вода или поне сравнимо с изпиване на 2 големи бири Grinning И по-скоро даже, бирите по-бавно ми действат в това отношение, те все пак и доста продължително се пият а не на 3 глътки като еспресото ми.

# 258
  • Out of the Mix
Много точно, Ечисера. Simple Smile
Зависи от мястото и повода.
Ако ходиш в Чехия - Прага, или Хумполец, питай местните за Жатецкия хмел. Simple Smile
Тамошният Старопрамен няма нищо общо с "нашия" боклук.
Но има къде къде по-качествени Лагери.

Между другото в много моменти, като излизам пия нещо, защото не може да не се пие за "наздраве", и няма от моето, взимам там нещо колкото да имам, защото не може. Но има и безалкохолни бири. За цяла вечер само с 1 не може да се мине. А твърдо не пия, вино не е за такива поводи. Та остава бирата.

Гледах преди време един документален за бирите и бизнеса.
Истината е, че 98% от всичко по магазините и известните брандове е почти "менте", с много ГМО.
А един от най-големите бълвочи е Короната.
Хайнекенът и Стелата нямат нищо общо с отпреди 15-20 г.
Спомням си преди около 20-25 г. имаше Import 0.33 ml Стела със златен етикет.
Истинска си белгийска, беше супер. Сега побългарената е пикня без извинение.

Бирата трябва да съдържа само вода, хмел, малц, може и мая. 3-4 съставки.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:05 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт