Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 408
  • 258
  •   1
Отговори
# 240
Имах един случай - кучето ми беше зле, в 10:30 вечерта в ден неделя, бях пил 50 грама ракия в 8 часа вечерта, не ми е минавало през ум да го закарам аз ...
Това е достатъчно време толкова малко количество алкохол да се метаболизира, пък макар и да е концентрат.

Аз явно съм малко по-чувствителна на тази тема, защото, честно казано, ако домашният ми любимец е зле, да не дава Господ, сигурно ще забравя и питиета, и коли, и всякакви рестрикции. Simple Smile

Всеки си преценява, но дали е куче, дали е дете, човек има отговорност, включваща това да се погрижи за него - без излишни рискове. Имаше предаване, в което показваха двама родители, които имаха много тежка форма на алкохолизъм, и имаха малко дете - на 2-3 години, по спомен. Родителите на бащата, бяха поели напълно грижите за детето, тъй като тези двамата бяха нон-стоп мъртво пияни, изпадаха в кризи, шофираха децата си в меко казано нетрезво състояние. Еми ок, ако детето вдигне температура, как който и да е от двамата ще реагира, докато драйфа в кенефа или е припаднал??? Това, разбира се, е доооста краен случай, но като цяло - човек трябва да реагира правилно, по възможност да не бъде воден изцяло или предимно от емоция. Дай Боже, да не изпадаме в такива ситуации Simple Smile

# 241
Цялата работа е породена от несигурността на мъжете. Няма нищо лошо в това една жено да пие бира. Тези, които смятат обратното- да се върнат в миналите времена.

# 242
Незнам за несигурността. За мене на някои просто им отива, и ме кефят като ги гледам. А пък някой път сядаме заедно с някои от тях точно на бира, без значение от другото. Знам че пият предимно това, те също знаят че доста обичам и бира и взаимно се черпим. Изненади няма, има хубаво изкарване и хубава компания.

# 243
Имаш право. Коментарът ми се отнасяше до онази част от мъжете, които още вярват, че жената принадлежи само в кухнята .

# 244
  • SF
Има хора, и сред мъжете и сред жените, които правят всичко с финес. Пирон да забива, ти харесва как го прави. Има и хора от другия тип - всичко е някак освинено и около тях, и те се държат свински. Пиенето им на вода даже дразни.

# 245
  • Melmak
Много пъти съм чувала от майка ми, че бирата е каруцарско питие и не е дамско да се пие бира. Явно в миналото е имало такова мнение, майка ми е доста старомодна. Не пие бира.

Аз бири пиех много в уни, сега по-рядко. Пила съм и 10 бири за 1 ден от обяд до привечер. Чудя си се как съм го побирала това количество. Не е всеки ден, но тоя случай го помня. В уни почвахме от обяд с по 1-2 бири и хапване в стола. 😁

Как ли няма да си пийна една бира в Братислава примерно? Или на някое площадче в Мадрид? Или Естрея в Барселона? 😁

# 246
Оня дето е излъгал жените, че от пиене на бира растели гърдите - трябва да се пребие от бой.

# 247
Растат, те и от понички растат. Но и гАзето расте. А на някои и шкембето. Та, въпрос на приоритети.

# 248
Оня дето е излъгал жените, че от пиене на бира растели гърдите - трябва да се пребие от бой.
Не е излъгал... ами бивало и на мъжете да го каже Grinning

# 249
Що какво расте ? Дупето?

# 250
На мъжете от бирата им растат cojones
Хм…може би затова някой от тях са против пиенето на бира от жени Joy

# 251
По мои наблюдения, при твърде редовна употреба и при мъжете баш гърдите си растат Grinning

# 252
  • SF
Много пъти съм чувала от майка ми, че бирата е каруцарско питие и не е дамско да се пие бира. Явно в миналото е имало такова мнение, майка ми е доста старомодна.

И сега го има това мнение.

Между другото наистина рядко виждам по вечерните барове и заведения жени, които пият бира. Обикновено си поръчват коктейли или розета, просеко. Бира много рядко виждам някоя жена да си поръча.

# 253
  • Melmak
То малко зависи и от случая. Аз в бирария ще пия бира. В дискотека ще пия твърдо. На плажа ще пия джин с тоник.

На Карибите ще пия ром.

Просто зависи къде е човек. В Испания съм виждала на обяд много готини дами да си взимат по 1 малка бира с обяда и не виждам нищо грозно в това.

Бирата може да има силно диуретичен ефект и за това някои дами да я избягват.

# 254
Ми те тогава и кафе трябва да спрат да пият Grinning То е не по-малко диуретично от бирата, ако питате мен.

Общи условия

Активация на акаунт