Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 446
  • 258
  •   1
Отговори
# 105
Щот не ме е виждал, аз как ям дюнер 😂😂😂

# 106
  • София
И аз не мога особено елегантно.
Ама пичът изряза момичето, щото ядяло просташки дюнер...

# 107
Може да е мляскала?

# 108
  • София

Може, не разпитвахме. Но още ми е смешно и някак си се сетих покрай темата с бирата и дали е просташко...

# 109
Шит тест, издание 2024 - как яде дюнер и дали пие бира Joy
А представям си той какъв вой би надал ако момата се изкаже че е просташко да я заведе да ядат дюнери, че и на първа среща, та на това основание втора няма да има. Направо за снимка ще е, гарантирам Grinning

# 110
Ма как първа среща на дюнери и бира.... ОМГ колко просташко Smiling Imp

# 111
той да не си вярва, че е ял много елегантно дюнера.. присмял се хърбел на щърбел..

# 112
Ох, бе от къде се пръкват подобни екземпляри?

# 113
Ох, бе от къде се пръкват подобни екземпляри?

И аз това щях да питам - къде ги срещат такива?

# 114
Цитат
- Миме, как мина първата среща?
- Аааа, с тоя няма да го бъде!
- Защо?
- Ами, на първа среща, аз си поръчах бира, а той сладолед!

Обикновено другите различия са толкова много, че кой какво (не) пие ще им е най-малкия проблем.

# 115
Такова чудо за първи път чувам.
Много пъти съм поръчвал бира на жена ми, уж я иска и после я допивам. Ядосвам й се, че ме кара да й я допивам, че не можела. Ми за какво си в поръчва тогаз? Ако й се пие да пие, все ми е тая, ама тя е една пиячка, все аз й довършвам питиетата, ама и аз не съм пияч де. Една бира ми е достатъчна. Не й допивам нейната. Отива в мивката.

# 116
усеща се да, но не винаги е гадно, според мен.. едно е да си пил бейлис или аперол, друго бира.. на бирата миризмата си е по-силна и натрапчива от всякакви други алкохоли..

Тез мъже, които пият бейлис и аперол, хич не бих проверявала какъв им е дъха Satisfied То и жените, които пият тези питиета не ги разбирам, но мъжете съвсем. По-мога да разбера пълните трезвеници, които не пият изобщо, отколкото "модните" пиещи.

# 117
  • София
За италианците е нещо нормално да пият аперол. Лятото бях в една такава компания - италианци, гърци, англичани - всички пихме коктейли. В картонени чашки. Ох, супер купон беше...

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 13:01 от Rockstar

# 118
  • Out of the Mix
За бирата и алкохола?

Да, грозна гледка е наливаща се жена.
Ако ближе цяла вечер един малък Хайнекен, някой друг коктейл за компания, няма лошо.

Всеки алкохол принципно е вреден и канцерогенен.

Почти всичко, каквото се продава в мрежата е боклук.
Да не споненавам двулитровки пластмасарници.

Пия само Bernard, задължително в халба, за да се образува и усети плътността и пяната. Beer
От време на време, най-вече пролет-лято.
Не обичам да се наливам, с храна бира не е много удачно, защото издува.

Няма лошо по чашка вино Wine Glass за някоя и друга вечеря. Но да не е системно, всеки ден.
Това ми е "big no" и "turn off".

Иначе няма как, социалният живот, купони и събирания си е цигари и алкохол, просто умерено.

# 119
Аз съм от пиещите всякакви коктейлчета, розе с плодчета, бейлиси, сангрии и други гъзарийки. Като ще пия да ми е красиво и вкусничко. Ама лятото без ежеседмичната цаца, бира и пържени картофки няма как да изкарам. Като ходим някъде на еднодневни екскурзии и спрем на някое крайпътно ханче бих си поръчала бира, много ясно. Няма да подкарам от обяд на червено вино или мастика.
Въобще трябва да си доста гламав и задръстен, че да определяш кой какво да пие, като питието зависи от мястото, събитието, сезона, средата. Ако съм на екскурзия в Мексико, ще ударя една текила.
По-добре да беше казал "не харесвам жени, които пият". Звучи по-логично и приемливо.

Общи условия

Активация на акаунт