Отговори
# 75
Рени, смяташ, че Халис е забягнал с онази асистентка от фирмата? Stuck Out Tongue Winking Eye
Защото не знам с какво друго ще го отдалечат от ялъто.
Освен, ако не е тази картина в нечий сън, сън в съня, халюцинации, кошмари, кой както иска да го приема.

# 76
Е нали Халис много даваше зор за Хатидже , при нея да си е , как защо да се върне.

# 77
Ако е сън/кома почти всичко се връзва. И то на Ферит кома. Която се е случила след пиянсто и катастрофа с неговия джип, затова сега е с друга кола.
Защото всичко са неговите страхове - дядо му - няма го, всичко е на неговите плещи, чакат него да движи фирмата , баща му и майка му- разведени и той с друга жена, любимата му- щастлива с друг и даже ще се жени, а трета сватба тя не искаше. Дияр е навика му да не е сам и да го обичат и да е любимец.
Аби и Суна най-накрая заедно, но Аби е негов брат ,както винаги са се наричали.
Кязън и Есме  разведени и Есме се е отървала от тормоза, но пък не типично поведение от нея.

Но цял сериал да се върти около кома… не вярвам. Просто тези дето пишат промениха всимко

# 78
  • София
И за мен това с Халис и странно и единственото,което ми хрумва е всичко да е негова халюцинация. Да снимат 5 серии с тези, партньорите, после деде се събужда и стига толкова. Разбира се, ако се окаже, че на туркините им хареса сюжетът и рейтингите се вдигнат, ще е реално това, дето го гледаме. Даже може и да напишат някоя голяма трагедия, ако той сънува, ей така, да лазят по нервите на всички. Да умрат главните и Берсен да пусне новина, че напускат, примерно Joy

Серии да има. Мерт тази голяма къща с какво я е платил, работи момчето. Не си е купил апартамент в Джихангир, че да обикаля по дискотеките, много по-евтино щеше са му излезе. И преди писах, дано изкарат цял сезон, каквото и да дават. После ще имат много голям избор и двамата.

# 79
Новите сватове като разберат какви претенции имат Шанлъ....
То са вили покрай Босфора,то са коли,то са имеия.....
Точно сват за тях!!

# 80
  • Яко в Матрицата...
Еве, никаква идея нямам защо Халис не е при жена си... Joy Засега за мен всичко си е наистина. Никакви сънища и коми няма.

# 81
Бирсенката написала, че Мерт оставил въпросите за помирение без отговор. 🤣 В коментарите са я награбили що тъй е пропуснала да качи клипът от онази сутрин, когато излизат от къщата на Мерт. 🤣

https://www.instagram.com/reel/DAULMI1Iap3/?igsh=MXZycmR2OHVpbGJzbw==

# 82
Вал, големи кахъри си удари, значи Grinning Остави вече, нали се отърва момчето от Сейран, да си гледа новата любима и това е. Вече не трябва да те интересува толкова, колко и какво ще оскубят Шанлъ от Кантарджи ли бяха хахаха. Нали пожелахме на Сейран щастие и късмет? Айде и на Ферит подобно Stuck Out Tongue Winking Eye

Мистери, Мердо си е купил голяма къща с двор, явно мисли за бъдещето, иска скоро дечица да бягат вътре Heart Eyes

# 83
  • София

Мистери, Мердо си е купил голяма къща с двор, явно мисли за бъдещето, иска скоро дечица да бягат вътре Heart Eyes

Пупупу, това е най-голямото щастие, дано го изпитат скоро 🤍🤍🤍

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄

# 84
  • Яко в Матрицата...
Вал, големи кахъри си удари, значи Grinning Остави вече, нали се отърва момчето от Сейран, да си гледа новата любима и това е. Вече не трябва да те интересува толкова, колко и какво ще оскубят Шанлъ от Кантарджи ли бяха хахаха. Нали пожелахме на Сейран щастие и късмет? Айде и на Ферит подобно Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези нали са по-богати, само с вили и коли няма да се отърват JoyJoyJoy Ще е забавно да се види какво ще иска Кязъм Joy

# 85
Рени Grinning Има бая за скубане, хайърлъсъ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 86
В момента Халис е крайъгълния камък на дизито 🤣. Ако е реалност, къде всъщност е аджеба и защо не е в имението, а всички се държат все едно е умрял 🤷‍♀️😵‍💫. Ако е кома и сънища, да се появява вече, да се събужда, който там спи (Халис,  Сейран или Ферит) и да се свърши тая наша мъка 😁🤫.

# 87
Пише се, че този Мюмтаз- чичото на Синан, щял да бъде по-голям "мошеник" и от Кязъм, а за Халис се пише, че ще е много болен на легло.

# 88
И аз да се включа с коментар. Много ви се иска, но халвета и бебето ще почакат. Иначе сезонът ще свърши. А Халис е починал вероятно, затова Хатуч стои на чело на масата. Иначе и да е отсъствал, досега никой не е седял на мястото му. Ще го видим в спомените на другите герои.

# 89
Аз пък мисля,че ако халвета не е съвсем скоро,така или иначе ще свърши...народа се изчака.Виж бебчето може да си седи в коремчето на мама,почти до края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт