Пубертетът при момичетата до 14 години

• 24 081
  • 484
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, нахлувам във вашата тема, защото търся подарък да момиче на 13 г. Не мога да измисля нищо, които да знам, че ще се хареса. Мислех са взема хубаво портмоне, но се оказа, че детето е с ново. Талисман на Пандора също отпада, защото има гривна, но не я носи. Като цяло не носи бижута. Нз какво друго бих могла да взема. Бюджета е 60-70 лв, като бих могла да го надвиша

# 466
  • Бургас
Пари в плик, ваучер от магазин за козметика или дрехи...

# 467
В последно време подарявам на девойки арабски парфюм + нещо друго. Оказва се, че сега масово харесват светлорозовия и оранжевия аромат. Ние също ги имаме, включително и аз.
Скоро подарих на 2 девойки оранжевия + хубав халат за баня с качулка (което със сигурност ще се ползва всеки ден). Бях питала майките дали имат халати за баня.
Преди това бях подарила розовия аромат + късо елече (грейка) от H$M - тях също масово ги харесват и носят.
Винаги гледам да има нещо практично (дреха, халат и т.н.) и нещо за красота (обикновено парфюм, бижута и т.н.).
Идеята от другата тема за външна батерия също ми хареса - подарявала съм я към практичните неща. Grinning
Плюс един арабски парфюм, ще стане супер подарък. Simple Smile

# 468
При моите момичета стана хит ето този суичер на Бершка. Дъщеря ми го има в зелено, но си го купиха много деца от класа.
Струва 30евро.

Ако не се хареса има опции за много неща за смяна.
За мен парфюм и/или пари в плик не са опция за 13г.

# 469
  • София
В последно време подарявам на девойки арабски парфюм + нещо друго. Оказва се, че сега масово харесват светлорозовия и оранжевия аромат. Ние също ги имаме, включително и аз.
Скоро подарих на 2 девойки оранжевия + хубав халат за баня с качулка (което със сигурност ще се ползва всеки ден). Бях питала майките дали имат халати за баня.
Преди това бях подарила розовия аромат + късо елече (грейка) от H$M - тях също масово ги харесват и носят.
Винаги гледам да има нещо практично (дреха, халат и т.н.) и нещо за красота (обикновено парфюм, бижута и т.н.).
Идеята от другата тема за външна батерия също ми хареса - подарявала съм я към практичните неща. Grinning

Кои са тези арабски парфюми и трайни ли са? Може и на лично, ако нарушаваме правилата Simple Smile
Благодаря предварително!

Иначе аз също винаги подарявам нещо, което е "фешън" + нещо практично.

# 470
https://elinor.bg/product/lattafa-yara
https://elinor.bg/product/lattafa-yara-tous
Ето тези са, сега даже са намалени. Розовият е по-сладък, оранжевият (в сайта стои жълт, но не е такъв) е малко като Womanity на Tierry Mugler - на мен повече ми харесва. Тотален хит са в БГ. За Ели го споменавам. Simple Smile
Всяка девойка им се радва.
Предпочитам да подаря и нещо, което го искат и със сигурност ще си го купят, ако някой не им го подари.

На моите им взех розовия за миналата Коледа. Свърши им, и сега и за тази искат. Отдавна пристигнаха и чакат скрити в шкафа. За сестра ми и племенничките взех оранжевия, защото и на тях миналата Коледа подарих розовия.

# 471
  • Бургас
Нашите деца - моето, приятелки, съученички, масово си подаряват пари в плик в последните две години, т.е. откакто започнаха да навършват 11,12,13... Не виждам нищо лошо в това, детето пак ще си купи, каквото иска.
За парфюми самата аз имам толкова специфичен вкус, че мразя да ми подаряват. Никога не улучват. Предпочитам да си ги купувам сама.

Децата се радват напоследък на сол жанейро, но и там са много и не всеки се харесва на всички.

# 472
Моята дъщеря също предпочита пари. Събира си за нещо по-голямо. Много трудно биха я улучили с дрехи или парфюми. Аз мразя да получавам козметика и парфюми. Много съм специфична и за двете.

# 473
От къде ги купувате тези арабски парфюми, кой е оранжевия и розовия? Идеята за халат е добра! Благодаря!

# 474
Мисля, че видях тези парфюми в DM.
В кръга на моята дъщеря основно се залага на дрехи и сребърни бижута.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:03 от megi_zdr

# 475
и ние сме в повечето случаи на пари 50, 100 лева или ваучер от някой магазин

# 476
В Дъглас ги има тези парфюми, на мен не ми допадат, но малката хареса розовият.
Подарък чанта подрихме скоро, много се хареса беше ма намаление на Келвин Клайн 80-90 лв беше. На близко момиче всеки ден си я носи.
Палитра със сенки и руж и спирала сме подарявали, ако си знаят вкуса.
На Сол Деженейро пак от Дъглъс парфюм ли е спрей за тяло ли.
На Виктория Сикрртс боди лосион и блестящия спрей, ванила са любими на дъщеря ми. И са хубави за подарък.

# 477
Малко по-нагоре ги пуснах с линкове, в Елинор са по 30+ лв. сега. В другите магазини са по-скъпи. Аз обожавам оранжевия. Много добре ми стои и редовно си го нося. Децата пък харесват розовия.

Карнавал, виж 3 поста над твоя, че съм през телефон и нещо не мога да го цитирам добре - става голям чаршаф. 😃

# 478
  • София
На момиче на тази възраст сме подарявали комплект на The body shop и мисля, че се хареса, те са някакви био. Иначе ако не се знаят вкусовете май ваучер от Дъглас няма как да не се хареса.

# 479
  • София
Моето момиче се източи и ще ѝ взема нов халат за баня в любимия ѝ цвят.

Общи условия

Активация на акаунт