Жилището мирише на мокра птица, на кокошарник. Помощ!

• 2 749
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Имах предвид - ако има счупени прозорци, през които да влетят: залепете найлони или сложете решетки, за да не могат да влизат повече. Но първо ги премахнете и почистете и дезинфекцирайте. Успех, не е лесно, но и други са се справяли и вие ще се справите

# 16
Щом сте на последния етаж, от гълъби е. Сами няма да се справите, повикайте фирма за дератизация - Превента ДДДД или Инсект контрол. Ще дойдат да почистят и обеззаразят. Може би има умрели птици, изпражнения, въдят се и хлебарки. Само че това упражнение ще е скъпо само за вас, целия вход трябва да поеме част от парите. Не се знаек какво е станало в гълъбарника сега, нищо че до преди време не е имало тази миризма. Може да има нужда от спешно обеззаразяване, за да се плъзне някоя зараза.

# 17
  • Варна
Точно същата миризма на мокра кокошка, усещах дълго време при боядисване на стените с латекс. Имайте предвид, че боите със сребърни йони също имат особена миризма, която се усеща много дълго време.

# 18
Точно същата миризма на мокра кокошка, усещах дълго време при боядисване на стените с латекс. Имайте предвид, че боите със сребърни йони също имат особена миризма, която се усеща много дълго време.

Точно щях да напиша същото. Миналата година направих грешката да боядисам тавана на банята с латекс със сребърни йони - 3 месеца миришеше много неприятно, подобно на "мокра кокошка". Действително причината може да е в латекса, с който сте мазали.

# 19
Работила съм в офис на последен етаж. Миришеше от покрива на гълъби, не се дишаше, точно на мокри птици, това е от изпражненията им, а също и умрели птици имаше.

# 20
Здравейте, продават се препарати, които неутрализират миризми. Ползвала съм такъв преди години заради смрад в тоалетната. След като напръсках веднъж нямах повече проблеми. Но, за съжаление беше отдавна и не си спомням фирмата или наименованието. Бях го купила от малък специализиран магазин за препарати в близост до МС "Джеймс Баучер".

# 21
Може ли да прониква през 40 см. бетон от гълъбите на покрива?
Може, може! Люпят се пиленца, умират, акат... Ако не се спре достъпа до подпокривното пространство, така ще е.

# 22
Най логично ще да е от гълъбите, както са казали по горе. Качете се на подпокривното, пространство и погледнете. Това с латекса е интересно което е споменато също.  Може да си вземете Гел от Чаено дърво, неутрализира лоши миризми. Другото е пречиствател на въздух с активен въглен. Но, докато не установите източника, ще е зор.

# 23
Намерихте ли откъде идва миризмата? Стана ми интересно.

# 24
  • София
Само от гълъбите е тая история.

Общи условия

Активация на акаунт