Подарък 40ти рожден ден

• 2 585
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Подарява се и още как! Аз си го празнувах 40тия с голяма компания и за да е още по-"скандално", получих за подарък часовник 🤭 Ако бяха ми подарили и ножче, и него нямаше да върна. Виж, ако някой носеше в торбата котка, без значение от цвета, щях рязко да си сетя, че съм суеверна 😄 Зависи вие искате ли да направите подарък, ако не ви се занимава, винаги може да ползвате 40ката като оправдание, ако ви се занимава, сигурна съм, че няма да го върне.

# 16
  • Melmak
Оо, аз за миналия ми рд получих часовник от мм! Толкова исках един iwatch и той ми го взе като изненада, аз не исках да ми купува нещо скъпо. А сега освен времето, отброява и крачките мин и даже пулса! 😁😁😁

# 17
Оо, аз за миналия ми рд получих часовник от мм! Толкова исках един iwatch и той ми го взе като изненада, аз не исках да ми купува нещо скъпо. А сега освен времето, отброява и крачките мин и даже пулса! 😁😁😁
Iwatch просто няма как да е прокълнат 🧐 Същото важи за Rado, Oris, Tissot (за моделите с диаманти важи, за другите не съм категорична ), Hublot.

# 18
Iwatch просто няма как да е прокълнат 🧐 Същото важи за Rado, Oris, Tissot (за моделите с диаманти важи, за другите не съм категорична ), Hublot.
Да, всякакви диаманти може да се подаряват, изобщо не са прокълнати. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 19
Аз не разбирам как 40 дена на дете е нещо хубаво, последно време супер модерно, прави се като една малка сватба с украса и кетъринг. А 40 годишнина се свързва със смърт Joy в смисъл... логика нула! На 40тия рожден ден на братовчедка ми майка ми изрично 200 пъти ми повтори да не честитя даже... абе писнало ми е на мен от суеверия и глупости

# 20
Подарява се и още как! Аз си го празнувах 40тия с голяма компания и за да е още по-"скандално", получих за подарък часовник 🤭 Ако бяха ми подарили и ножче, и него нямаше да върна. Виж, ако някой носеше в торбата котка, без значение от цвета, щях рязко да си сетя, че съм суеверна 😄 Зависи вие искате ли да направите подарък, ако не ви се занимава, винаги може да ползвате 40ката като оправдание, ако ви се занимава, сигурна съм, че няма да го върне.

# 21
Ох, ще спамна, ама не мога да се въздържа. Понеже винаги ме е било яд на тази простотия, винаги съм питала, когато някой каже "То не се празнува на 40" ЗАЩО? Това за 40-те дни е бил най-честия отговор, но на въпроса как се вързват 40 дни и 40 години следва мълчание. Имаше и други, но тях дори не ги помня. Единствения що-годе логичен и смислен отговор, който съм получила /за който вярва в такива неща/ е: Че човек има ангел-хранител, който се оттегля на 40, защото се предполага, че вече е достатъчно съзрял да се оправя сам.

# 22
Е, не! Това с ангела хранител е върха Grinning

# 23
Моля, моля. По конституция всеки има право да вярва на каквото си ще.
Ето, аз примерно вярвам, че някой трябва да ми подари яхта. Ще я взема и на 40 и на петък 13-ти.

# 24
А сигурна съм, че тези, дето ги е страх от 40тия рожден ден и не приемат подаръци, ще вземат яхта или 1 милион Joy

Иначе по въпроса. Ако знам, че човекът е суеверен, не бих подарила, не бих честитила. Ще вземе после да му се случи нещо кофти, цял живот ще ме обвинява, че съм му донесла лош късмет. Като нищо и да си развалим отношенията..

# 25
Моля, моля. По конституция всеки има право да вярва на каквото си ще.
Ето, аз примерно вярвам, че някой трябва да ми подари яхта. Ще я взема и на 40 и на петък 13-ти.
Ако ти подаря яхта дзвънкай.

# 26
  • София
Ако човекът празнува - подарява се. Ако не празнува най-вероятно няма да му е приятно да получи и подарък.
Ако му е неприятно  на деня може на другия ден. Ахахх
Аз приемам радушно на всеки ден.Joy
Ако човекът е суеверен може наистина да има обратния ефект и аз не бих рискувала.
Опази господ от северен мъж
Жена може амам мъж.
Да му мина черна котка пътя и да не може на работа да отиде.

Какво казахте? На какъв език е това? Сигурно същия като на автора на поста..

# 27
В БГ не се празнува от суеверие, в чужбина кръглите годишнини си се празнуват подобаващо.

всички около мен си празнуваха 40. аз даже направих няколко купона.

Общи условия

Активация на акаунт