Идеи за подарък - годишнина

• 987
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте, близко приятелско семейство ни поканиха на 30-тата им годишнина, чудя се какъв подарък да им вземем. Иска ми се да и нещо по-практично, но пък нищо не ми хрумва, постоянно ми излизат подаръци от типа - рамки за снимки, бутилка с чаши и тем. Подобни, но предпочитам да е не е посредствен подарък, но съм отворена за всякакви идеи 😊

И на прилична цена ако може 😁

# 1
Здравейте, от кой град сте? Аз лично предпочитам да избирам подаръци от сайтове като gifto.bg (има и доста други подобни). Има романтични и приключенски варианти за подаръци за двойки. Може да разгледате идеи там - особено има голям избор за хора от София.

# 2
Здравейте, от кой град сте? Аз лично предпочитам да избирам подаръци от сайтове като gifto.bg (има и доста други подобни). Има романтични и приключенски варианти за подаръци за двойки. Може да разгледате идеи там - особено има голям избор за хора от София.

Подкрепям! Преживяването определено е страхотен подарък!

# 3
Зависи от хората. Аз и мъжът ми например никога няма да се зарадваме на конна езда, на скачане с бънджи и подобни.
Вземете нещо стандартно, например ваучер за почивка, пък дори и те да си добавят някаква сума.

# 4
Там не се предлагат само такива преживявания - има и ваучери за почивка, вечеря в ресторант, винена дегустация, вино и рисуване, СПА и т.н. Достатъчно е да определиш бюджета си и да знаеш какви са предпочитанията на хората

# 5
На нас ни бяха подарили билети за концерт - знаеха какво ще ни хареса. Беше много сполучливо и след година на други хора ние подарихме билети за концерт, за който знаехме, че ще им хареса - бяха изненадани и очаровани.
Въпросът е да си знаеш хората.

# 6
С мм бяхме подарили за 30-годишнината на родителите му картина, отзад я надписахме. Доста ценен подарък.
Но, както са написали по-горе, зависи от двойката.

# 7
Благодаря за идеята, но сме от малък град и няма никакви варианти за ваучери.

# 8
Ами тогава може да им запазите един уикенд почивка? На планина, на СПА, на море дори.

# 9
Благодаря за идеята, но сме от малък град и няма никакви варианти за ваучери.

Всички гореизброени предложения продават ваучери онлайн.

# 10
Много зависи какво обичат и на колко години са. Ако дадеш някакви насоки, ще е по-лесно. Няколко идеи  са :

1. Персонализирани гравирани чаши
2. Семейна фотосесия
3. Карикатура или картина на двойката
4. Персонализиран календар със снимки
5. Нещо по-практично, ако пият кафе - кафемашина. На Долче Густо с капсулите са много евтини, идеални за подарък
6. Нещо от този тип -  https://damaradreams.com/product/plaket-skrabal-domat-e-tam-kadeto-sme-zaedno ,
https://damaradreams.com/product/personalen-poster-semeyno-darvo

# 11
Вие си познавате хората. Практично - може да има подарите домакински уред, какъвто нямат. Имаше идея за кафе машина - ако нямах, аз лично бих се зарадвала на такъв подарък.  Но вие си познавате хората, по-добре знаете на какво биха се зарадвалли. На мен също не ми харесват разни сувенири от рода на рамки за снимки, или някакъв комплект за вино. Ако имат отношение към изкуството, може да вземете акварелна картина, качествените маслени картини са скъпи. Може да им вземете икона, ако имат отношение. Все пак вие си ги познавате, дайте малко инфо. За да имат 30 годишнина, вероятно са между 50 и 60 годишни. Зависи от хората - веднъж моя приятелка искаше да ми подари еднодневна екскурзия - добре, че ме предупреди, за да й откажа навреме. По това време имах около мен болни хора, които не можех да оставя, освен дето изобщо не бих се радвала да се дрънкам цял ден с рейс из пущиняците, в компанията на непознати.

# 12
  • София
Ето колко сме различни хората. Затова трябва да се ориентираш по техния вкус.
Ние най-много се радваме на изненадващи пътувания (преди 2 години близки ни подариха "тайна" почивка и беше много вълнуващо), на преживявания (вкл.екстремни), на ваучери за спорт или някаква тренировка, на билети за концерт. В този ред. Също и на картина/икона, но в конкретен стил и от конкретни художници.
Предмети, прахосъбирачки, сувенири - не.
В краен случай тематична "закачка" от типа на подарък, който бяхме направили на сестра ми и съпруга ѝ по друг повод - темата беше просеко, че се бяха вманиачили в онзи период по вкуса (не са пиячи, но са ценители) - взехме им хубаво просеко с 2 гравирани по повода чаши с пожелания и на всеки по един парфюм с ароматни нотки на вино в него. Но в случая знаем вкуса им и за питие, и з парфюми.

# 13
Здравейте
Бих искал да помоля за съвет , нужна ми е идея за подарък на много добър/невероятен  приятел навършващ 50 г
Това разбира се означава подарък на стойност поне 1000лв +
Благодаря предварително за времето което ми отделяте и се надявам да не затрудня никой със
запитването си

# 14
Сух25 Сещам се за екскурзия, спа почивка или часовник

Общи условия

Активация на акаунт