Позитивна тема

• 835
  • 9
  •   1
Отговори
Моля в тази тема да се пишат само позитивни коментари. Нека покажем, че не всичко е само гадно и че нещо хубаво се е случило през деня. От оплаквания и симптоми е претрупано, нека им нещо различно. Ще започна аз:

Днеска вечерта се чувствам по-добре. Прекарах времето със семейството ми и дори се усетих, че се усмихвах. Кой е следващият? Simple Smile

# 1
  • SF
Аз ядох пица.

# 2
  • София
Поредната страхотна тренировка в парка.
Мисля, че времето в прекрасно - нито много горещо, нито студено. Усещането да тичаш сам в гората е много отпускащо.
Чета страхотна книга - Симон - на Нарине Абгарян.

# 3
Дойдохме си при родителите.

# 4
Супер тема!
Очаквам много мнения в нея!

На въздух съм... На шарена сянка... Радвам се на тишина, спокойствие и котки.

# 5
Днес е ден за срещи с роднини и вкусна храна. Кантарът да му мисли.
Не знам колко от вас са хапвали каша от шара (гроздов сок) но е божествен деликатес по гроздобер.
Времето е ЮБ е лятно.

# 6
В Източна България днеска също беше лятно, но към 18:30 заваля. Дори успяхме да отидем на плаж.
Дайте идея за някой интересен сладкиш, който може да се направи. Приемам всякакви рецепти 😅

# 7
Днес синът ми нарисува нещо ,което ме накара да се чувствам много горда с него . Обичам го и съм благодарна на Вселената ,че ми даде това дете .

# 8
Днес времето е чудесно!

# 9
Най-накрая се навих да се запиша на танци!
Застоявах се прекалено много на дивана (работя от вкъщи) . Няколко години се самозалъгвах с "Да, да, другата седмица ще се запиша някъде Wink " НО вече започнах и ще продължа!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт