🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 136 997
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 395
Много ви благодаря за инфото.
В момента няма съобщение на сайта, чехлите които избрах имаха възможност за номера, пуснах си поръчката, но нищо не се случва Sad дано все пак откликнат. Предполагам, че ако няма да приемат поръчки формата няма да работи. Не знам, чувствам се безсилна, като и телефона им не работи.
Точно така мисля, че беше през ноември и декември. Ако не се лъжа, формата за поръчки беше неактивна, когато не могат да ги приемат.

# 1 396
Аз тази година реших да заложа на практичните подаръци, за майка ми и сестра ми подарих комплект шапка шал и ръкавици има един сайт с много хубави комплекти , има и за мъже сайта се казва katrinbg.com
ето това представляват.Има и много други интересни неща за подаръци.

# 1 397
Аз тази година реших да заложа на практичните подаръци, за майка ми и сестра ми подарих комплект шапка шал и ръкавици има един сайт с много хубави комплекти , има и за мъже сайта се казва katrinbg.com
ето това представляват.Има и много други интересни неща за подаръци.
В магазини Тео и китайските са значително по-евтини.
Аз си купих такъв шал на коДки за 15 лв.

# 1 398
Здравейте,  знам, че вече не е много по темата - Коледа мина и замина, но мисля, че тук мога да получа добри идеи. Ще ми трябва подарък за мъж и жена, семейство, които имат рождени дни на близки дати. Мислех за някакво преживяване в София или околностите, но трябва да е с деца, защото няма на кого да ги оставят (на 5 и 9 години са). Подарявала съм семеен билет за Музея на илюзиите, те са ходили в Киноцентър Бояна, както и в Lumina Park. Не съм от София и не знам какво друго бих могла да измисля.

# 1 399
Разбирам загрижеността ти, затруднението, желанието да угодиш на всички, но... Родителите и те са хора.
Поне на рождения си ден би трябвало да могат да се почувстват като личности, отделно от децата. Още повече че децата не са бебета вече, спокойно биха могли да преживеят няколкочасово или 1-2-дневно отделяне от родителите си.
Подари им някакво преживяване само за тях двамата, пък те ще намерят начин на кого да оставят децата. Двойката има нужда от време само за себе си, колкото и малко да е то, за да оцелее.

# 1 400
ММ тази година има юбилей! Часовници, албуми, колани, портфейли, и всичко за хобитата си има. Търся идеи!

# 1 401
  • София
Изживяване.
Моят съпруг за юбилея преди 2 години получи индивидуален полет със самолет + урок по пилотиране и езда до интересна природна забележителност. Беше очарован. И други преживявания е получавал (рафтинг, офроуд в резерват, пътуване-изненада и др.) и са нещо, което създава емоции и спомени, които не могат да се сравняват с вещи.

# 1 402
Споделям горната идея, полет с урок също е нещо, което съм планирала за ММ, каня се вече две години, но все излиза нещо. Гледала съм в SkyVision. Fever, за твоя мъж от там ли е било, или от някакво друго място?

# 1 403
  • София
От Адвенчър. Има там абонамент.

# 1 404
И все пак внимавайте с изживяванията. Аз също правя такива /за мен са много интересни и незабравими, обичам и екстремни/, но зависи от темперамента на получателя.

# 1 405
Моят син получи за 16 рожден ден по инициатива на мъжа ми ваучер за изживяване-урок по пилотиране на малък, учебен самолет със запис на полета. Беше очарован, но той е роден през есента, а хубаво време за полет(на начинаещ) се отвори през следващата година в края на пролетта. Страхотно усещане, но малко се загуби връзката с рождения ден. Затова, ако е изживяване, трябва и подходящият сезон да се съобрази.

# 1 406
  • Вила Великула
Да не ви разочаровам, но на 50 рожден ден на ММ подарих учебен полет с лек самолет. Е за съжаление почти катастрофираха, защото инструктура по невнимание разпра едното крило на самолета в което е и резервоара на един висок пилон. Наложи се да се приземят и слава богу, че успяха. Към подаръка имаше и преживяване с ветроходна лодка, но ММ след случилото се отказа категорично.

# 1 407
Някакви такива преживявания, но в симулатор, няма ли? Другото ми се струва доста опасно.

# 1 408
Ако ми предложат в симулатор, ще се обидя  Simple Smile
Зер не съм за ерзац преживявания Stuck Out Tongue Winking Eye
Такива предложения за истинско летене и подобни се отправят обикновено на хора, които по начало не са страхливи и би им било интересно и забавно, а на някои - мечта, все пак се отнася за близки хора, които познаваме добре. 
Ако сега ми предложат да летя в космоса (с каквото и да е годно за целта), незабавно бих се качила, както съм по халат, чехли и с цигара в уста, даже няма да имам време да я угася Simple Smile

# 1 409
  • Вила Великула
Кубратова, то това си беше мечта на ММ  но явно изтегли късата клечка.

Учудвам се, че след инцидента сина избра да де занимава с авиация.

Общи условия

Активация на акаунт