🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 136 968
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 410
Леле, наистина много къса клечка!
Надявам се, че се е разминало само с технически повреди на машината. А от какво е причинено това?
А за сина - има хора, на които там им е мястото - в небето, независимо от всичко. Може би и на твоето дете. Бог да го пази!

# 1 411
Изживяването не е нужно да е екстремно, а според желанията на дарения. Аз, дето се кръстя  преди всеки полет (нормален, пътнически) и стискам очи при лека турболенция, логично, не бих ползвало подарък "урок по летене". Но едно СПА-изживяване у нас или в чужбина,  би ме зарадвало Wink Та и изживяването трябва просто да е подбрано според предпочитанията.

# 1 412
Наистина тези изживявания не са за всеки. По едно време в компанията все си подаряхме такива неща - ваучер за полет със самолет, парапланер и т.н. Никой не ги ползваше тези ваучери и не заради страх - но докато чакаш да стане подходящия сезон, пък резервираш свободна дата, пък пътуваш до мястото - общо взето като не ти се получи 1-2 пъти планинга и се отказваш/забравяш.

На мен за един РД пък половинката ми подари почивка. Честно казано това ме разочарова, защото на почивки ходим така или иначе и не го приех като нещо персонално за себе си или по-специално.

Та общо взето много зависи от човека, но за мен би било готино да е персонален и запомнящ се подарък Simple Smile
За 30-тия юбилей на половинката му бях подготвила 30 подаръка, например. Бяха опаковани еднакво и разпръснати из заведението със закачливи картички за отгатване. Всички се забавляваха при отварянето. Запомни се и 10 години по-късно още чат пат някой споменава за това Simple Smile

# 1 413
  • София
Изживяванията не е задължително да са екстремни.
Има и лежерни, свързани със спа, масаж, дегустация на храна и/или вино и т.н.
Според човека.

# 1 414
Според мен не само такива изживявания, а всякакви подаръци трябва да бъдат съобразени с човека. Много обичам да правя подаръци, но и си отделям доста време докато намеря най-подходящия подарък за някого. Точно такъв тип изживявания знам, че обича страшно много ММ, говорили сме си много пъти и знам на какво би се зарадвал. Както знам и че не обича СПА, масажи, алкохол, за 29 рожден ден му подариха и малък подарък със скреч карти за "неща, които да направиш преди 30" - еми знам, че е благодарен за жеста, но дори не ги е отворил, а вече е на 31 и то просто защото не си пада по такива неща. Затова и съм на мнение, че подаръкът, какъвто и да е, трябва да се съобрази с човека, на когото се подарява.

# 1 415
Без конкретни навици на семейството само може да се налучква, до тук единствено, че групово с децата са ходили в места за развлечение подходящи за лежерна разходка в София

Дали пътуват/обикалят, склонни ли са да дегустират храна, хобита имат ли свързани със спорт

Спа изживяване не бих отказала, без частта с масажа, че не понасям да ме пипат други хора
Падала съм от кон като дете около 7 годишна, или по скоро коня да си почине от товара и решил да си полегне. Движеха се  в този момент в конвой коне и хора в подножието на Белмекен в една плътна мъгла и някой от водачите е дал знак за почивка, коня приклекна и си полегна, тогава съм го възприела като хвърляне и общо взето имам насаден страх от по едри животни

# 1 416
И аз така... Падала съм от магаре, щеше да ме прегази крава, глиган ме е гонил... и като видя едро животно изпадам в паника. Преди всеки полет забравям, че съм атеист и за всеки случай споменавам доста богове... На преживяване въобще не бих се зарадвала!
Дъщеря ми става на 14 в началото на февруари. Подаръците ще са пари и преживяване 😂. Искаше ми се нещо да й опаковам ама то нямам идея какво да е, вече...

# 1 417
Благодаря на всички за мненията по моя казус Simple Smile Затвърдихте и моето мнение, че ще е почти мисия невъзможна тази ми идея за "групов" подарък преживяване. Ще заложа на сигурното - индивидуални подаръци

# 1 418
Може и билети за кино, за подходяща или приемлива за всички тема. Соник 3 хахаха. Може и билети за балет, особено ако са момичета, ще им хареса Лешникотрошачката, без да съм проверила кога е в календара. Миналата седмица я гледахме. Или семейна сесия за боулинг.

# 1 419
Наистина тези изживявания не са за всеки. По едно време в компанията все си подаряхме такива неща - ваучер за полет със самолет, парапланер и т.н. Никой не ги ползваше тези ваучери и не заради страх - но докато чакаш да стане подходящия сезон

За 30-тия юбилей на половинката му бях подготвила 30 подаръка, например. Бяха опаковани еднакво и разпръснати из заведението със закачливи картички за отгатване. Всички се забавляваха при отварянето. Запомни се и 10 години по-късно още чат пат някой споменава за това Simple Smile

Нещо подобно направих за сина си. За 18 рожден ден получи предварително  голям, предвидим подарък от мен, от баща си и баба си(моята майка), нямаше как да е изненада. Но за самия ден му приготвих 18 тематични подаръка, съвсем дребни, опаковани еднакво, като на обложката на всеки подарък стоеше число. Заедно с числото-послание, свързвано с неговото израстване, със семейни "идиоми", спомени.Всички пожелания бяха свързани в едно общо, всяка мисъл беше част от предходната.А подаръкът визуализираше написаните послания. Беше уникално изживяване да отваря и чете.Отвори посланията, след като се прибра у дома, след празнуване с приятели. Докато опаковах 18 подаръка, очаквах, че мъжът ми ще помогне, но той толкова беше запленен от идеята ми, че каза, че искал да му е интересно. Наистина се получи много емоционален подарък, с месеци се сещаше за него.

За бала пък му измислих специални стихове, върху подходяща музика. Никой, абсолютно никой не знаеше за идеята ми, малко я "откраднах" от руските сватби,там е популярно. Малко зор видях, че бяхме за първи път в нова къща, а за миг не останах сама да репетирам и да преценя кой къде ще е в момента на поздравление то. Стиховете бяха написани на ръка и в края на "изпълнението си" му подарих написаното. Пак бях включила наши семейни истории, негови особености. В началото всички се смяха от сърце на шеговити те моменти, накрая всички, вкл и мъжът ми, дословно оставиха на воля сълзите си. Не може да се разкаже, разбира се, но за сина ми(а оказа се и за гостите) това беше изключителен подарък, не очаквах чак такъв ефект.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 15:31 от Светкавица

# 1 420
ММ тази година има юбилей! Часовници, албуми, колани, портфейли, и всичко за хобитата си има. Търся идеи!
Моят мъж най-много се е радвал на два подаръка - на минибар за под бюрото в кантората и на голям неонов надпис над спалнята ни. И на въдица, но казваш, че твоят за хобито има всичко.

# 1 421
  • Вила Великула
Кубратова, инцидента е от сблъсък с ветропоказател. Пилота реши да се направи на интересен и мина много ниско над ветропоказателя и го закачи. Това беше резултата.

# 1 422
  • Някъде Там
Светкавица, може ли пример с тези тематични подаръци и мисли.
Как са навързани и някакви загадки ли са?

# 1 423
Светкавица, може ли пример с тези тематични подаръци и мисли.
Как са навързани и някакви загадки ли са?
Не, не са загадки, а пожелания
Ще напиша само началото, защото по-нататък е много лично: Всичко си го измислих сама, но е конкретно свързано с детето и семейството :
Първите подаръци:
1.Нека винаги познанието да е с теб(книга)
2.Да си спомняш вълшебното детство(играчка, която обичаше във вид на сувенир)
3.И любимите места и хора(рамка за снимки)
и тска нататък, до 18,

# 1 424
Мили дами, някоя от вас да е купувала къща за кукли за коледните празници и да сподели впечатления? Бързо ли омръзват? Дървените ли са по-практични или пластмасовите? Дъщеря ми скоро има рожден ден, става на 6 и не ми се струва удачен подарък за нея, но явно някое момиченце в градината е споделило, че има, та сега слушам как искала и тя.

Общи условия

Активация на акаунт