🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 801
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 795
Така като подаряваш "за двете 6тици" до догодина идеи за подаръци няма да останат Wink

Детски подаръци си искат до голяма възраст. Моите деца продължават и над 16 да си искат Лего, пъзели и други подобни. Девойка на 15 замечтано гедаше Лего-техникс и ще го получи за Коледа, още не съм ѝ измислила за РД, който съвпада с празниците...
Имаме цяла колекция от този тип, подарявани през годините и все още представляват интерес
https://www.ozone.bg/product/smart-games-sg455-pocket-iq-igra-iq-puzzler-pro/
И ей такъв "конструктор"
https://www.orangecenter.bg/magniten-konstruktor-geomag-glitter-60-chasti.html

Радва се и на всякакви настолни игри и пъзели, които може да играем заедно Simple Smile А има и деца, които пъзели не искат да видят, та... според детето Wink

# 796
хаха, Пенева, смятам, че догодина вече ще е наясно кой носи подаръците и ще е поне една идея по-лесно.
Хареса ми като идея списанието, определено.

# 797
  • София
Споделям идея за млади госпожици с много фиби, диадеми и други аксесоари. Преди години правихме подобен подарък за приятелски деца и бяха много щастливи.
От т.нар ikea hacks:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 798
И да са наясно, кой носи подаръците, търсенето на "Ехаааа!" ефекта не се прекратява.

# 799
Нали си го избират вече сами тогава, то няма как да има момент на изненада. Или съм в грешка?

# 800
Както ти си го направиш в семейството... Може детето да даде насоки, може да каже - избери ми или дай ми предложение да си избера от 2-3 неща... Нали не очакваш, че на 7.5 знае какво има на пазара, знае за какво се ползва, знае дали може да си го позволиш или че му е подходящо за възрастта, уменията и потенциално развиващо интересите му?
Има хора, които и на 50 обожават изненадите, като знаят, че дядо Коледа не съществува Wink

ПП: Пример - знам, че съм си поръчала парфюм, знам че съм описала как "да звучи" парфюма, но това, което ще отворя и ще си пръсна най-вероятно много ще се различава от моята представа (положително или не чак толкова), но знам че този, който ми го е сложил под елхата много се е постарал  за "Ехаааа!" ефекта и е вложил своя вкус и усет към нещата.

# 801
  • софия
Нашето "дете" вече е на 18 г. и няма идея какво ще получи. Продължаваме да не я питаме изрично. Просто я слушаме в разговори какво споделя, че ѝ харесва.
Скрит текст:
За рд получи хубав фотоапарат, защото я виждахме, че ползва с удоволствие една сапунерка, която се мотаеше вкъщи. Ужасно много му се зарадва и хареса.
Сега пак сме така. Знаем какво обича да прави, какво няма, какво предстои да се случи следващата година. Не ни е казвала изрично "Искам...".
По същия начин подхождам с подаръците за всички. Мъжът ми сподели какво иска. Купили сме му, но и друго, което не е казвал.

# 802
Аз няколко пъти съм подарявала от показаните игри на Smart games от Ozone и са много харесвани подаръци. Супер интересни са.

# 803
Да не те разочаровам Белушани някак си, ама моите си вярваха в дядото до след 5 клас .
Доста Уау-каници ще трябва да имаш дотогава. Пък и като гледам какви купища подаръци, то няма да остане…

# 804
Книгата Коледна песен подходяща лие за възрасни или е детска?

# 805
Книгата Коледна песен подходяща лие за възрасни или е детска?

Според мен е подходяща. Тази Коледа пак ми е част от подаръците и то за възрастни.

# 806
Музикалните кутии ги има в Тему: https://share.temu.com/dth7wzYssvA

# 807
  • софия
Моята вярваше до 7.-8. клас, но и ние много се стараехме с магиите - пишехме писма всяка година, клипчета и позвъняване от ДК, наядени бисквити, разлято мляко. Отдъхнах си, когато еднозначно каза, че знае, че няма ДК, че всяка година много се напрягах с визиите.
Когато ни е питала дали съществува, отговорът винаги е бил: "Всичко, в което вярваш, съществува."

Музикалните кутии са яки. Как не съм се сетила? Запазвам си за друг повод.

# 808
И при нас легото все още много се котира, но изискванията за размера станаха много големи. Синът ми иска Айфеловата кула и все още се чудя дали да я поръчам или да мина само с Парижката света Богородица, която също ще бъде приета, но с леко разочарование. А Айфеловата кула ме притеснява с размерите си: основата е 60 на 60 см и е висока 150 см.

Аз ще си поръчам Млечния път за себе си. 🤣

Синът ми твърди, че вярва в Дядо Коледа, но се чудя дали наистина е така. Във всеки случай не забравя да ми изтъкне, че нинтендото, подарено преди 3 години, не е от баба му и дядо му, а от дядо Коледа. А то всъщност е купено на 50 процента от мен и на 50 процента от баба му и дядо му. Във всеки случай продължавам да оставам всички подаръци под елхата, за да може на сутринта всеки да отвори своя.

# 809
  • София
Аз съм на 50 и още вярвам в Дядо Коледа, а подаръците за децата ни за този празник са винаги изненада, както и подаръците между нас двамата. Дори всеки тайно слага пакетите под елхата и още по-тайно ги купува/поръчва.

"Всичко, в което вярваш, съществува."
Това е напълно вярно.

Общи условия

Активация на акаунт