🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 707
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 990
  • София
За бебче имаше поверие, че се слага и нещо сладко - да е сладка момата/ергенът и паричка - да е богато. Но не знам дали важи за Коледен подарък или само за посрещане на човечето.

# 991
Това го знам че се прави, когато ходиш да видиш бебето за първи път. Сладко за майката, паричка за бебето
За бебче имаше поверие, че се слага и нещо сладко - да е сладка момата/ергенът и паричка - да е богато. Но не знам дали важи за Коледен подарък или само за посрещане на човечето.

# 992
Търся раница за лаптоп мъжка, над 17 инча, оказа се трудна задача .. Simple Smile

# 993
Vox, един малко относителен въпрос за адвент календара със сладка - не мога да се ориентирам колко мънички са бурканчетата. Чудя се дали е уместен подарък за семейство или от едно бурканче няма да остане за хапване за повече от 1 човек? Simple Smile

Бурканчетата са 25 гр.и 30 гр. В нас стигат да намажа две малки бананови палачинки на децата. Simple Smile Наистина са само да ги опиташ, като вкус.
Скрит текст:

После довършват закуската със сладкото на моята "маман", т.е на баба им. Grinning
Скрит текст:

п.п. Което по нищо не отстъпва на френските конфитюри.

# 994
  • под тепетата
Ох, vox, разсмя ме! Аз съм си направила етикети - сиропа на баба, сладкото на баба Биляна, песто с магданоза на дядо .... Joy Но виж, за маман не ми е дошло на акъла!
И понеже сме на тема коледни подаръци, да взема да си сложа етикети на сладките, обаче с маман. Я, как хубаво звучи!

# 995
bilqna_69, слагай на етикетите едно "маман" за по-френско звучене и ще чакам да покажеш в другата тема, с какви сладости ще зарадваш твоите малки и големи дечица.  Heart Eyes

# 996
Здравейте! Търся идеи за подаръци на цялото фемили. Нещо хем да е скромно хем да е свързано с коледа и да е ниско бюджетно.😊😊😊

# 997
Който се интересуваше от халати, новата брошура на Кауфланд, от 9.12!

# 998
Може ли да препоръчате читав сайт за трюфели? Искам да взема малко трюфелче като допълнение към подаръка на мъж ми. Този дали става
https://tartufi.bg/trufeli/

# 999
Реших тази година подаръкът на мъжа ми да е халат за баня, а на сина ми пижама (+пари, които да си подпомогне за събиране на нещо си). Подаръците ми са обикновени на пръв поглед но идейни, защото за първи път ще сме в нова къща и подаръците са за там.
Въпросът ми е за хубави, качествени продукти от посочените, да не са банални, да са красиви и удобни.За мен също мисля да си направя подарък пижама за къщата(явно, че се очертава двойно домакинство) Моля, за съвет!

# 1 000
Предложете ми подарък за семейство (мъж и жена) до 50-60лв. Направо съм с изчерпани идеи.. без пижами, чорапи, халати..

# 1 001
Аз пак да питам - някой с препоръка за качествени ножове на достъпна цена?
Това, примерно, гледам
https://www.emag.bg/komplekt-nozhove-s-postvka-richardson-sheffi … 104/pd/DDXKR3BBM/
Но дали са хубави...

# 1 002
  • София
Реших тази година подаръкът на мъжа ми да е халат за баня, а на сина ми пижама (+пари, които да си подпомогне за събиране на нещо си). Подаръците ми са обикновени на пръв поглед но идейни, защото за първи път ще сме в нова къща и подаръците са за там.
Въпросът ми е за хубави, качествени продукти от посочените, да не са банални, да са красиви и удобни.За мен също мисля да си направя подарък пижама за къщата(явно, че се очертава двойно домакинство) Моля, за съвет!

Халат за баня купих и аз за сина ми - от Панагюрище, микро памук в петролено синьо. Дълъг е до средата на прасеца ми (180 съм висока), 99 лв. https://png.bg/

Днес пазарувах и пижами - на Виенета https://vienetta.bg/ Имат хубави модели, вкл. с долнища с джобове.

Във физичеси магазини пазарувах, че исках да ги видя.

# 1 003
За халати за баня - последните купувах от Декатлон , на Watko.  Водят ги халати за воден спорт. Плътни , дебели и попиват супер. Моят също е такъв и съм много доволна

# 1 004
Може ли линк към Вашия модел? Лятото ходих 2 пъти и все нямаха наличност на модели

Общи условия

Активация на акаунт