Какво се случва след смъртта?

• 3 866
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • Мадрид / София
Смърт като край няма. Има живот след смъртта. Не с физическо тяло, но съзнанието ни продължава да съществува и развива. Тук сме за да опитаме различни ситуации и от там натрупаме опит. Винаги сме били знаещи и цялостни, но интересното на живота на Земята са емоциите свързани с опита от различните ситуации и развитието на съзнанието ни. Нещо, което е безкрайно и няма лимит.

На момичето задало темата ще ѝ кажа от опит, че до сега е очаквала подкрепата на баща си, съвсем нормално и в реда на нещата, но сега е време да се обърне към себе си и да повярва в собствените си сили и да върви напред, колкото и трудно да изглежда. Винаги напред и никога назад. Това е моята лема, както и Винаги можеш да започнеш отново, както Феникса се ражда отново от пепелта си. Когато болката се уталожи, вземи живота си в ръце и бъди господар на себе си.

# 16
Душите отиват на някакво място, където се рециклират, преформатират и се пускат за поредно ползване. Няма его, няма спомени.
И аз вярвам в това. Има един сайт paralelreality нещо такова беше..има много интересни статии за много неща.
Общо взето има една брутална статия за това рециклиране. Някакъв човек разказва за това как е попаднал в тунела и отишъл на Луната. Първият зор на тези същества е да ви изтеглят в тунела. Чувствате топлина и любов и се появява някакъв любим.човек който вече е починал и ви кани да тръгнете с него. Но това не е близкият роднина а една проекция. Та показват ви живота от до като даже виждате и чувате какво си мислят хората за вас. След тоя кино преглед ви се казва че имате грехове и трябва да се върнете в друг живот за да изкупите греховете. Всичко това е една огромна глупост защото след като ви изтрият паметта в нещо описвано като асансьор вие се прераждате но реално не помните какво по дяв**** трябва да изкупвате. Общо взето ви се дават 3 избора на живот. Като вие сте си избрали родители, роднините и приятелите. Нищо случайно няма в този живот. Това е някаква видео игра която е ясно кога точно и как ще свърши. Тия ясновидци като баба Ванга и подобни знаят кога ще умрете защото имат директна връзка с демоните или както искайте ги наречете. След като се родите вече НИЩО не зависи от вас и нищо не избирате. Свободната ви воля е само и единствено като умрете. Вие решавате дали да се преродите и да се мъчите в следващ живот. Това е една огромна симулация и всичко е ясно дори числата от тотото и т.н. И още нещо така наречените магии са просто един шанс да хакнете системата. Проблема идва от това че се работи с зли същности и дори опитни магове в един момент се обърква и го отнасят здраво. Най-често търсените магии са за любов и пари и има логика човек иска да е щастлив и спокоен. Примерно ако човек е избрал хубава съдба за текущото си прераждане е ок. От раждането до смъртта нещата просто му се подреждат. И финансово и любовно и има до себе си партньор който му е верен и всичко е наред.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:16 от Caballero

# 17
Душите отиват на някакво място, където се рециклират, преформатират и се пускат за поредно ползване. Няма его, няма спомени.
И аз вярвам в това. Има един сайт paralelreality нещо такова беше..има много интересни статии за много неща.
Общо взето има една брутална статия за това рециклиране. Някакъв човек разказва за това как е попаднал в тунела и отишъл на Луната. Първият зор на тези същества е да ви изтеглят в тунела. Чувствате топлина и любов и се появява някакъв любим.човек който вече е починал и ви кани да тръгнете с него. Но това не е близкият роднина а една проекция. Та показват ви живота от до като даже виждате и чувате какво си мислят хората за вас. След тоя кино преглед ви се казва че имате грехове и трябва да се върнете в друг живот за да изкупите греховете. Всичко това е една огромна глупост защото след като ви изтрият паметта в нещо описвано като асансьор вие се прераждате но реално не помните какво по дяв**** трябва да изкупвате. Общо взето ви се дават 3 избора на живот. Като вие сте си избрали родители, роднините и приятелите. Нищо случайно няма в този живот. Това е някаква видео игра която е ясно кога точно и как ще свърши. Тия ясновидци като баба Ванга и подобни знаят кога ще умрете защото имат директна връзка с демоните или както искайте ги наречете. След като се родите вече НИЩО не зависи от вас и нищо не избирате. Свободната ви воля е само и единствено като умрете. Вие решавате дали да се преродите и да се мъчите в следващ живот. Това е една огромна симулация и всичко е ясно дори числата от тотото и т.н.

И на мен ми се иска ние да решаваме дали да се прераждаме повече или не, но си мисля, че може и да нямаме избор. Аз не бих се върнала. И съм решила, ако видя мои починали близки да им тегля една дългосвиреща и да не тръгвам с тях.

# 18

И на мен ми се иска ние да решаваме дали да се прераждаме повече или не, но си мисля, че може и да нямаме избор. Аз не бих се върнала. И съм решила, ако видя мои починали близки да им тегля една дългосвиреща и да не тръгвам с тях.
Много от хората които са запознати с това биха го направили.
Първото което обаче че пореден живот си бил в тази симулация и в момента на смъртта си ошашавен и не знаеш какво става. Тунела е някакво елекрромагнитно поле което те засмуква. Тази топлина и любов описващи всички с преживявания близки до смъртта е точно да ти стане готино и да те излъжат да тръгнеш нагоре. В момента в който се съгласиш вече нищо не зависи от теб. И тия трите избора може и трите да са лоши оферти. Но вече нямаш избор.
 Вариант 1 примерно си инвалид. Мъка
Вариант 2 бачкатор/ка с тежка работа и малко пари
Варият 3 пак финансово зле, но 120 кг тулуп грозен/грозна като смъртта и никой не те харесва.
Е, кое ще избереш 😜

# 19
  • Мадрид / София
Общо взето има една брутална статия за това рециклиране. Някакъв човек разказва за това как е попаднал в тунела и отишъл на Луната. Първият зор на тези същества е да ви изтеглят в тунела. Чувствате топлина и любов и се появява някакъв любим.човек който вече е починал и ви кани да тръгнете с него. Но това не е близкият роднина а една проекция. Та показват ви живота от до като даже виждате и чувате какво си мислят хората за вас. След тоя кино преглед ви се казва че имате грехове и трябва да се върнете в друг живот за да изкупите греховете. Всичко това е една огромна глупост защото след като ви изтрият паметта в нещо описвано като асансьор вие се прераждате но реално не помните какво по дяв**** трябва да изкупвате. Общо взето ви се дават 3 избора на живот. Като вие сте си избрали родители, роднините и приятелите. Нищо случайно няма в този живот. Това е някаква видео игра която е ясно кога точно и как ще свърши. Тия ясновидци като баба Ванга и подобни знаят кога ще умрете защото имат директна връзка с демоните или както искайте ги наречете. След като се родите вече НИЩО не зависи от вас и нищо не избирате. Свободната ви воля е само и единствено като умрете. Вие решавате дали да се преродите и да се мъчите в следващ живот. Това е една огромна симулация и всичко е ясно дори числата от тотото и т.н. И още нещо така наречените магии са просто един шанс да хакнете системата. Проблема идва от това че се работи с зли същности и дори опитни магове в един момент се обърква и го отнасят здраво. Най-често търсените магии са за любов и пари и има логика човек иска да е щастлив и спокоен. Примерно ако човек е избрал хубава съдба за текущото си прераждане е ок. От раждането до смъртта нещата просто му се подреждат. И финансово и любовно и има до себе си партньор който му е верен и всичко е наред.
Глупотевини смесени с нещо вярно. Търсете, четете, слушайте от места и хора, на които имате доверие.

# 20
Глупотевини смесени с нещо вярно. Търсете, четете, слушайте от места и хора, на които имате доверие.
[/quote]
Изобщо не са "глупотевини". Това че вярвате в нещо друго си ваш избор и няма нужда да обиждате вярванията различни от вашите.
Статията за която говоря https://m.parallelreality-bg.com/publication/kak-da-izlezete-ot- … tsionnata-sistema

# 21
  • Мадрид / София
Не вярвам, а се доверявам на хора разказващи собствените си изживявания, доверявам се на медицински работници, които са били в пряк контакт с хора на смъртното си ложе, доверявам се на медиуми, които могат да достигнат до информация за дадени живи хора от момента когато са планирали идването си на Земята отново. Има сериозни книги с такава информация. Статията, която даваш за пример не отговаря на това, което се случва реално. Смесва неща, които са с такива, които са измишльотини. Ако държиш мога точка по точка да ти обясня кое е вярното и кое си е чиста фантазия. Но знам, че човек се убеждава най-добре достигайки сам до истината. Аз и да ти го кажа едва ли би повярвал. И знам, че отнема доста време за да ти се разкрие малко по малко света след смъртта. Много зависи от това до колко си възприемчив към един свят доста различен от този, в който живеем. Затова само се ограничих да кажа, че са глупотевини и го твърдя, че в текста има много глупости и неточности, но автора до там е стигнал за момента. Това не означава, че ще спре до там. Ще се развива, ще се лута, но истинското винаги ще надделее. Това се случва с всички нас тук на Земята.
Не вярвайте безрезервно на написаното в статията. Търсете вашата истина, ще я усетите със сърцето си. И това не е лирическо отклонение, а е вече доказан мощен енергиен център, който определя много неща свързани с преживяванията ни тук на Земята. Истинското се усеща със сърдечния център.
Само ще кажа, че не всички умрели преминават през тунел. Някои направо се виждат оттатък. Когато човек скоро ще умре (2-3 седмици преди края) още тогава го посещават близки или други вече преминали оттатък за да  го успокоят и подготвят за трансформацията. Но никога не ти налагат насила да направиш това, ако ти не искаш. Рано или късно го правиш все пак.

# 22
Само ще кажа, че не всички умрели преминават през тунел. Някои направо се виждат оттатък. Когато човек скоро ще умре (2-3 седмици преди края) още тогава го посещават близки или други вече преминали оттатък за да  го успокоят и подготвят за трансформацията. Но никога не ти налагат насила да направиш това, ако ти не искаш. Рано или късно го правиш все пак.
[/quote]
Това е интересно особено със сънищата. Аз имам 2-3 сънувания на баба и дядо в моменти когато съм имал безизходни моменти. Не ми се разказват целите истории, но общо взето казват ще те оправим и ме оправиха на 2-3 пъти. От тогава не съм ги сънувал.
Проблема е че има различни теории за сънищата и не се знае какво са точно. И сънуванията на тези близки дали са наистина те никой не може да потвърди или отрече.

# 23

Интересно.
А как да се измъкне човек?
Като видя светлината встрани ли да ходя.
Като видя познатите да ги напсувам ли, да ги изгоня ли Joy
Има ли хора, които са се измъкнали?

# 24
  • Мадрид / София
Когато сънуваме сме отворени да приемаме други реалности. Точно това се използва от преминалите оттатък наши близки и приятели за да контактуват с нас. Така ни предават съобщения, които в будно състояние обикновено не възприемаме/ не им обръщаме внимание.  Обикновено такива сънища се помнят с години с подробности. Това е индикатор, че е било реалност. Не всички сънища обаче са такива. Има имного, които са плод на изживяното през деня.

# 25
  • Raleigh, NC

ако това беше вярно така наречените починали нямаше да идват при Ванга и да я питат този как е, онзи как е. Нещо което самата Ванга го казва на Шипковенски във филма за нея, "гласът се включва и казва когато те (умрелите) не знаят"

също, децата от сериала 'Ghost Inside my Child' (има го в Ютуб) които помнят предишен живот нямаше да помнят нищо. Примерно, момченцето което 2 годишно има кошмари, пилот на военен самолет и умира при катастрофа.

# 26
  • София
Мисля, си че същностите не умират - душата продължава да съществува като част от някаква нематериална субстанция, може би се преражда, може би не. Плътта продължава да съществува, разложена на материалните си елементи. Всичко е вечно. Но това не се усеща и не се помни, защото личността, която ти си в момента, съчетание на определен дух и определена материя, изчезва завинаги със смъртта. Т.е., за съжаление ти самият наистина умираш и никога не се появяваш отново.

# 27
Мисля, си че същностите не умират - душата продължава да съществува като част от някаква нематериална субстанция, може би се преражда, може би не. Плътта продължава да съществува, разложена на материалните си елементи. Всичко е вечно. Но това не се усеща и не се помни, защото личността, която ти си в момента, съчетание на определен дух и определена материя, изчезва завинаги със смъртта. Т.е., за съжаление ти самият наистина умираш и никога не се появяваш отново.

И аз така го виждам, мисля, че душата иска да изживее различни опитности под различни личности, които се затриват, но винаги ще има шанс да живеем като Аз, т.е. друга личност

# 28
  • София

И аз така го виждам, мисля, че душата иска да изживее различни опитности под различни личности, които се затриват, но винаги ще има шанс да живеем като Аз, т.е. друга личност

Само че не ние живеем, а някаква част от нас. Точно мен, точно теб, няма да те има, например. Ако мога да дам някакво елементарно сравнение - все едно да се казва, че живее човек, чийто орган е трансплантиран на друг. Не е съвсем точно сравнение, но дава някаква идея. Моята личност, това, което съм аз, това уникално съчетание на дух и материя, се появява веднъж и после, като умра, много важно, че духът и химичните елементи, които в момента ме образуват ще продължат да съществуват - нито ще го знам, нито ще го чувствам, просто ще съм си мъртва. Така си мисля и дано не съм права.

# 29

Само че не ние живеем, а някаква част от нас. Точно мен, точно теб, няма да те има, например. Ако мога да дам някакво елементарно сравнение - все едно да се казва, че живее човек, чийто орган е трансплантиран на друг. Не е съвсем точно сравнение, но дава някаква идея. Моята личност, това, което съм аз, това уникално съчетание на дух и материя, се появява веднъж и после, като умра, много важно, че духът и химичните елементи, които в момента ме образуват ще продължат да съществуват - нито ще го знам, нито ще го чувствам, просто ще съм си мъртва. Така си мисля и дано не съм права.

Според мен пък духът е нещо като частица  която е вечна, но се вселява в тялото, тя е като част от източника.

Общи условия

Активация на акаунт