Време не остана, ОКТОМВРИЙЧЕ ще гушка всяка мама -Тема 9

• 36 965
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Lunatichka92, радвам се, че си добре.
Това изследване май се прави, за да търсят белтък в урината. Защото понякога само първата сутрешна не е достатъчно показателна.
Разбрах.Аз иначе питам за всичко.Нарича се диуреза.Точно белтък и протеин ще изследват.Искат и още в два контейнера урина-една стерилна и една за бактерии.

# 136
Благодаря на всички 🩵
С бебчо сме добре ( като изключим,  че майка му не може да си седне на дупето 🤭). Ще го подържат няколко дни в кувьоз, защото се води недоносен и да му следят дробчетата.
Мен иначе ме бяха приели за задържане, но в последствие ме почна някакъв стомашен вирус с температура, започна и корема да ме боли много и да ме стяга, може би вируса помогна. Тази сутрин отново с температура и вече и с антибиотик започнаха да обсъждат, че трябва да го извадят да не стане нещо и малко след това сякаш ги чу, ми изтекоха водите и се започна. След 2-3 часа се появи и бебока.
Относно килограмите, точно преди да родя го измериха на ехограф 2540, все едно за две седмици да е наддал 60гр., а се роди 3120 - почти 600 гр. разлика.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 23:11 от Val629470

# 137
Вал, честито щастие! Бъдете здрави и много гушкане и целувки по главичката, която има най-хубавата миризма на целия свят!

Стискам палци на всички мами, дръжте се Heart

# 138
Val, честито, да е много здрав и щастлив Самуил! На теб бързо възстановяване. Hug Чудесни мерки има, някои бебета са по-малки родени на термин. Ето, пореден пример, че ехографа не винаги показва правилно.

Лунатичка, надявам се да се овладее положението, радвам се, че си по-добре.

Каката още ми е вкъщи с някаква упорита хрема, без други симптоми. Аз съм леко назад в домашните задължения и още не съм си оправила багажа за родилното. Малко взех да се чувствам под пара, че нямам време. Макар че като гледам няма индикации скоро да излиза моя човек, даже подготвителни контракции нямам. Като цяло хич не се чувствам все едно скоро ще раждам, даже корема ми не е изобщо голям за 9-ти месец. Ще трябва пак да засиля разходките, понеже последните седмици се позастоях вкъщи.

# 139
Чудя се, като съм с болки в гърлото и хрема, да не вземат да ми отменят секциото.. Как мислите?

Лунатичке, как си?

# 140
Добро утро!Аз вчера бях на тонове и преглед и като започнаха едни контракции по време на тоновете чак се изпотявах от зор,ама после доктора каза че още не е време и ми увеличи магнезия да удържим ако може до 10 за секциото.И сега всеки ден очакваме че може и да дойде по-рано бебка.Иначе на ехографа я измери около 3 кг.

# 141
Добре съм.Подтисната съм от болничната атмосфера,но иначе кръвното е нормално.Чакат още резултати,но от какво-не знам.Чух само,че биохимия и пкк са добре.Албуминът бил малко нисък-34.2,а белтък-един плюс.Какво трябва да значи-не знам.Ще видят днес и ще решат дали да ми сложат вече диагноза прееклампсия.Сега ме водят Лъжливо раждане преди навършване на 37г.с".Да ви кажа и още нещо.Вчера една жена роди секцио 4750гр бебе.Два дена преди това й е измерено 4020гр.Така че има надежда и моето бебе да излезе малко по-едро😀.Иначе от слонче 180/115кг да излезе плъхче 2400..

# 142
Здравейте вчера със спешно секцио се роди Йоана 2610кг,48см

# 143
Честито,да е здрава и да расте щастлива Йоана.На мама бързо възстановяване

# 144

Да е много здравичка. Много хубаво име! ❤️🥰🥳

Как сте? Разкажи!

# 145
Да е здрава Йоана и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!
Сподели как сте и какво наложи спешното секцио, ако имаш желание, разбира се!

Голям бебевалеж. Много вълнуващо!

# 146
Бре, тръгна и не спря! Ще се родят сега всички бебета на куп, после цял Октомври кой ще посрещаме 🤭

Лунатичка, хумора ти е топ,  “от слонче да се роди плъхче”, казва 🤣👏🏻 аз лично нямам против така да стане, да излезе пък после да расте колкото иска.

Честита да е Йоана 🥳🎂🌹🎉🎁🌞

# 147
Yolkata, честита Йоана! Нека бъде много здрава и щастлива! Чудесни мерки! На теб бързо възстановяване!
Lunatichka92, дано всичко е наред и скоро си си вкъщи, преди раждането.
Момичета, да ви попитам с хрема съм, болки в гърлото и главата какво мога да взимам освен парацетамол? Аз днес ще питам АГ, ама си спомням, че вие споделяхте за изпитани и ефикасни неща.

# 148
Честита да е Йоана, много да ви е здрава, на теб бързо възстановяване!

# 149
Val, Yolkata, честити да са ви дечицата! Да са много здрави и късметлии и с гордост да носят чудните имена, които сте им избрали! Бързо възстановяване на вас! ❤️

Наистина много вълнуващо - днес официално сме в октомври, макар бебевалежът да почна отдавна. Скоро ще гушкаме бебета, момичета - чак ми е нереално като го пиша.

Моето се надявам да изчака термина си другата седмица. Официално съм с възпалено гърло от снощи, май не успях съвсем да стопирам нещата. Поне е ясно защо се влача като призрак от два дни....Днес почвам парацетамол, плюс Биозин Мама, който по принцип си взимам, и продължавам с чайовете. Суийти, и аз имам твоите притеснения дали това сега няма да попречи на плановете за раждането и ще гледам максимално бързо да го туширам. Стискам палци и на теб!

Лунатичка, добре звучи, дано установят каква е причината за играещото кръвно и да я адресират. А бебето ще си навакса теглото, не го мисли Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 02:56 от Moonlit

Общи условия

Активация на акаунт