Време не остана, ОКТОМВРИЙЧЕ ще гушка всяка мама -Тема 9

• 36 946
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Суити, напълно е възможно да е от напрежението, ако имаш навика да стискаш зъби, когато си напрегната. Четох нещо много интересно, че има връзка между мускулите на лицето (вкл на челюстта) и коремните мускули, който участват в раждането. И че затова е супер важно, ако ще раждаш естествено (знам, че ти си секцио), да се стараеш да държиш мускулите на лицето максимално отпуснати.

И аз нещо съм настинала, много ме болеше кръстът цяла нощ, а днес съм цял ден унесена и спах 4 часа следобед. Сега е доста по-добре, но точно на финалната права не мисля да се разболявам.

Мая, не е тайна - в Люксембург съм. Снимах страниците от настолната ми книга - "Книга за бременната" от Уилям и Марта Сиърс, които са специално за епидуралната. Намирам ги за много информативни и по-подробни от материалите от болницата. Слагам ги в скрит текст, че са много. Дано са полезни за повече момичета - кажете, ако не се четат добре.

Скрит текст:

Скрит текст:
Moonlit, четат се страниците, благодаря, прегледах ги.
Люксембург е доста интересна дестинация за живеене. Какви са най-големите културни различия, които откриваш? Ако ти се занимава де, на скрит текст да не спамим.

# 121
Днес се роди Самуил, 3120, 50 см в 35+4г.с, по-късно ще разкажа 😊

# 122
Честито! Да е здрав Самуил и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!

# 123
Честито, Val ! 🥰🥰🥰🥰🥰
Да е жив и здрав Самуил и много да те радва, а на теб бързо възстановяване!
Въпреки по-ранната седмица бебчо си е с много хубави мерки, нали така? Браво!
Аз родих моята първа дъщеря точно в деня на термина и беше 3,050 кг и 50см.

Skady,

Много благодаря за инфото, сега ще разгледам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 124
Вал, честит Самуил! Чудесни мерки има наистина. Бързо възстановяване и на двамата.

Льоли, при теб нещо ново има ли?

# 125
Вал, честит да ви е Самуил, много здрав и много да ви радва!🥳💐

# 126
Вал,честита Ви радост.Да е здрав Самуил,а на теб бързо възстановяване

# 127

Честитоо! Да сте живи и здрави! ❤️❤️❤️
Как сте?

# 128

Val, добре дошъл на Самуил 🥳⭐🎂🤩🥂🎁🎉

# 129
Вал, честит да ви е Самуил. Да расте здрав. А на теб бързо възстановяване.

# 130
Честита ви радост Да расте много здравичък и да бъде благословен.Бързо възстановяване на вас.

# 131
Честито, Вал! Heart

Моми22, отказах се от Надежда и се насочих към Майчин дом. Имам още няколко часа за тонове по пакета в Надежда, както и вторични гинекологични прегледа, но не знам какво точно представляват и как да ги използвам, тъй като следящата ми ЖК има свободни часове чак 2 седмици след термина ми…. Grinning

# 132
Честито,Вал.Жив и здрав да ти е.Скорошнно възстановяване на теб.
Перфектни мерки има бебчо.Моето от едро бебе,сега изостава.Днес го измериха 2420гр,което за почти 36г.с е малко.Секциото най-вероятно ще се изтегли със седмица напред.Тук цял ден кръвното ми е 125/80,130/85.Изследванията са ми добри,тоновете също.Доплерът при бебето също е добър.Не мо ах само да разбера защо ще ми донесат кофа довечера и от 19 до 7 да пишкам в нея.
Знам,че е за добро,но не мига да стоя тук.Аз съм 70%от времето навън,в парка.Сега чакам мъжа ми да ми донесе пари,че сутринта се заблудихме и двамата и останах с 1.30😁

# 133
Честито на родилите мами! Бързо възстановяване!

Четейки ви, разбирам, че се притеснявате доста за теглото на бебето при положение, че отдавна сте надминали периода за притеснение.
Наистина няма нужда да се притеснявате, ако бебчетата ви са стигнали 2кг.
Стискам ви палци всичко да е наред. Моята бебка на 20 август се роди 1190гр, не е била с нужда от кислород и други интервенции, а на 17 август вече беше на легълце. В момента е 2,130кг. Много е сладичка и само я чакаме да се научи да се храни от шише. Бавно става, но сме търпеливи към нея и я чакаме вкъщи съвсем скоро.
Аз се възстанових. Преустанових цеденето с помпа, защото нищожното количество не ми вдъхваше кураж да продължа, а спирането беше така сякаш отбивам бебе - намалих цеденето, бях с препълнени гърди два дни, като аз не чаках до болка, за да изцедя мъничко, а просто като наедрееха гърдите - малко изцеждах. Вече се чувствам нов човек. Утре съм на мамолог. На 8ми окт на гинеколог. И се надявам всичко да е нормално. Все още приемам лекарство за черния дроб покрай хелп синдрома, но всичко върви в добра посока.

Бъдете здрави и спокойни!

Би ли споделила колко време държаха бебето в неонатология?

Бебето ми все още е в неонатология, но е добре и единствено чакат да направи рекорд 2-3 дни хранене само и единствено с шише, и ни я дават. Стигна 2140гр. Вече минава 40 дни в неонатология.

MayaJane ,  само ще кажа, че има и родени по-малки бебета.

# 134
Lunatichka92, радвам се, че си добре.
Това изследване май се прави, за да търсят белтък в урината. Защото понякога само първата сутрешна не е достатъчно показателна.

Общи условия

Активация на акаунт