Време не остана, ОКТОМВРИЙЧЕ ще гушка всяка мама -Тема 9

• 37 099
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте искам да питам родилите нормално в Майчин дом заплатихте ли си и ако да колко и как се държаха с вас.

# 556
Честито на двете нови мами и бързо възстановяване! Heart

Тази седмица е много бебеносна, а сме едва вторник. Вече се чувствам, че изоставам, но на моето човече още не му се излиза. Grinning

# 557
Здравейте, мами, честито на всички родили, чета всичко и съпреживявам, но нямам време да пиша! Живи и здрави да са бебчетата!

Мая, честит рожден ден на патерици, бъди здрава и щастлива и леко раждане! Juji и на теб мила💐!

И аз имам новина, днес в 3:35ч. се роди и моят бебок Рафаел❤! Тежи 3240гр и дълъг 50см., прекрасен!!! Всичко започна от предната вечер с леки контракции през 30-20-15 минути, от 3 през нощта да 6:30 и после заспах, бях на тонове, нищо не ми казаха и вечерта както си говорим със сина ми (големия)  сладко, започнаха болчици и контракции през 8 минути ей така от нищото. Малката ми дъщеря се прибра и като разбра ме преследваше и записваше. Голям смях падна, като станаха по-продължителни и болезнени на 5-6 минути тръгнахме към болницата. Там ме приеха скептични, защото само 3 см разкритие имах и изглеждах явно по-засмяна от нужното. Аз настоях, защото ме е страх да не родя в колата. Контракциите много бързо зачестиха и станаха доста по-болезнени и в рамките на 4-5 часа стигнах пълно разкритие. Бях без упойка, уж да напъвам по-качествено, нооо там не беше всичко по план. Ще ви разказвам друг път, защото съм много уморена сега, още почти не съм спала. Добре сме само бебчо се е нагълтал с околоплодни води и го следя да не се задави като ги връща и не ми позволяват още да го храня заради това. Когато всичко се нормализира ще допиша историята.

Бреееееей, Isibel, честит и здрав да ти е, Рафаел 🎂💯🎉🍀🎁🥳🤷🏼♀⭐🍹

Ама много хубаво го разказа това раждане и те, особено, че заедно сте действали с децата. Какво по-хубаво!

*сигурна съм, че е твоят личен подход, направо го направи песен да изглежда раждането 🌹

Фрида, честито и на теб!

# 558
Isibel, честит ти Рафаел, жив и здрав да е! 🥰🥰🥰

# 559
Фрида, честит бебок жив и здрав да бъде. Бързо възстановяване и прибиране вкъщи.
Изабел, честит да ти е Рафаел. Жив и здрав и бързо прибиране е вас.

# 560
Фрида и Изибел, Честити радости! 
Живи и здрави и бързо възстановяване!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 561
Izibel ,,Фрида честито и двате ви.Да са ви здравички и да растат големи бебчовците

# 562
Изибел и Фрида, честити съкровища! 🥰🥰🥰 Бъдете здрави и бързо възстановяване! 🍀

Относно коликите - ние ползваме същата схема - биогая веднъж на ден, биоамика 4-5 пъти през деня и еспумизан вечер (2-3 пъти). Първите 3 седмици се усещаше, че го мъчат колики - свиваше крачета, къркореше му коремчето, но сега 4тата седмица се засилиха… Дано капките имат ефект. Иначе да, помага му като спи по коремче върху нас, а като е в неговата некст ту ми кошара гледам да си държа ръката върху коремчето му, да го стоплям и масажирам. Но е много жален…

# 563
Честито на новите мами!Здрави да са бебчетата ви!Моето днес го видях и после чак в събота.Добре е,има лека жълтеница,но като цяло всичко е  наред.Казаха,че всичко е индивидуално,но може би до 10-12 дена да си го вземем.Радвам се,че го виждам за малко,но после пък рев,че го оставям.

# 564
Честито на новите мами, да са ви здрави дечицата ❤
Утре е мой ред🙏🏻

# 565
Честито на Фрида и Isibel! Бъдете много здрави, щастливи и благословени скъпи мами! Бързо възстановяване! 🥰

# 566
Честито на новите мами, да са ви здрави дечицата ❤
Утре е мой ред🙏🏻
Успех.Дано всичко бъде наред❤️

# 567
Isibel, Фрида  честити да са ви рожбите! Да са ви много здрави и бързо възстановяване!

# 568
Момичета имам въпрос - имам менструални болки долу горе през 2 минути и кръста ме боли. Не са ми изтекли водите, не е падала тапа. Ще изпия едно нош-па. Трябва ли и корема ми да се стяга с болката?

# 569
Момичета имам въпрос - имам менструални болки долу горе през 2 минути и кръста ме боли. Не са ми изтекли водите, не е падала тапа. Ще изпия едно нош-па. Трябва ли и корема ми да се стяга с болката?

И моите днес започнаха, засега са през 8-9 Мин, по 22-28 сек средно. Стяга ми се корема горе(бебо все още е на високо), а долу ниско усещам точно като менструални и аз. Кръст не ме боли. Предполагам, че вече идва време бебчо да се роди. Според мен, щом са ти на 2 мин, тръгвай за болницата. Аз ще изчакам моите да паднат под 5 Мин и тръгвам също. Стискам палци и дано утре имаме още страхотни новини. Честито на новите мами, не успях да пиша по-рано, извинете ме 🩵

Общи условия

Активация на акаунт