Любители на котки - Тема 199

• 28 597
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Много се радвам за Йори! Да ви покажа на синко най-малкия котарак, голям е грозник, милия Joy  Толкова глупав вид има на тая снимка Heart

Я! Цар Лъв!

# 481
  • До хладилника, който обичам
Бу, ако е в косата, на наши приятели детето беше така, мажеха с йод и скубеха периферните косъмчета. Таткото доктор и тъй каза. Е, пак половин година отиде. То, милото, беше в четвърти клас и в една година му се случи хем плешиво, хем със скоби, хем с марля на едното стъкло на очилата.
С йод е лечението и върху йода противогъбичен крем, да, но не скубем нищо. Първо беше със силно противогъбично през устата ежедневно, което повлия, но и завиши чернодробните. А преди него опитаха няколко противогъбични крема за по-консервативно лечение, без успех. Изобщо, доста неприятна работа е и трудно се повлиява.

# 482
# 483
Ади да не е наказан? 🤪

# 484
  • Между гори и планини
Грозна котка няма! Какъвто и цвят и форма да е 🥰
Гъбичките са много проклето и упорито нещо. Добре, че ние с детето не се заразихме от Кети когато тя имаше. Чист късмет или силна имунна система сме имали. Интересно ветеринарите как не боледува при толкова болни животни?

# 485
Както аз казвам “толкова грозен, че чак симпатичен”

# 486
  • София
Грозна котка няма! Какъвто и цвят и форма да е 🥰
Скрит текст:
Гъбичките са много проклето и упорито нещо. Добре, че ние с детето не се заразихме от Кети когато тя имаше. Чист късмет или силна имунна система сме имали. Интересно ветеринарите как не боледува при толкова болни животни?
И аз това казвам Simple Smile

# 487
Бу, съжалявам - при мен премина много бързо - беше по краката - във вид на червени петна. Опитвали ли сте да мажете с чесън? Не скилидка, а скълцан, поставен в марля и се втрива. Твърдят, че мори всякаква "гад". Йодът е класика. Друг "трепач" е рендосан корен от хрян. Но може би това не е подходящо за дете - достатъчно е травмирано от медикаментозното третиране, за ад търпи парене и миризми.

# 488
Когато искаш да се шириш, ама спиш на тясно Joy

# 489

От днес и от 6ти август като го взех 🥰

# 490
  • на брега на морето
Очички блестящи като звездички.

# 491
Браво, Ая! Няма само мъжете да сядат така, ама-ха... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 492
Ади да не е наказан? 🤪
Как ли не, моминото съкровище е много лошо, ма си е мое Joy плюс това е дернат по челото, та го жаля

# 493
JoyJoyJoy

Будни сме с мъжът ми, не ни се спи.
Мамин златен и той с нас. Курдиса се на прозореца и зяпа навън, какво и той не знае.🤣

# 494

Общи условия

Активация на акаунт