Бързи здравословни въпроси и отговори – 48

• 27 407
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Нямам никакви проблеми с бъбреците, един цистит имах известно време, но от дете съм така. Ако заспя и се събудя чак на алармата, ще се чувствам много прецакана. А така се радвам, че имам още време за сън. Simple Smile

# 46
И според мен трябва да се намери причината.
При сина ми имаше такъв сърбеж, в последствие открихме лактозна непоносимост и като спря млечните и всичко отмина.
Млечни продукти не ям, много,много рядко хапвам кисело мляко 
При първа възможност ще направя изследвания за паразити.

# 47
Имам пресен белег от операция на плешката на гърба на 3 седмици. Мястото все още понаболява и белегът е червен. Колко време трябва да се пазя от физически активности и разпъвания на зоната?

# 48
Винаги съм ставала поне 2 пъти да пишкам, и всички сме така вкъщи. Само дъщеря ми спи много дълго без да става.
За мен е абсолютно нормално.
Ти казваш че все така си си била, а тя даже цитира кога е започнало, при нея явно не е нормалното това. Иначе и около мен имам доста хем и млади момичета които ходят много често до тоалетна, за тях нормалното е това.

# 49
Имам пресен белег от операция на плешката на гърба на 3 седмици. Мястото все още понаболява и белегът е червен. Колко време трябва да се пазя от физически активности и разпъвания на зоната?
Ако е по-голямо, пази се повече... На майка ми тамън й беше уж зарастнало и се отвори и цяла година се мъчи после.. белеше се, кървеше, Абе кво ли не. Още го маже с дефламол и подобни иначе белегът съхне и се лющи.

# 50
natka, много хора застрадаха с това често пикане, а уролозите в повечето случаи не откриват причината. Много е сложно. Изминах дълъг път към излекуване - около 8 г. Накрая излезе, че е на нервно-психическа основа. От там дойде и лечението.

# 51
Дано се открие по-скоро причината, поне на мен това че много хора са така също не ми звучи нормално. Те и много са с ИР, с диабет, автоимунни все по-често... за сърдечносъдови да не отварям дума че и там малко останаха здравите.

# 52
Пропуснала съм, че е от известно време. Мислех, че по принцип пита дали е нормално.

# 53
В петък бях на събитие, с грим, като още когато отидох започна лек сърбеж в едното око. В последствие от взирането в огледалото ми се зачерви то и започна мигрена (нищо ново до момента). Откъм гримове не съм ползвала сенки и спирали, носех си мои.
Обаче предният ден ми започна сърбеж по скалпа, без пъпчици и зачервяване и белене. Просто сърбеж. Пробвах с друг шампоан, а за очите взех капки от аптеката, които всъщност са противоалергични и имах подобрение. Последно капах снощи, днес не съм.
Съмненията ми са да не би да ми е попаднал шампоан тогава в окото и от него да правя реакция? С друго не го свързвам и скалпа и окото. Иначе нямам подуване, нямам секрети, просто сърбеж отвътре на клепача горния.

# 54
Здравейте .
Боли ме челото и тила. Ходих да ми измерят кръвното ,85 на 60 . Казаха да си няправя айрян и дя пия вода, но се чудя каква е причината за събиране на границите . Какво мислите

# 55
Най-баналното е дисбаланс на електролитите евентуално. Това кръвно налягане е ужааасно ниско, особено ако поначало ви е нормално.

# 56
  • Близко съм
Добър вечер, според вас това гъбички ли са, и ако да антимикобета ще помогне ли?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 57
На травма прилича повече, гъбичките по-често тръгват от края на нокътя а не така от средата. Не че е на 100% невъзможно, разбира се, но като за по снимка едва ли някой да може да каже повече.

# 58
  • Близко съм
С какво да го третирам, докато посетя лекар някакви идеи?
Впрочем на по-хубавс снимка се вижда че е пожълтял.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 59
Ако ще изследвате за гъбички, доколкото знам не бива да е третирано с нищо поне за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт