Бързи здравословни въпроси и отговори – 48

• 27 531
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • до най-прекрасния мъж
Всякакви вируси върлуват в момента. Дъщеря ми беше със сопол, почти без Т (имаше два дни до 38.2-3) и лека кашлица. Но сополите бяха брутални. Аз две седмици не мога да се оправя. При мен беше със силни болки в гърлото, не повлияващи се от нищо, ужасна хрема (такава не помня от моето детство), без Т. ММ не прихвана изобщо. Един ден го боля глава и малко се пооплака от гърло, на за ден-два и отмина. Аз бях парцал заради хремата.

# 106
аз температура нямам, иначе знам, че масово върлува ковид, но при него разбрах, че започва с много силна болка в гърлото и температура, но да, в момента върлуват май доста вируси.

# 107
Индивидуално е за симптомите. Може и леко драскане да е.
Блу Ейнджъл, вие тестове правихте ли?

# 108
Здравейте, някой да кара в момента вирус с нос и гърло (не ми е много запушен носа, както и гърлото не ме боли много, по-скоро самата носоглътка е раздразнена) и една отпадналост, не много силна, но доста неприятна и първия ден ме боляха мускулите ?
Звучи като ковид, всички пъти, които ги изкарах беше с проблеми от носиглътката, само последния път протече със синузит.

# 109
Бащата на ММ е с ковид, ама няма температура, само гърло и нос, така че не е задължителна температурата при ковид. Аз също скоро карах вирус без температурата, но с ужасни сополи, но не съм се тествала какво е.

# 110
ММ беше една седмица с драматична хрема, ЛЛ каза ковид, цяла седмица е изолиран на вилата, не се е тествал. Но тоя сопол го разби.

# 111
Здравейте, преди време споделих за подуване на плешката, което ме болеше. По ваши препоръки, а и по-мое мнение, слагах йод или йодасепт, ако има нещо да избие. Ами оказа се трън. Черен и голям, който, по мнение на две козметички, е образувал джоб. След компреса с йод се пукна и можеше да се поизстиска, после пак йод и пак така. Ами с 300 зора излезе това голямо нещо. Сега пак съм с компрес с йод, като се надявам всичко да е излязло. Тези дни съм на контролен.

# 112
  • до най-прекрасния мъж
Индивидуално е за симптомите. Може и леко драскане да е.
Блу Ейнджъл, вие тестове правихте ли?
Не, исках да кажа, че всичко има сега, не е само Ковид.
При мен хремата беше гъста с жълто-зелен цвят. Ужасна работа. Гърлото мина само на 5-ти ден. Сега само подкашлям, но минаха вече две седмици.

# 113
# 114
Онзи ден писах за розово зацапване около овулацията. Уж спря, но после пак се появи, вече три дни ту има ту няма. Овулацията няма как да ми е толкова време, така че е нещо друго.... Не съм си в града, не знам да търся ли АГ. Само при бърсане е много леко, но все пак има нещо. На какво може да се дължи?

# 115
Онзи ден писах за розово зацапване около овулацията. Уж спря, но после пак се появи, вече три дни ту има ту няма. Овулацията няма как да ми е толкова време, така че е нещо друго.... Не съм си в града, не знам да търся ли АГ. Само при бърсане е много леко, но все пак има нещо. На какво може да се дължи?

На много неща https://www.mila.bg/article/10765189

# 116
Има ли някакво ограничение през колко време може да се прави обременяване с глюкоза?

# 117
  • Пловдив
Някой пил ли е за дълго Примолут нор?
Ало се пие паралелно с Витекс дали ще се предозира?

# 118
Има ли някакво ограничение през колко време може да се прави обременяване с глюкоза?

Изследването е доста натоварващо за организма и доколкото съм чела не се препоръчва повече от 1-2 пъти годишно.

# 119
То няма и много смисъл от по-често, ако е за ИР да се следи, тя се подобрява бавно дори и всичко възможно да се прави по въпроса. Та освен че е тегаво, е и излишно да е често.
На бременни понякога се случва по-често от това, ако лекар е преценил че наистина има нужда, но това са случаи дето не са за питане във форум така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт