🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Феми, има още един фенски вариант на плакат, който на мен ми харесва повече. Не знам дали си го видяла вече:

Иначе Демет сподели тази снимка като малка с брат ѝ Волкан Joy На беля се е нахилила Animal See No Evil

# 346
Ехааа , чоооок гюзелим е плаката. Трепач и визийте също.  Този не съм го виждала.

За каста нищо не се чува и пише няма ли да има още попълнения тези ми се струват малко. Тоя сериал без семейни връзки ли ще мине ?

# 347

"Обичам тази актриса! Екзотично, уникално, изразително! Подарък от Турция за света!"

Демет сигурно вече сериозно се стяга за Нисан.
От подготовката за Фара:
https://www.instagram.com/reel/C-0rgzCIIdM/?hl=bg

# 348
Ами, време ѝ е да се стяга за Нисан Hands Nail Care И Бюшра е в някакво движение:

Ася, за която все повече подозирам, че ще играе Нисан като малка е рожденичка Kissing Face Така като гледам става на 7 г. Да е жива и здрава, дори и да не я видим на нашия екран Ribbon

А Демет днес сподели това:

"Мога да кажа, че това съм аз като малка, само че не мога да го докажа"

Е, феновете веднага ѝ доказаха, че е тя Joy Музиката е от оригиналния клип.

Видео 1 https://x.com/i/status/1877353561048142161
Видео 2 https://x.com/i/status/1877386843013914869

# 349
Харесвам много феновете на Демет! Simple Smile

–Кой беше най-интересният коментар за червената ви рокля?
–Имам една червена рокля, която носих в детската градина, за шоу, направиха ми фотошоп. Беше много емоционална снимка за мен, видях я по пътя.

Heart

# 350
Това всъщност беше последното интервю на Демет. Сега разбирам защо не спомена нищо за нов проект... Както трябваше да снима 2 филма и един сериал миналата година, накрая ѝ оставиха само 1 филм Smirk

Тук https://x.com/tv_stari/status/1877438662733971491 имаме твърдения от преди малко, че актьорският състав на Ешреф ще е окончателно оформен до края на другата седмица и че Чаатай ще е в много различна роля.

Изчакахме си чакането значи People Ok Woman

# 351
Зачетох се в статиите на този Фуат Угур как се правят сериалите, как се крият данъци...интересен ще е резултатът от проверката. "Изслушването на устните защити ще се проведе прозрачно, всеки, който желае, може да го гледа онлайн от линка, предоставен от Комисията по конкуренцията."

Кате, сега чакаме, ама после кой е като нас - няма да смогваш! Smile

# 352
Момичета, 💞💖💞💖 предавам се - не мога да ви настигна. 😂
Чакам ви направо на финала, а като започне сериалът обещавам да бъда сериозна. 💞💖💞

Дано за всички е успешна 2025- и за нас, и за Деметчето, и за колегите й, и за сериала, и...!💞 💖 💝

Чакам с нетърпение и когато не си губя времето с глупости, ще надничам тук. 😉 😝
Връщам се назад да се информирам за новостите и благодаря, че поддържате 🔥 🔥 🔥.

# 353
Taka e, Flo, ще ловим новините като снежинки във въздуха Nature SnowflakeHug

Днес фенове попитаха Демет в Х дали има тази снимка в по-добро качество >>> https://x.com/RIVERDELON/status/1877646126658023877

Отговори им да изчакат малко, че веднага ще попита. Час по-късно написа, че за съжаление снимката е "зад кадър" и я нямат.

От Конфор пуснаха това видео >>> https://x.com/i/status/1877683753104859590. Нuщо, че е снимана в гръб, на мен ми прилича на Демет, но дори и да не е тя, рекламите им винаги имат много хубава атмосфера Kissing Face

"Живейте, както мечтаете"

Приятна почивка на всички Hands V

Пепелче Heartbeat

# 354
Колко се вълнувахме на пристигането на първия трейлър, януари 2023 год.!

Партньорството ви с Демет Йоздемир е следено с голямо внимание, какво е то на снимачната площадка? Какво бихте казали за Демет?
Енгин Акюрек: "Радвам се, че познавам Демет. Освен че ролята на Фара е трудна, никак не е лесно да се представи и поддържа цялостта на образа. Демет се справи отлично и предаде много добре чувствата на Фара. Мога да кажа, че Демет допринесе много за мен и в актьорски, и в човешки план." 

Heart

Искам отново такова вълнение!

# 355
Добро утро, един ден по-близо сме до Ешреф CoffeeSunglasses

Вчера арабите са коментирали, че музиката на сериала ще е поверена на Атакан Ългазда Musical Keyboard https://x.com/phetcix/status/1877746162213519568. Не знам дали, докато работи за "Далечен град" може да поеме и Ешреф Rolling Eyes Т.е. информацията изобщо не е сигурна Hands V

И докато пиша, ето още едно попълнение в актьорския състав:

Джерен Бендерлиолу се присъедини към "Ешреф Рюя". Тя ще даде живот на героинята Ърмак, управител на хотел и сестра на Гюрдал.

# 356
Добро  съботно утро !

Е , имаме още ново попълнение този път женско.  Симпатична е актрисата.  Управител на хотел ще е и сестра на Гюрдал.  Кой играеше Гюрдал че забравих..
Ще свикваме с имена и герой ще ги запомним. 

Любопитно е на кой ще поверят музиката в дизито да е още по въздействащо.. сигурно ще има и песни на техни изпълнители.  Ще видим арабите дали ще познаят.

# 357
Феми, нося лексикончето, че и аз вече бъркам кой, кой беше Nerd

Pushpin Заглавие: Eşref Rüya
Paperclip Подзаглавие: Една любов, едно наказание!
Pencil Сценарист: Етем Йозъшък
Moneybag Продуцент: Tims&B (Тимур Савджъ и Бурак Саяшар)
Movie Camera Режисьор: Улуч Байрактар
Tv Телевизионен канал: Kanal D
Sign Clapper Начало на снимките: в края на януари 2025 г.
Date Евентуален ден на излъчване: вторник/ събота

Герои и актьори:

Sunglasses Ешреф (Чаатай Улусой) - лидер на престъпна организация, смел, силен, богат, имащ всичко, което пожелае, но е пленник на любов, чието име дори не знае. Ешреф е видял това момиче веднъж, преди години и го е нарекъл Рюя (Мечта).

Microphone Нисан (Демет Йоздемир) - музикантка (част от група), която кара сърцето на Ешреф да затупти за първи път след Рюя (те всъщност са едно и също лице). Нисан ще донесе различна перспектива за Ешреф, така че той да се изправи срещу миналото си и да спечели вътрешната си война. Нисан обаче ще бъде информатор на комисар Чийдем.

People Two Men Holding Hands Гюрдал (Наджип Мемили) - най-близкият приятел на Ешреф.

Misc Gun Девран Янък (Гьоркем Севиндик) - конкурент на Ешреф за мястото на подземния бос Якуп баба.

People Cop Чийдем (Бюшра Девели) - полицейски комисар, обсебена от идеята да арестува Ешреф, за което ще използва Нисан като информатор.

Wear Mortar Board Фарук (Ахмет Ръфат Шунгар) - по прякор "Професора", приятел на Ешреф от затвора, единственият с университетско образование.

Animal Wolf Мюслюм (Дениз Хамзаоулу) - познат на Ешреф от затвора, смел кюрд.

Hotel Ърмак (Джерен Бендерлиолу) - управител на хотел и сестра на Гюрдал

Misc Performing Arts Сунгур (Каан Тургут) - присъединява към "Сираците" благодарение на Девран, когото среща в затвора.

Sign Spades Якуп Баба (?) - подземен бос

# 358
Катееее:hibiscus:  много добро лексиконче  Благодаря ! Ще се възползвам, ако позволиш .Blush

# 359
Радвам се, че ви хареса лексикончето, момичета Hug Със здраве да си го ползваме Kissing Face

Включване от Неджип Мемили. Според мен неговият герой Гюрдал като дясна ръка на Ешреф ще има съществена роля в сериала. Потвърждение за това е фактът, че той ще разполага с лукса да има сестра, докато повечето други герои са все сираци. Заподозирам, че хотелът, който Ърмак управлява ще е сборище на тайфата (барът му примерно) и имено там може да изпратят групата на Нисан, за да се срещне с Ешреф.

Интересно ми е дали Нисан ще знае кой точно е Ешреф и че като деца са се виждали. Също дали Нисан доброволно ще сътрудничи на комисар Чийдем, или онази ще я държи с нещо. Някак си не е много естествено музикант да има връзки с полицията Rolling Eyes

Нямам търпение да разберем на кой какъв му е случаят Kissing FaceHands Nail Care и да видим какво ще сътворят тези сладурчета-папурчета Sunglasses https://x.com/i/status/1878132451052028258

Общи условия

Активация на акаунт