🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 360

И аз това се замислих и запитах още като се разбра че ще е под прикритие . Нисан - Руя ще знае ли кой е Ешреф и че е в любен в мечатата за нея още от малък. Ще го предаде ли наистина, когато разбере ако не знае . Дали ще я държи агентката с нещо или йок предстои да разберем ..  За Ешреф знам че няма семейство , но за другите не е известно още . Нисан няма ли да има ?  Ето Гюрдал ще има сестра.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 12:32 от femmi2

# 361
Да видим сценаристът Етем как ще забърка историята Stew Spaghetti Наистина нямам търпение Stuck Out Tongue

Демет споделя турския саундтрак към анимационния филм "Моана" 2 или "Смелата Ваяна", както е по-известен в България >>> https://www.instagram.com/p/DDHUPAKI_nA/

Написала е на младата актриса Юлкю Хилял Чифтчи, която е направила озвучението: Ах, моята малка пеперудка.

Иначе знаете за приликата установена от феновете между Моана и Демет Nerd

# 362
Сценаристът ще заложи на големи обрати, за да е интересно. В "Присъда" /първи и втори сезон, със субтитри/ Сема Ергенекон направо ми танцуваше по нервите, страхотна! 

# 363

„Eşref Rüya“: Най-очакваното завръщане на Демет Йоздемир

Турската актриса участва в един от големите залагания на 2025 г. заедно с Чаатай Улусой.

Пилар Мартинес
Създадена: 12.01.2025 | 11:44 ч
Eşref Rüya, новият сериал на Kanal D, обещава да се превърне в телевизионен феномен. Продукцията обединява Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, две от най-известните звезди на Турция, в сюжет, който смесва любов, престъпление и изкупление.
В сериала Демет Йоздемир играе Нисан, талантлив музикант, който неочаквано навлиза в живота на Ешреф, могъщ и мистериозен мъж, изигран от Чаатай Улусой. Ешреф, останал сирак от дете, е изградил империя в организираната престъпност, но животът му е белязан от постоянно търсене на вътрешен мир. Появата на Нисан подлага на изпитание емоциите и силата му, изправяйки го пред дилеми, които могат да променят всичко.

Сътрудничеството на Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy създава вълнение
Този амбициозен сериал е продуциран от Tims&B, с Тимур Савджъ и Бурак Сагиашар начело. Филмът е режисиран от Uluç Bayraktar, известен с работата си по успешни продукции, докато сценарият е в ръцете на Ethem Özışık, който обещава интензивен и завладяващ разказ.
Снимките трябва да започнат в края на януари 2025 г., като премиерата се очаква по-късно тази година. Сътрудничеството между Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy породи големи очаквания сред феновете, които вече очакват незабравима химия между двамата актьори.

Демет Йоздемир: актриса в постоянна еволюция
Демет Йоздемир се завръща в телевизията с роля, която предизвиква нейната гъвкавост. След като блести в хитове като  Erkenci Kuş и Doğduğun Ev Kaderindir, актрисата изследва нови аспекти с Nisan, дълбок и нюансиран герой. Участието й в Eşref Rüya бележи важен етап в нейната кариера, като я утвърждава като един от най-важните изпълнители на Türkiye.

Продукция, която обещава да покори 2025г
Eşref Rüya се отличава не само с актьорския състав, но и с качеството на продукцията си. Със солиден сценарий и опитна режисура, сериалът предлага разказ, пълен с емоции и неочаквани обрати. Тази драма обещава да завладее публиката с история, която изследва силата, любовта и свободата.

Eşref Rüya не само бележи дългоочакваното завръщане на Demet Özdemir на екрана, но и обещава да се превърне в едно от забележителните заглавия на годината. Със завладяващ сюжет и звезден актьорски състав, сериалът е позициониран като един от най-силните залози на турската телевизия за 2025 г.
Източник: marie-claire.es
Превод от испански

# 364
Айде, като нямаме официални снимки, аз да ви запозная с Nissan Joy с цвят червен Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе Демет днес явно е решила да подкрепя наред:

https://www.instagram.com/p/DDxm9gQO1u6/

# 365
След последния романтичен сериал (Птичката) Демет направи страхотни роли с двама утвърдени актьори - Челиккол и Аккюрек. Радвам се, че е избрана за партньор на Улусой. Това е признание за нейното израстване в професията. Да й е на късмет ролята на Нисан.

# 366
Обаче са им дали най-малкия Nissan, воланът е на вратата. Laughing Едва са ги събрали.
Дано да има и забавни сцени в сериала!

Букетите са запазена марка. Smile
Скрит текст:
"Тахир е безупречен, когато става дума за романтика."
https://www.instagram.com/p/CrdjKIRIVbS/?hl=bg

# 367
Ееее, Flo, направо ми попари творческия импулс Laughing Моделът на колата вероятно съм го избрала на подсъзнателно ниво - точно като от картинките на дъвки Turbo (децата от 80-те & 90-те ще ме разберат), а и защото има голям надпис на марката Joy Разбира се, знам, че Нисан на турски значи "април", но майтап да става Kissing Face За волана обаче не съм съгласна, Ешреф ще бъде толкова як, че ще може да шофира без значение къде се намира, даже и без него Stuck Out Tongue Winking Eye

Между другото, сценаристът Етем е в Щатите и онзи ден беше качил точно едно такова видео с автономно упралявано такси (без шофьор):

Кой знае, може да се вдъхнови нещо и да се окажем визионерки Animal See No Evil

DariVale, абсолютно Hands Thumbsup Много е важно човек да надгражда, независимо в каква сфера се изявява. В този смисъл - Демет винаги е успявала да покаже нещо ново в играта си и да постигне завидна хармония с партньорите си.

Чакам с голямо нетърпение и "Джиновата сватба". Вчера много хубаво се шегуваха с Евлия Айкан, актьорът, който ще играе нейн съпруг във въпросния филм:

Спретнали са го като "дивата" Бюлент Ерсой https://www.instagram.com/reel/DEuzeEbNrA-/.Просто не знам как са си заснели сцените като ги знам колко са смешни и двамата Animal Speak No Evil

Иначе, да, партньорството с Чаатай си е голямо професионално признание Hands Raised Hands Всички се надяваме да им се получи много добре Flowers Four Leaf Clover Дано хаосът в сектора им от последните дни да не ги засегне по някакъв начин. Като гледам реакциите на хората в Х, едва ли скоро ще приключат нещата. Веднъж изпуснат духът от бутилката, трудно ще го натикат обратно...

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:04 от super_katia

# 368
Точно коментирах скандала от последната седмица в друга тема за сериалите. Явно се бият за преразпределяне на пазара и се опитват да изхвърлят от играта нарочената агенция. С помощта и на държавната машина. Другото е упражнения по злоба и завист на анонимното войнство в СМ.
Винаги се натъжавам когато срещна непредизвикана словесна агресия, омраза към хора, които реално не познаваш. Да не говорим, че сякаш най-голямата битка е на територята на социална мрежа, към която започнах да изпитвам силни подозрения напоследък, предвид собственика и правилата й. За протокола - не вярвам в правото на абсолютна свобода на словото.
Демет в кой период от кариерата си е била в тази агенция и кой й е агент сега. Рових за информация, но не можах да намеря нищо по въпроса.
Убедена съм, че ще бъде достоен партньор на Чаатай Улусой. Демет играе с цялото си сърце и е особено старателна да покаже възможности в различни жанрове. Стискам палци да се получи добра комбинация от всички елементи - режисура, сценарий, състав, атмосфера на снимачната площадка. Защото един компонент да куца - и си личи твърде много в крайния резултат.

# 369
Както се казваше в един сериал: "Истината е някъде там" Kissing Покрай многото верни неща ще се кажат и много лъжи. Ние като странични наблюдатели едва ли можем да преценим къде свършва едното и къде започва другото Hands V

Доколкото знам, в началото на кариерата на Демет мениджър ѝ е Кахраман Йозден.
Говорим за периода 2013-2016 г. горе-долу. Иначе и до ден днешен са в много добри отношения.

След това не съм сигурна кога точно става част от агенцията ID, можеби по времето на No. 309 вече работи с тях. Със сигурност обаче мениджърката Гьозде Йълмаз се отдели от ID 2022 г. и си основа нейната агенция ON talent, където Демет и други актьори я последваха.

От днес:

# 370
И партньорството с Демет е голямо професионално признание.

Една от есенните статии на  Фуат Угур:                                                                                                                                                                       
Скрит текст:
  КОГАТО ИМА МНОГО ДАНЪЦИ ВЪРХУ ПОВЕЧЕ ПЕЧАЛБИ, Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ НАМЕРИ ОТ КАКВО ДА СЕ ЗАГУБИ.
Продуцентите , чиито сериали се излъчват в най-гледаното време на масовите канали и на дигиталните платформи, печелят толкова много пари, че произтичащите от това данъчни задължения естествено са доста високи. Те искат много пари и искат да се отърват от данъчните си задължения .

Какво правят в тази ситуация?

Веднага заснемат " художествен филм" с "голяма продукция" , който ще се показва по фестивали .

Тези филми се наричат ​​AMORTISMAN MOVIES на пазара за кино и телевизионни сериали .

Веднага щом започнат снимките, продуцентите привличат „медийните членове“ , с които са свързани и силно примамвани да правят новини, казвайки: „ Една и друга продуцентска компания похарчи много пари за техния филм, изля толкова много бетон, изгради такъв и такъв декор, не спести никакви средства " . Разбира се, всичко това са глупости. Няма такъв разход. Заглавията винаги са едни и същи:

„Художествен филм, заснет с големи разходи“

Но за съжаление (!) филмът не прави "желания бокс офис" и за съжаление прави ЗАГУБА .

Това е такава загуба, че отнема парите, спечелени от телевизионния сериал (!) и естествено се отразява като загуба в баланса на компанията в края на годината.

В интерес на истината, продуцентът дава интервю с тъжен тон и казва: „Инвестирах толкова много пари в киното от любов. „Това е нашата съдба“, каза той. Вие казвате уау, но продуцентът брои стековете в банковия трезор с голям апетит.

Друг аспект на въпроса са телевизиите, излъчващи сериала.

Добре, продуцентът на картела се размина, но какво трябва да направи каналът, излъчващ сериала?

Спечели много пари от рекламите по време на сериала, който счупи рекорда по рейтинг. Естествено ще трябва да плаща данъци бала по бала.

Не се притеснявайте, има решение и за това.

Знаете ли, че има някои "продуцентски компании" на пазара, които таксуват каналите? На един от тях съм чувал името и си има прякор и се казва хищно животно. Каналите обикновено правят бизнес с него. От време на време поръчват и сериал от този "продуцент" на ниска цена, за 13 епизода или един сезон. В замяна на услугата, която направи на канала, продуцентът надценява разходите за скапания и евтин сериал, който е заснел, не плаща данъци и прави огромни печалби. Така и купувачът е доволен, и продавачът е доволен.

Как е създадено КОЛЕЛОТО , но...работи гладко.

Тогава министърът на хазната и финансите Мехмет Шимшек търси тук и там укриване на данъци.

Дори не броим ДВОЙНИТЕ ДОГОВОРИ с режисьорите, сценаристите и актьорите.

О, има и Scavengers. Като независим продуцент вие продавате сериали на канали или дигитални платформи. Но излъчващата компания не ви плаща парите и когато не сте в състояние да продължите да продуцирате сериала, ИЗДАТЕЛЯТ предава сериала на някакви ПРОДУЦЕНТИ, които се носят наоколо и те прецакват човека.
Пазарът на кино не е по-различен.
Тя е идеалистична жена, любителка на киното и доста богата. Иска да инвестира в кино индустрията и да снима добри филми. Поради тази причина, за съжаление, той отива при един от участниците в картела на пазара и моли за съвет. Нещастието вече започва от този момент. Известният и могъщ продуцент предлага един от чистачите, които описах по-горе, на дамата, казвайки : "Ако работиш с него, ще свършиш добра работа." Няма да навлизам в повече подробности, все пак жената е измамена.
Всъщност целта тук е следната.

Никакви други инвеститори не трябва да влизат на пазара.

Тези момчета са толкова безразсъдни, че ако някой канал случайно затвори час, като се съгласи да го даде на продуцент на свободна практика, те веднага ще кажат: „ Защо давате този час на някой друг, а не на нас?“ Попитайте ни и ние ще направим сериал. Започва да получава заплахи от рода на „Не, ако ще продължаваш така, отсега нататък не ни искай нашите сериали“.
Авт.превод със съкращения

# 371
Не ми изглежда много логично част от изложението на въпросния. Първо - разходите не се отчитат по това кой какво казал в интервю, а на база първични документи.
Второ - искаш да прибереш цялата печалба, но вместо това даваш пари за скапан сериал само и само да отчетеш загуба. Къде по-лесно е да завишиш разходите по хубавия сериал и за остатъка - да платиш данък. Отколкото да превърташ сложна схема с много участници, всеки от които може да те издъни и за която също плащаш.

# 372
Аз разбрах, че се отчитат разходи на база документи, които не отразяват реални сделки. Някой накрая на веригата не внася данъците.

От феновете:

# 373
Обаче тея разходи са по сериал с лошо качество. Т.е нарочно се поръчва калпав сериал, по който се правят малко разходи, а отчитат много. Той не се харесва, съотв. излиза на загуба и стопява печалбите от хубавия. Това обаче е твърде сложна и рискована схема, за да спести данъци.
Отделно в момента всички са се юрнали да показват колко много знаят за далаверите в бранша. Сякаш колкото по-информирани са, толкова по-вътре в нещата са. А според мен плямпат свободни съчинения и откровени глупости.

# 374
Честитка за рождения ден на Асена Бюлбюлолу (MF Yapım):

"Хем много успяла, хем гради красиви мечти, силна и изпълнена с обич. Честит рожден ден, Асена, много Ви обичам"

Да припомня, че заедно направиха "Между мен и света" и бяха на крачка от заснемането на "Между мен и света" 2...

В този ред на мисли, другата неделя сериалът ще бъде излъчен в Чехия, а от идната сряда No. 309 тръгва в Португалия.

Общи условия

Активация на акаунт