🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Може пък да видим Между света и мен 2 някой ден.

Демет и Кайра:

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:25 от Florale

# 376
Време, прекарано със семейството People Family

И една хубава хронология >>> https://x.com/i/status/1879210439760073215

# 377
Кате, Flowers Hibiscus
Демет: "Опитвам се да изградя всяка героиня, която играя, като наистина я живея, разбирам и я обхвана напълно. Кариерата ми започна с роли, които не са съвсем за начинаещи актьори. В „Sana Bir Sır Verecegim“ изиграх героиня с електрически сили, а в „Kurt Seyit ve Sura“, чието действие се развива през 20-те години на миналия век, бях в кожата на руско момиче, което беше емоционално, но знаеше и как да търси отмъщение, силно, но и нежно. Аслъ беше по-свързана с мен и по-близка до сърцето ми героиня. Този сериал ми помогна да узрея като актриса и добави едно умение към личния ми живот: да пека хубави торти. Всички героини, които съм изиграла са част от мен и аз ги обичам. Не мога да кажа, че имам любима, но Санем е различна. Някои роли имат граници, например да играеш майка, но Санем нямаше никакви ограничения. Тя не беше като типичните млади момичета, но караше човек да се чувства като вътрешния глас на всяка жена. Санем е много смел, дързък образ. Тя не държи много на външния вид и се води от мечтите си. Чрез Санем разбрах, че добрата актьорска игра всъщност идва от тази непринуденост и тази гледна точка. "

Чаатай & Демет

# 378
# 379
  • София
Прекрасна седмица ,момичета. Добре ,че със спомени за различни минали роли на  Демет , поддържате интереса ни жив. Но животът е в постоянно движение. Цяла година сме без нов филм или роля, но в същото време  с вашия труд видяхме, че Демет  не е и съвсем почивала .Малко по лежерно, но винаги в  движение. Имахме  фотосесии ,реклами, танци и ....Сега вече съм в очакване на Нисан, един нов  образ на Демет , ново предизвикателство и пред нас ,нетърпение и вълнение. И  да аз също съм с надежда на ,,Между мен и света,, 2 част. ,доста  поучителен образ, -когато ти е трудно, да се изправиш ,преодолееш болката и прегърнеш животът отново.
 Усмихнати дни и слънчеви дни  .

# 380
Докато сме нащрек за нови попълнения към състава на Ешреф Рюя, да донеса 2 снимки "зад кадър" от сета на "Джиновете":

Чакаме ги с нетърпение (и едните, и другите) Sunglasses

# 381

''Eşref Rüya“ с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир скоро ще посрещне своята публика на екраните на Kanal D. Вече се надявам, че ще бъде от полза за играчите и че ще бъде високо оценен. 🔥🔥

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 16:02 от femmi2

# 382
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 383
Здравей, Гости Hug

Появи се Деметка като бялата баретка Stuck Out Tongue

Паметливи фенове веднага докладваха, че шапката не ѝ е нова:

Да донеса и последните снимки на Неджип, който ще гледаме като Гюрдал:

И продължаваме да чакаме хабери за "Ешреф Рюя"

# 384
Много си пази нещата Демет. Предишната снимка с баретата била от 2019 год. И шареното яке от Птичката още го виждаме, феновете се бяха зарадвали: "Санем се завърна." Laughing

От Seda:

С това интересно лице Демет може да бъде всякаква. В някакво интервю беше споменала, че има и татарски гени, може би в комбинацията е обяснението.

# 385
Луничките от последната снимка всъщност са грим за образа на Фара. Да видим Нисан в какъв вид ще ни се представи Hands Nail Care

Ексклузивно да донеса първата обща корица на Демет и Чаатай Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, Екин, Керем и Еда малко са се присламчили, ама какво да се прави Innocent Годината трябва да е 2014.

И понеже следихме темата за "Шапкарките", които в последствие бяха прекръстени на "Цъфтят цветя", ако този профил не е фалшив и действително сериалът се излъчва по NOW, се радвам още повече, че Демет ще участва в "Ешреф Рюя" Kissing Smiling Eyes Всички знаем колко смотан е този канал Smirk

Сценаристът ни Етем вчера отдаде почит на американския режисьор Дейвид Линч, който почина на 78 г.

"Професионалния сценарист е любител, който не се отказва"

# 386
Кате , Мерси за всичко споделено . Да си пожелаем наистина обща корица с нашите хора направо ще трябва да преиздават списанието тогава .. Stuck Out Tongue Closed Eyes Големи потайности .. направо са бетер Нетфликс новите продуценти ..Smirk  Чаатай крие старателно визията но имам представа каква ще е с по дълга косица и брада  и в супер форма . Деметка я искам с леко червеникав цвят на косата . Heart Eyes

Като няма ново ще споделя бг статия от нашата тема намерена от Емито Flowers Hibiscus  

Демет Йоздемир и Чаатай Улусой се завръщат заедно в „Мечтата на Ешреф“

Две от най-големите звезди на турското кино, Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, ще си партнират в новия драматичен сериал „Мечтата на Ешреф“. Снимките на продукцията започват през януари, а сериалът обещава да бъде сред най-очакваните проекти за 2025 година.

„Мечтата на Ешреф“ разказва историята на младия Ешреф, който израства като сирак и започва работа като чирак в автосервиз. Там той се влюбва в красивата Рюя, но животът ги разделя и поставя пред сериозни изпитания.

Изоставен от обществото и изправен пред несигурно бъдеще, Ешреф обединява сили с други деца, останали без родители, и изгражда престъпна мрежа. С времето той се превръща в могъщ и влиятелен лидер на мафиотска организация. Години по-късно съдбата го сблъсква отново с Рюя, която вече е негова съперница. Ешреф е разкъсван между дълга си към престъпната организация и копнежа за любов, като прави опит да преоткрие себе си и да намери вътрешен мир.

Демет Йоздемир, позната от успешни сериали като „Свободен дух“ и „Стая 309“, ще изиграе ролята на Рюя – жена със силен характер, чийто живот е тясно преплетен с този на Ешреф.

Чаатай Улусой, звезда от хитовете „Кварталът на богатите“ и „Вътрешен човек“, ще влезе в ролята на Ешреф – мъж, разкъсван между миналото си, престъпния свят и търсенето на изкупление.

Сериалът обещава да бъде истинска сага за любов, предателство и изкупление, като съчетава драматични обрати, дълбоки емоции и силна актьорска игра. „Мечтата на Ешреф“ вече е предизвикала огромен интерес сред феновете на турските сериали и се очаква да стане хит през 2025 година.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 17:14 от femmi2

# 387
Еми, продължаваме да си чакаме Joy

Като няма друго, караме на селфита Nerd

# 388
Добро утро ! ❄️❄️🌞☕☕☕🥯🥯🥯🍕🍕
За новото начало на седмицата да си пожелаем успешен старт на новият проект на нашите хора.
Да снимат в спокойна среда без проблеми. Няма накъде вече почват да снимат. Ще има и снимки само търпение.  Демет съм сигурна, че ще отбележи старта с клапата.

# 389
Дано, Феми Sign Clapper Разчитаме, че липсата на новини в момента е добра новина. След бурята, която се разрази в сектора, се надявам нашите хора да вървят по предварително заложения график и да са използвали тишината, за да се готвят за ролите си. Чакаме търпеливо повече конкретика за началото на снимките.

На мен лично повече подсказки за актьорския състав и сюжета не ми трябват. Нека има и изненади Kissing Face

И за да е малко по-съдържателна публикацията ми, нося една статия от преди 2 дни за размерите на дизи сектора Money With Wings

Индустрията на турските телевизионни сериали за пръв път надхвърли 500 милиона долара приходи с повече от 300 продукции, изнесени през 2024 г.

Турската индустрия за телевизионни сериали изнася в над 150 страни Nature Earth Africa. Чрез дигиталните платформи този брой наближава 200. Турските телевизионни сериали имат верни последователи в страните от Близкия изток и Латинска Америка, както и в САЩ, Австралия и Европа.

Изчислено е, че турските продукции, произведени по телевизията и дигиталните платформи, се гледат от 1 милиард уникални зрители по целия свят. Приходите, генерирани от индустрията на турските телевизионни сериали, която постигна успех с износа на повече от 300 местни продукции през миналата година, надхвърлиха 500 милиона долара Moneybag

Според последните данни на Netflix, който излъчва съдържанието си в Турция с лиценз от RTÜK, 47 турски произведения са били в седмичните глобални топ 10 списъци от 2021 г. насам. Турскоро съдържание зае мястото си сред най-гледаните творби в 92 страни и с интереса към него влезе в топ 10 за 184 седмици през последните 4 години Tv

Турските сериали също повишават интереса към популяризирането на страната в чужбина от Министерството на културата и туризма. Много зрители, които се интересуват от местата, където се снимат сериалите имат възможност да получат информация за въпросните места на рекламните щандове на страната. Това предлага на Турция различни възможности за привличане на посетители Camera

Отбелязва се също, че следващата цел на турските сериали е да навлязат на китайския пазар. В Индия, втората по население страна в света, турските телевизионни сериали са много популярни и често се снимат местни адаптации по тях.
Dart

Общи условия

Активация на акаунт