🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 836
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Нищо ново, само да маркирам Stuck Out Tongue

Утре "Между мен и света" започва в Чехия:

Промо Movie Camera https://www.instagram.com/reel/DFPiWp6CFUt

# 406
Ще им хареса на чехкините, даже и в Турция дълго време оглавяваше класацията.
Илкин:

Някой ден ще го изгледам пак, да са живи и здрави преводачките, благодаря!
=========
Не се стърпях и изгледах първата серия - страхотна. А още по-страхотна Демет!
И актуалната тема за дизи индустрията е тук.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 23:16 от Florale

# 407
Така е, Фло, знаеш каква слабост имам към "Между мен и света" Cupid И колко седмици подред съобщавахме дневните класации със "сон шонжмо" (sans changement) Trophy

Друг любим проект ни зарадва днес със страхотно представяне в годишната класация на турските сериали https://tvnovellas.blogspot.com/2025/01/2024_25.html

В Х арабите обсъждат няколко имена, за които се знае, че са сключили договори с TIMS&B, но не и конкретният проект, та има някои догатки кой къде би могъл да бъде разпределен. Да видим дали някой от тях ще се включи в "Ешреф Рюя" Kissing Face

------------------------ П.С.----------------------

Не обичам да се редактирам, но все пак да съобщим какво се пише:

# 408
Знам, Кате. Демет направи перфектна Илкин в Между света и мен, да не говорим колко е красива в този сериал.  Тя е най-интересната актриса за мен, въпреки че е от дизи индустрията.  А представяш ли си да възобновят плановете за втори сезон, в който Илкин да срещне един много харизматичен конкретен мъж, който ни се пада любимия партньор ...Simple Smile

Честито на двойка №1, напълно заслужено!

:

# 409
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Успешна работна седмица и дано има новини за Демет.

# 410
Между света и мен не може да се остави, докато не се изгледат и 8-те серии.
Някой е написал коментар: "Невероятен сериал, който всяка жена трябва да види и да направи своите заключения."

Метин от Между света и мен ли спрягат за участие в Eşref Rüya? Демет вече си е партнирала с него.

# 411
Да, за Метин Акдюлгер се говори, но според мен от трите проекта на TIMS&B, най-малко вероятно е да дойде в Ешреф...

Другите две имена, които се споменаваха вчера са тези:

Според арабите начало на излъчването през март месец, когато е свещеният им месец Рамадан не е никак добра идея...

Честит рожден ден на оператора Уур Кул от Демет:

Казва, че е най-талантливият и идеен оператор, с когото е работила и си пожелава пътищата им пак да се пресекат.

# 412
Здравейте ☕

Изглежда нашия сериал ще е през март. Логично е след като го карат яваш. Но след като ще почнат свещените им празници на комшиите не е добра идея ,щото ще имат почивка и хората се изнасят и от Истанбул и не им е до гледане на сериали. Каквото , такова ... Отложат ли го още отиде ... И друго ме притеснява тия скандали , проверки ,разпити как ще се отразят. Нашите хора не са засегнати засега , но все пак е неприятно.  

От тези колеги ,които са пред подписване с ТИМСА и аз мисля, че Метин Акдюлер няма да е при нас.  Мустафа Уур  може и да е. Между другото Метин и Мустафа Уур  са играли вече с Чаатай с Ай Япъм на Керем Чатай така, че ако влезне някой от тях ще се познават професионално.  

Не знаех, че Демет е пушачка и Чачо също е такъв даже страстен ще си пафкат и лафят зад кадър и ще е забавно с екипа.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 14:54 от femmi2

# 413
TIMS&B може и нов проект да стягат. От каста на Между света и мен бих се зарадвала на Ибрахим Селим, много абсурден влюбен в Зеррин Текиндор беше. Laughing

# 414
Ухааа, ново от Деметка в черно бял стил Sunglasses

# 415
От Демет:

# 416
Ето и останалите три снимки от серията:

Музикалният фон е Dua Lipa - Training season Notes

# 417
Демет спокойно може да се изявява и само като модел, много й се отдава. За поредна година остава без половин Оскар, погледнах номинациите - няма го. Smile
Обаче човек не трябва да се отчайва, Деми Мур е сред номинираните за Оскар. Тя беше шокирана като й връчиха Златен глобус, първата й награда за 45 години кариера, била определяна като "актриса за пуканки".

Ако някой иска да се издокара:

Скрит текст:
Mob wife » fur by @acelyaokcu (420$) (similar pic)
Quarter zip beige sweater by @prada (similar pic, out of stock)
Leopard jeans by @ganni (275$ - option)
Leather cabas with buckle by @prada (5120$)
Block sneakers by @celine (550$)
Bronson sunglasses by @tomford (350$)
So Move diamond earrings by @messika (4200$)
Tabitha diamond ring by @kismetbymilka

Специално искам да благодаря на Burkina от темата на Енгин за хубавите думи за Демет и феновете й. Heart
Скрит текст:
И още нещо исках да спомена последно около анкетата на българското Теленовелас. Гледайки резултатите внимателно, забелязах, че броят на гласувалите за Енгин, за Демет и за двойката Тахир-Фара  (не процентите, а абсолютният брой)  е почти същият, т.е. които са гласували за Енгин, са гласували и за Демет и обратното. От това ми стана особено приятно, защото то за сетен път показа колко хубава сработка имаше между нас, феновете на Енгин и тези на Демет. Както Демет е весела, добра, незлоблива, така и  нейните фенове бяха през цялото време добронамерени!  Нямаше ги и ги няма претенциите, които сме срещали при някои предишни партньорки и най-вече феновете им, че тяхната, видите ли, е по-известната, по-заслужилата , водещата, донесла успеха на сериала, още по-малко нахалството да се опитват да влияят  на сценаристките и безпардонно да напират за промяна, за друга любовна двойка и т.н.... Всичко вървеше отлично във взаимоотношенията както на снимачната площадка, така и между феновете на Енгин и Демет.

# 418
Днес това стори на Джемалджан Севен с "Ягодите" ме подсети, че преди време dariVale попита за мениджърите на Демет и пропуснах едно име. По-долу ще го допълня:

Movie Camera https://x.com/i/status/1884542405182964088

Pushpin В периода 2013-2016 г. мениджър на Демет е Кахраман Йозден:

Проектите им са: "Ще ти доверя тайна" (SBSV), "Курт Сейт и Шура", филмът "Изпълни си обещанието", "С аромат на ягоди", "No. 309", "С кого танцуваш". Твърди се, че Кахраман подписа договора и за "Птичката", но това не мога да го потвърдя. Факт е, че предишните 2 сериала на Демет (309 и Ягодите) са също на Gold Pictures, така че е съвсем възможно.

Pushpin 2016 г. е в много добри отношения и с мениджъра Атаберк Орал, който се грижи за кариерата на тогавашния ѝ приятел Юсуф Чим и на Екин Мерт Даймаз, с които си партнира в "Ягодите". Има твърдения, че се е прехвърлила при Атаберк, но това май не е точно така. Не се споменава нито един съвмествен проект:

Pushpin След това идват ID, вероятно 2018-2022 г. Проектите им са: "Ранобудна птичка", "Домът, в който си роден е твоя съдба" и "Любовни тактики" 1.

Pushpin От 2022 г до момента е в On Talent на Гьозде Йълмаз, където направи: "Между мен и света" (започна го като ID, но го завърши като On Talent, "Казвам се Фара", "Любовни тактики" 2, "Джинова сватба" и сега чакаме "Ешреф". Сътрудничеството им нагледно >>> https://x.com/i/status/1884518684950937879

# 419
Сайтът на OnTalent е много небрежен, направо да го закрият. Laughing
Джансу Дере още не е включена, но пък при Демет за филми са записали 2024 год. - Любовни тактики 3. От останалите на мен са ми известни Cem Davran, Fırat Tanış /от Фара/, Cihangir Ceyhan /от Момичето на прозореца/ и Ибо /Моят дом е моята съдба/.  
Мислех, че Айча Туран е в тази агенция, но излиза, че тя е в Talento Menajerlik, заедно с Айтач, Съла, Джемре, Толгахан...

А колко исках Демет и Бурак в един проект!

Общи условия

Активация на акаунт