🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Айча се премести миналата година.

OnTalent може да не си поддържат сайта, но за сметка на това Calinos Entertainment ни честитят Китайската нова година с Фара и Тахир Party TimeKissing Face

Айде, малко танци по този повод https://x.com/i/status/1883533957280747671 People Dancer

# 421
Значи още не са отразили промяната и Айча, и предишната й агенция.
Щом празнуваме:

# 422
Flo, не се изразих правилно - Айча напусна ID с Демет и Ибрахим 2022 г. и беше при Гьозде в OnTalent до миналата година. Т.е. точно около 2 години.

До предполагаемото начало на снимките на Ешреф остават 9 дена, а метеоролозите обещават сняг другата седмица в Истанбул. Дано да им е на късмет и да заснемат сцената, споделена от Етем със замечтания по Рюя Ешреф и снежинките Nature Snowflake

Иначе и аз започнах преговора на "Между мен и света" и отново съм така Heart Eyes Hands Clap

Никога няма да прежаля, че при готов сценарий ни лишиха от втория сезон Broken Heart

# 423
Втори сезон - някоя нова, парижка история за Илкин? И Фара беше тръгнала натам, а Аслъ за Дубай. Simple Smile Сериалът на Толга се казваше "Черно сърце" , като че ли сега излъчват такъв?

# 424
Да, за 3 г. съдържанието на "Между мен и света" не само изобщо не е остаряло, ами е по-актуално от всякога...

SBSV преди 12 г. и сега в очакване на новите надписи Misc Hourglass

-8 дена Misc Hammer

# 425
За жалост бащата на Арас е починал от рак след дълго боледуване иу лекуване . Лека му пръст на човека. Много е тъжно .Cold Sweat  Чаатай и Арас са близки и не съм се съмнявала, че ще присъства на погребението  или покрие въпреки че пази визията в тайна за проекта . Жалко, че по такъв повод ще го видим . В такива скръбни моменти журанилистите са нахални и задават въпроси .  

Уауууу !  ScreamSunglassesSunglassesЕто го Ешреееф биг боса на мафията .  Много е красииив . Sob
С леко начупена коса и подстригана и брадица .  Мислех, че ще е с по дълга коса  и така е перфе !:ok_hand: Stuck Out Tongue Closed Eyes  Няма как Нисан да не се влюбииии в тая красота .. Нямам търпение да видим нашите хора в действиееее:bowling:

https://x.com/TvDunyasii/status/1885311928433582250

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:40 от femmi2

# 426
Привет.

Може в бъдеще Демет  и Бурак  да са в едни проект, живота е пред тях.

Жалко за Арас, повода е много тъжен.
От едва страна мисля,че това може да бъде визията... От друга до тогава има много време и може двамата да ни изненадат,   с по къси коси например.  Каквото и да изберат от продукцията , със  сигурност  ще са  топ.

# 427
Залагам, че няма да му пипат визията повече и така ще стартира за началото. В процеса на работа може и да има изменения, ако има и втори сезон. В момента е нещо средно между Пейями и Емир. Жесток е ! Само да видим дали при Демет ще има промени или ще е така както я знаем.

От колегите на Демет Енгин Акюрек също е на погребението и Неджип Мемили също.  С Арас се познават от "Чукур". А с Чачо от "Ичерде".  Легендарните братя Йелмаз.

# 428
Голям загуба за Арас. Да почива в мир баща му!

От по-добрите му времена:

Видеото е от вчера, преди да се разбере... https://x.com/i/status/1885084567544996031

Нинче, чакаме Енгин и Аслъ на екран. Днес пуснаха първите им промо снимки:

Успех Flowers Four Leaf Clover

Феми, и на мен ни направи голямо впечатление колко много колеги бяха днес до Арас. Сред тях и двамата Енгиновци, с които Демет си партнира. Хубаво е когато хората се уважават и подкрепят Hug

# 429
# 430
Феми. Най-вероятно , ще бъдат с тези си визии. Може да има малки промени, например букли за Демет и по-малка  брада за Чачо. Аз лично нямам търпение да стартира сериала, визията не е от значение.
Паями  е любимия ми образ на Чачо, а в момента е много близо до него .Blue Heart

Кате. Разбира се,че видях снимките . Бяха дълго чакани, многа са хубави. Сигурна съм,че филма ще бъде страхотен.

Прави ми впечатление  колко много колеги са уважили Арас. Явно успява да създаде много близки отношения, приятелство и уважение  с хората от бранша. Евала на всички които  са били до него. 
Енгин също е бил там, но бях сигурна, когато видях новината.

# 431
Поводът беше неприятен, но се радвам, че си видяхме партньора Sunglasses Нямам съмнения, че за сериала ще бъде още по-джиджан Kissing Smiling Eyes (днес мястото и събитието не го предполагаха просто). Мен също много ме трогна страхотното човешко отношение между едни от най-големите звезди на Турция Hands Clap  

Продължаваме да сме в очакване >>>

Не знам защо, но тези актьори със сините очи автоматично си ги зачислявам в графата на лошите герои Joy За двамата мъже знаем, но и сестрата на Гюрдал не ми вдъхва доверие Stuck Out Tongue

# 432
Ваййй , като ще е още по джиджан  напраУууу с носилка ша мЪ изнасят Joy определено с аксесоари е готин и ще му допълва визията и образа.  И в реала също използва това.
Дали ще има татуси? Още преди се замислих и запитах ?
И дали двамата с Демет  ще ни посвирят и запеят?  Колегата има топъл и красив глас и е музикален дори композира , пише текстове и свири на инструменти.

Дано, като има сняг по прогноза в Истанбул да заснемат сцената със снежинките. Не е изключено това забавяне да е защото искат да има сняг.  Толкова красиво и поетично и емоционално пише Етем. Само да не завърши с трагедия, като по турски и да го преживяваме.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 00:50 от femmi2

# 433
Нека веднъж да започне сериалът, пък после ще го мислим края Animal See No Evil

Аз още малко да поспекулирам. Вчера малката Ася сподели тази снимка:

Надписът гласи, че са се срещнали с режисьора. Не се споменава на кой проект, ама аз да си кажа, че според мен шансът да са двете сестрички Нисан и Афра като малки в "Ешреф Рюя" е много голям Kissing Face И двете момиченца следват TIMS&B и Ебрар Карабакан, която ще играе Афра Kissing Face Да видим...

И за малкия Ешреф имаше кандидат като че ли:

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:20 от super_katia

# 434
Ще има ретроспекции малко или много.

Прясно инфо..  На 4 - ти февруари  е предвидено четене на сценарии на "Ешреф Рюя". И на 6 - ти излиза на снимачната площадка.  Дано имаме снимчици и от четенето и от старта.  

Дениз Хамзаолу е напуснал проекта ,щото нещо не са разбрали по договора.  
Не е драма..  ще намерят друг актьор.  Важното е че главните са си на мястото и режисьора също който е от най добрите в екшън жанра.

Общи условия

Активация на акаунт