🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
На мен Дениз изобщо няма да ми липсва, защото както и по-рано писах, от времето на "Карадайъ" ми е доста антипатичен.

За всеки случай обаче слагам едно мънисто, че винаги могат да се намерят още "доброжелатели".

Малко остава Hands Pray

# 436
Не е голяма загуба напускането на този актьор, гледала съм го в Песента на живота.

Кате,

# 437
Според арабите това момче ще играе Ешреф като малък https://x.com/arab2turk/status/1886146082251403599:

Аз лично прилика с Чаатай не виждам Rolling Eyes Иначе е на 15 г. и се казва Сейхан Кузей Къскаджъолу.

В тази статия пък има странни твърдения https://www.tvdebugunizle.com/deniz-hamzaoglu-esref-ruya-dizisi/, че на мястото на Дениз Хамзаолу се обсъждали имената на Ийт Йозшенер, Беркай Атеш, Ураз  Кайгълароулу... Струва ми се, че всичките са прекалено реномирани за подобна роля, ама знам ли Rolling Eyes Беркай май съвсем скоро започна нов сериал даже. Т.е. не ми звучи достоверно, но все пак да споделя.

А днес се навършват 11 години от края на първия сериал с участието на Демет. И досега се води най-успешния турски проект в жанра фантастика https://x.com/i/status/1886071989300813932

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 23:02 от super_katia

# 438
Тази седмица посоката е снимачната площадка на Eşref Rüya! Movie Camera

Да видим какво ще ни предложат тези двамата:

# 439
Добро февруарско утро 🍀❄️❄️❄️☕☕☕☕🥮🥮🥮🥮🥞🥞🌭🌭🌭🌭

Дочакахме да започне снимачният процес на нашия екшън сериал и актьорите преди това да се срещнат за репетиция. 
Надяваме се да ни покажат нещичко от това. 

Младото хлапе още не е съвсем ясно дали ще е малкият Ешреф или Йок.  Пише че ще е сирачето Йомер.  Визуална прилика Йок с двамата.  Може да взима такива деца да се грижи за тях , а може наистина да е Ешреф и да си променя името, когато навлиза в подземният свят.

# 440
Топ "журналистката" така е написала текста, че не става съвсем ясно, но аз повече клоня, че както Рюя е Нисан, така и Ешреф ще е Йомер. Което отново ме връща на въпроса дали Нисан ще знае кой е Ешреф, когато започне да сътрудничи на комисар Чийдем?  

Остана малко до същинското начало на това пътешествие. Нека късметът и успехът им бъдат верни спътници Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 441
Надявам се, както беше при "Казвам се Фара", да излъчват "Ешреф Руя" и в много други държави още от началните серии.
През 2023 год., още докато се снима, е продаден в над 30 държави, предполагам на висока цена. С голям интерес чакам FaHir в Италия, защото доколкото разбирам от коментарите на италианките Енгин Акюрек няма сериали, излъчвани по тв /което направо не мога да повярвам/.

# 442
Привет.

Скоро е  четенето на сценария по- спомен, нямам търпение за общи снимки.
Малкия не прилича на Чачо, но това да ни е кусура.
Florale- Време е италианките да станат луди фенки на Енгин А. Heart EyesHeart Eyes

# 443
Нина, страхотен е Енгин! Много е добър във всеки детайл.
Вижте ръцете на Тахир Лекесиз:
https://www.instagram.com/p/DBt0RddIIV4/?hl=bg

Дано да имаме горещи сцени и в "Ешреф Руя"!
Скрит текст:

Кои сериали на Чаатай са излъчвани по италианските канали?

# 444
Утре е голям ден за екипа. Актрисата, която ще играе сестрата на Гюрдал се разписа:

"Анализът ви е на 7 страници, г-жо Ърмак. Нека ловът на съкровища да започне" Sign Clapper

Вижда се, че си е подготвила тефтер за бележки.

# 445
Тази вечер сигурно всички са отворили сценария Laughing

Дано утре някой да пусне снимка от четенето, обикновено е режисьора. Нашият малко серт ми се вижда.

# 446
Вълнение е обзело всички. Това ще е първа среща на колегите за четене на сценария.
Ако не ни зарадват със снимки и усмивки ще им се ядосаме сериозно. И на една снимка ще сме доволни.  Режисьора е серт не малко , а много. И на Чаатай не може да се разчита.  

Кои сериали са му излъчвали по италианските канали честно казано не ми е известно това и не съм попадала на инфо. Знаят го в Италия не е чак такава голяма звезда там. Предполагам са го гледали по Нетфликс и от там им е познат повече.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 23:12 от femmi2

# 447
Кой ли ще е фотограф?
Morteza Atabaki е наш човек:
https://www.instagram.com/p/C6m1HSNtUes/?hl=bg

# 448
  • София
Чакането е в ход.и то по две линии.Не се съмнявам,че Фара и Тахир, ще приковат зрителите пред екраните,но все пак е интересен отзвука на зрителя.Италианците познават Демет ,посрещат я с нужното внимание,но определено казано малко ги съжалявам ,че чак сега ще видят Енгин ,Нали всички разбирате,че това ще породи луд филмов маратон  за гледане и на предишните му  роли,направо ще се изморят.А ние вече сме в второто чакане ,Нисан и Ешреф,взаимодействието между героите им.  
     Приятна седмица и успешен старт на филма,

# 449
Демет има няколко излъчвани сериала по тв в Италия, миналата година даже беше в ELLE Italia, получи и награда във Венеция. Енгин ще им е голям подарък на италианките. Heart

Общи условия

Активация на акаунт