🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Енгин започна снимки в  ,,Стари пари,, заедно с Асли Енвер.Просто и двамата не обичат да се споменава името им и затова само няколко снимки споделени от други артисти видяхме.Като се има предвид,че Енгиновия  филм е сериал,а този който Демет в момента снима или вече почти привършва,излиза,че Енгин се е впуснал в работа,а за Демет не знам.Тя уж често качва по нещо,но за работните и планове няма информация,явно трябва да приключи с фестивалния филм и тогава ще ни информира за новите си планове.В очакване сме да я видим в нова роля,а дотогава и на стари ,завладяващи нови страни кадри ще се радваме.

# 76
Лед😍, на мене ми се иска да го гледам в телевизионен сериал-дълго и напоително. 😂
Тези на платформи не са ми достатъчни. 😂
Обикновено са 8-10 кратки  епизода, с отворен финал и никога не знаеш дали ще има втори сезон и кога.
Имам лош опит с това- още чакам един сериал да го приключат, но минаха години и никой не помисли за мене. 😂 😀 😀

Иначе това партньорство с Аслъ ще ми е много интересно как ще им се получи.

Дали заради нейната откритост, дето все не я свърта на едно място, но на мене ми се струва, че Демет все нещо снима. 😂 😀 😀

Но аз пак си настоявам за дълъг сериал и това е. 😂

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 14:41 от pepel_ot_rozi

# 77
Според мен е крайно време да променят формата на турските сериали и актьорите да снимат истории с определено начало и край. Епизодите да си излизат всяка седмица, но да не са по 2+ часа, а максимум час, час и малко и да имат заснет материал в запас, а не да приключват монтажа часове преди излъчването. Така ще се вдигне качеството и за всички (актьори и зрители) ще бъде по-добре. За продуцентите също ще бъде по-лесно да продават някакъв завършен продукт, а не  запъртъци по 4-5 епизода, които са спрени в нищото и са абсолютен пасив.

Иначе за Енгин и Аслъ нямам съмнение, че ще направят страхотен сериал. Нетфликс държат много на визуалната част. Корабната тематика предполага много кадри на вода. В актьорските им качества също не се съмнявам. Остава само сценарият да е на ниво Flowers Four Leaf Clover

Иначе, ето я и нашата маймункя Animal See No Evil

Добре че са другите да ни я показват редовно Kissing Face

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 10:00 от super_katia

# 78
  • София
С две ръце гласувам за дълъг сериал .Колкото повече, толкова по добре. Демет и Енгин са добри професионалисти и толерантни хора, ще направят добри филми ,но нашето нетърпение за нещо ново и различно е тук ,и засега няма изгледи скоро да го задоволят.А и Демет отдавна не съм я гледала в комедия,чаках лятото 3 серия на Любовни тактики и си останах с чакането,чакам и сега.

# 79

Нямам какво да добавя Kissing Face

# 80
От Демет:

# 81
Не беше споменала Ню Йорк в разписанието си Stuck Out Tongue Winking Eye Каквото и да прави там обаче, да си изкара хубаво Flowers Four Leaf Clover Винаги успява да ни изненада с нещо Sunglasses

# 82
  • София
Мисля ,че Ню Йорк не е за забавление. По скоро някаква работа, ще се разбере .Но такъв позитивен човек като Демет, мисля ,че  не само собствените си дни ще направи  ползотворни и светли ,но и на заобикалящите я.А всъщност снимките на филма приключиха ли?
     Да се порадваме на топлите дни и ги напълним с хубави моменти.

# 83
Включване от Harry Cipriani на Пето авеню. За нас вечерно, а там по-скоро е късно-обедно:

Можеби снимките на Демет за Джиновете са приключили и си е дала няколко дена почивка преди да започне работата по втория филм. Странно обаче защо нищо не се чува за него Rolling Eyes

Иначе снимките в Ерзинджан продължават. Има актьори, които тепърва се включват:

По мои сметки остават десетина дена още.

# 84
Хареса й на Демет в САЩ.

Благодарила е за комплиментите на Bilal Özcan.

# 85
Ексклузивна снимка от Times square Stuck Out Tongue Winking Eye

Бяха попитали Билял дали Демет има нов проект, на което той отговори, че току-що е завършила снимките на филма "Джинова сватба" с Илхан Шен, който се окачва зимата да бъде на екран. Похвали я още, че е много талантлива и че е такава актриса, че сега да иде в Холивуд, всички ще ѝ ръкопляскат на крака...

Демет му е отговорила:

Благодаря ви много за красивите думи, наистина ме направихте щастлива. Тези, които ме обичат, винаги ме трогват, всички те са много ценни в сърцето ми и винаги ще бъдат такива.

Междувременно "Казвам се Фара" в Панама:

# 86
  • София
Явно нещата вървят по план и скоро заснемането на Джиновете ще приключи. Но нали  се казваше,че филмът ще е кооп продукция с други страни,а към момента не чухме нищо за  каквото  и да е  участие от тези страни.
  Колкото до Демет ,нека си изкара хубаво ,както и пожела Катето, а аз съм изненадана от липсата на каквото и да е участие на танците в живота и,та те са  другата и същност.
  Добре,че има Фара по телевизията, независимо че всички сме го гледали по няколко пъти,усещането че в този момент и други съмишленици го гледат е по  добро.А чакането продължава.

# 87

Ню Йорк, Ню Йорк...

# 88
Миренце, благодаря ти много Hug Голяма красота си ни донесла Heart Eyes

Брат ѝ Волкан отново е с Демет в Щатите Kissing

Гледали са мач на Brooklyn Nets в Barclays Center Basketball

От коментар на приятелката ѝ Бесте става ясно, че Демет е болна, което не пречи отново да е толкова енергична People Dancers  

От днешните снимки на "Джиновете":

Leddel-че, копродукцията може да е на техническо ниво, финансиране, дистрибуция, сценарий или нещо друго. Не е задължително да участват чужди актьори. Представи си го като международно сътрудничество, най-общо казано.

# 89
От Демет:

Общи условия

Активация на акаунт