🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Още от Голямата ябълка:

Снимките на Джиновете се приближават към края си:

# 91
С продължението какво ли стана?

Съседната стая на Педро Алмодовар с Джулиан Мур и Тилда Суинтън е с 4 номинации за 37-ите годишни награди на Европейската филмова академия, които ще бъдат раздадени на 7-ми декември в Люцерн. Филмът вече спечели голямата награда Златен лъв от Венеция.

# 92
Да пожелаем подобни успехи и на Джиновете Stuck Out Tongue Winking Eye С едно лъвче все ще се справим тука в темата Animal Lion

Днес снимат на хладничко Grin

Относно втората част на "Между мен и света" - всичко беше готово, имаше сценарий и трябваше миналото лято да снимат, но черна котка им мина път (да се чете, че Дисни се 💩). Ако първата част не беше толкова добра, нямаше да ме е яд, но просто похарчиха огромния потенциал на екипа с лека ръка...

# 93
И на палма даже ще се покатерим. Но към Демет и без това са отправени някои обещания, за какво да си дава зор.  Smile

Сигурно ще има скок във времето в Джиновете, иначе за какво им е нашия специалист да ги състарява.

Кате, дано тази подготовка да не е била напразна, колко му е да възродят плановете за Между мен и света.

# 94
Flo, нищо не зависи от нас, така че освен да чакаме и да следим какво ще се случи, няма какво друго да правим PopcornSunglasses

Иначе добре, че сме градина, та имаме място и за палми, и за портокали, мечки, лъвове, ако се наложи и за малинки Joy

Ето я Деметка, появи се и днес, но на нея не може да ѝ се хванат спатиите кое от кога и къде е Kissing Face Написала е: на заден фон свири - не си връзвай кърпата накриво Smile

Една от гримьорните също е приключила вече ангажимента си към Джиновете. За Демет съм почти сигурна, че първо си засне сцените, в които ще играе по-възрастна, а после като се включи и Евлия заснеха по-младия им период. Наистина ми е интересно какво ще се получи.

# 95
От Демет:

# 96
Да ѝ изпапкам обушките да ѝ изпапкам Joy

Както някой написа в Х - откраднала е чорапите на Тахир Лекесиз и е избяга в Ню Йорк Sunglasses

Чакаме да видим какви ще са тези ноемврийски изненади Heart Eyes

Кифлеене с Бесте. Едната в Париж, другата в САЩ, но с еднакви джуфки:

Не забравя слънчицето Нарин Disappointed Relieved

И за Джиновете да си кажа:

Много ме докосна. Очаквам с нетърпение да се срещне с публиката @cinlerindugunufilm

По случайност нямах нито една снимка с него, но той е много трудолюбив и разумен лидер.  Въпреки че се смята за неуместно да се правят гръмки изявления, ще го кажа... @karahan.ferit е най-забележителният режисьор на нашето време... Той има вярата, знанията и уменията да прави големи филми. Чувствам се късметлийка, че бях свидетел на това. Нека пътят ви винаги е отворен, нека публиката ви бъде вярна, вие сте източник на надежда @cinlerindugunufilm

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 08:41 от super_katia

# 97
Нали Демет още в началото на лятото си избра рокля за ноември, каква ли е изненадата?
На екран нищо ново не видяхме тази година...

# 98
От днешните публикации:

С нищо не ни подсказва за бъдещите си творчески планове Smile

# 99
Пу пу да не са и уроки на Демет.  На практика  доста почива, но не е и спирала да работи. Нека пътува и да се  забавлява.

# 100
Днес от Демет ни вест, ни кост, затова да си информирам за Джиновете:

Ерол пътува вчера до Ерзинджан и днес вече се похвали с тази визия:

На предишната му порция снимки пък нашият гримьор го беше състарявал. Сега го подмладяват - иди разбери Smile

Задавали са въпроси на Туба Юнсал в Инстаграм и е отговорила, че Ерзинджан ѝ е харесал много и утре ще посети места, които си е набелязала, както и ще направи планински преход. Относно екипа и какъв филм ни очаква, лаконично е написала, че са великолепни.

# 101
Днес нашата птичка е решила да навакса. Изглежда перфектно, пътува, забавлява се.. Освен това ни държи в  течение. Нямаме причина  да се оплакваме.
Надявам се другата година да приеме проект за телевизията.  

# 102
НинчеHug, работливо ни е момичето - за 11 г. кариера има 7 телевизионни сериала и един дигитален с общо 261 епизода, два филма, излезли по кината и два за Нетфликс, сега се вълнува и от фестивалния си филм. За този период беше рекламно лице на Гарние, Пантен, Браунитата на Ети и сега Комфорт. Може и нещо да изпускам, но идеята е ясна Kissing Face

Онзи ден са гледали на Бродуей мюзикъла "Великият Гетсби" Nature Sparkles Живее си мечтите и това много ме радва Sunglasses

Честит рожден ден на приятелката ѝ Аря и фръц с новата ѝ шапка на нюйоркската полиция 👮‍♀️

Ерол също си е приключил снимките за Джиновете. По мои изчисления, утре трябва да е последният снимачен ден изобщо. Успех с поспродукцията Flowers Four Leaf Clover

Накрая още един участник във филма да споделя. Прекрасен ден на всички Coffee

# 103
Кате,  да факт е.
И Енгин  не спира да работи, но това не ми пречи да тъгувам за селфитата и  епизодите всяка  седмица.  Purple HeartPurple Heart

# 104
Важното е, че двамата работят и рано или късно ще видим проектите им Sunglasses

Демет се включи от Истанбул вече:

Освен, че е с новички кърмъзъ ноктаци Hands Nail Care, имаме и обещание за нов танц с Онур Алп People Dancers Явно това изпълнение е катализирало желанието ѝ да се разкърши People Dancer: https://x.com/PortalDemetBR/status/1856744025342058693

Иначе Джиновете са на ден 40 от 42, значи малко грешно съм сметнала финала на снимките, не е утре, както писах по-рано, а е в петък Animal See No Evil

Общи условия

Активация на акаунт